Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 09 Pir. 26,2011 5:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantukas mums visiems pavizdys.Gudrocius tas musu Aciu uz nuotraukytes. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 09 Pir. 26,2011 7:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Hello, hello! how are you?
Tikrai saunuolis tu esi!! Aciu uz nuotraukytes, daznaiu mus palepink jomis... Pas mus jau lapai krenta ir lietus lyja, o pas jus?
Kokiu zodziu angliskai jau ismokai? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 10 Št. 22,2011 3:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Regi rašo: | Domantuk, ta paskutinė nuotraukytė, kur tu STOVI yra nereali, o šypsena laimėtų pasauliniame konkurse - tiek joje laimės, tikėjimo. Žaviuosi ir mokausi iš tavęs: kai man būna sunku, atsiverčiu tavo skyrelį, pažiūriu į tavo nuotraukytes ir pasakau sau: NENIURZGĖK, GĖDA IŠTIŽTI. |
O as ir dar viena nuotrauka turiu kur stoviu.Bet cia zymei lengviau stoveti negu kur nors isikibus na pavyzdziui i lova.Va tokia turiu
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 10 Št. 22,2011 3:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Audrone rašo: | Hello, hello! how are you?
Tikrai saunuolis tu esi!! Aciu uz nuotraukytes, daznaiu mus palepink jomis... Pas mus jau lapai krenta ir lietus lyja, o pas jus?
Kokiu zodziu angliskai jau ismokai? |
Hi! Zinai anglisku zodziu as dar nemoku labai daug na gal kokius nors trisdesim zodziu manrods.Bet jie lengvi ir labai greit ismokau ir dar pirmadieniui turiu ismokti skaiciuoti iki desim,kad galetu pasiekimu knigeleje parasyti pagirima.Bet jau moku skaiciuoti.O zinai pas manes irgi pats tikriausias ruduo nes labai daznai lyja ir dar salta ir dar jau zyles pas manes atskrenda i balkona saulegrazu palesti ir lasiniu.Ai dar zinai as buvau isvaziaves i Kauna ir iseme man porta.Tik siulu dar neiseme kita savaite manrods jau reikes eiti isimti.O po vieno menesio tai i Vilniu vaziuosiu magnetiniui rezonansui.Ir dar darys ji man nedgi dvi dienas nes zinai kodel nes todel kad nusprende kad man bus sunku isguleti labai ilgai.Ir viena diena darys galvos o kita diena visos nugaros tirima.Biski pavargau rasyti Goodbye  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
|
Parašytas: 10 Sk. 23,2011 2:09 am Rašyti temą: |
|
|
Didesnio dziaugsmo ir nesitikejau, kaip pamatyti tave stovinti.Labai labai aciu uz gera nuotaika!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
astaxa
Prisijungė: 2006 06 25 Pranešimai: 30 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Sk. 23,2011 10:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantai, man į skype parašyk tiksliai kada būsi Vilniuje.. maž bus proga papramogauti.. ar bent jau susitikti tai Tikrai.. ir Aš ir Kotryna Tavęs pasiilgom !!!!
Vis pamačius Tavo nuotraukas, mintyse grįžtu į tas keletą nuostabių dienų pajūryje !!!! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 24,2011 10:43 am Rašyti temą: |
|
|
Wow Domantai, koks tu aukštas vyras Koks tavo ūgis dabar? Jaučiu už mane aukštesnis jau užaugai  _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 10 Pir. 24,2011 3:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Hi! One, two, three....
iki desimt sakai jau moki? Saunuolis!!!!
I love Domantas!!!
tai smagu, kad tau porta iseme. Tavo tyrimai tikrai bus geri, nes tu esi pats sauniausias Domantas pasaulyje! Parasyk, kai tik galesi..
Kaip tavo broliukas gyvena? ka jis megsta veikti? Ar jus nesipykstate? As tai su savo broliu visada pykdavausi..
Pas mus sugrizo "bobu" arba kaip Amerikoj vadinama "Indenu" vasara. Labai garzus oras, taip nesinori darbe sedeti, bet reikia...
Tai iki kito kartelio! Bye.... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 10 Antr. 25,2011 11:04 am Rašyti temą: |
|
|
Nuostabi Domantuk tavo šypsenėlė ,iš kart nuotaika pagerėja  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 10 Antr. 25,2011 4:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Puiki, Domantuk, nuotrauka!!!Rudeniška, o kartu saulėta nuo tavo šypsenos! Ačiū fotografui  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 11 Pen. 04,2011 4:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas, kaip tau sekasi? Ka idomaus veiki? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
|
Parašytas: 11 Št. 12,2011 5:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 11 Sk. 13,2011 4:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Man tai sekasi gerai.Tik sendien biski nobodziauju nes nelabai turiu ka veikti.Bet rytoj tai jau vel busiu usiemes nes ir i mokykla eisiu o paskui masaziste pas manes ateis o dar paskui i Klaipeda vaziuosiu pas giditoja.Ai sendien tai dariau nors tiesa pasakius karpiau zveriukus nupiestus ant popieriaus is vienos pasakos .Jau greitai pabaigsiu pasidariti savo seseliu teatra.Visai nebedaug liko daryti.O zinai dar as turiu nauja vezima su kurio as galiu pats vazinetis.Ir linksmiausia tai buna mokykloi nes dabar galiu per petrauka isvaziuoti is klases i kolidoriu ir i rubine o netik visa laika buti klaseje.Ir zaidziam mes ten gaudyniu kolidoriuje as visados gaudau Bet biski keistai zmones i mane ziuri o pati pirma karta kai isvaziavau i lauka su savo naujuoju vezimu tai parduotuveje prie manes priejo kaskoks senukas ir dave man pilna ranka metaliniu pinigu bet as nejemiau nes visai nesuprantu kodel jis taip keistai dare.O mamyte man sake kad turbut is gailescio o man tai nereikia gailescio nes vistiek greitai ismoksiu vaikscioti ir nebereikes su vezimu vaziuoti.Zinai as ir vel masaziste nustebinau kai pas manes atejo nes visus pratimus labai lengvai jau padarau ir ji turejo sugalvoti naujus Ir dar viena nuotrauka tuojaus idesiu cia mamyte mane ka tik nufotografavo kai atejau prie kompiuterio i Rugute parasiti.Pati pati naujausia nuotrauka mano
ate |
|
Atgal į viršų |
|
 |
astaxa
Prisijungė: 2006 06 25 Pranešimai: 30 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Sk. 13,2011 9:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Žmogau... už 9 dienų pasimatysim, būtinai atsivežk savo naują vežimą... Pasiausim
Kotryna jau dienas skaičiuoja iki Tavo atvažiavimo..
♥ Laukiam ♥ pasiilgom ♥ mylim ♥ |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
|
Parašytas: 11 Pir. 14,2011 2:40 am Rašyti temą: |
|
|
Aciu uz pacia svieziausia nuotraukyte.Tu joje labai vyriskas, tikrai gerokai ugtelejes.Sekmes tau! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|