Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 08 Pen. 26,2011 5:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip ta stovykla? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 08 Sk. 28,2011 5:59 pm Rašyti temą: |
|
|
labas man tai stovykla patiko bet labai blogas oras buvo vis lijo ir lijo ir lauke baveik negalejau buti tik labai trumpam iseidavom pasivaikscioti.O man tai ten buvo smagiausia zinai kokia uzduotis piesimas ant marskineliu su dazais dar niekada nebuvau taip pieses.Ir dar siaip buvo visokiu idomiu zaidimu.Dar buvau pasiemes savo viena lego tai du vakarus is eiles staciau.
O cia mano du patis naujausi konstruktoriai as cia labiausiai noriejau Editai paroditi kokie isejo
O cia as sportuoju ant kamolio nes pas manes dabar vel kiekviena diena ateina mano pati geriausia masaziste ir mankstina mane.O zinai as jau visai gerai islaikau pusiausvira sededamas ant kamuolio na man taip sake masaziste tik biski greitai pavargstu.O zinai as tai nusprendziau kad iki kitos vasaros as butinai ismoksiu vaikscioti na butinai butinai turiu ismokti vaikscioti
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Sk. 28,2011 10:10 pm Rašyti temą: |
|
|
domantas rašo: | O zinai as tai nusprendziau kad iki kitos vasaros as butinai ismoksiu vaikscioti na butinai butinai turiu ismokti vaikscioti |
Žinai, aš tuo nei kiek neabejoju
Apkabinu stipriai stipriai ir linkiu gražios artėjančios rugsėjo 1-osios. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 08 Pir. 29,2011 12:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū, Domantai, už nuotraukytes! Smagu, kad gerai praleidai laiką stovykloje.Tavo konstruktoriai -ohoho- neįsivaizduoju kaip reiktų tokius padaryti- jau man kaži ar išeitų ...Reiktų treniruotis, tiesa?
Ir dar norėjau pasakyt, jog smagu, kad tu turi tikslą , kad ryžtingai nusiteikęs.Su geriausia palaikymo komanda ir treneriais- turiu galvoje , tavo šeimą ir geriausią masažistę, ir su didžiulėmis tavo paties pastangomis, tau tikrai tikrai turi pavykti!!!Sėkmės  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 08 Antr. 30,2011 3:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir as ta pati galvoju, tikrai pavyks. Saunuolis!!!
Tai kelintoj dabar busi klasej tu? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 08 Tr. 31,2011 6:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Saunuolis , Domantuk , Tu esi ! Didziuojuosi Tavim ! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 09 Št. 03,2011 6:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Alvyda ir Domantuk
Skaiciau apie jus straipsni dienrastyje "Klaipeda"ir noriu pasidziaugt uz jus.Stiprybes jums abiems ir Domantai neapleisk muzikos,klausik mamytes  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 09 Št. 03,2011 6:45 pm Rašyti temą: |
|
|
vakare rašo: | Alvyda ir Domantuk
Skaiciau apie jus straipsni dienrastyje "Klaipeda"ir noriu pasidziaugt uz jus.Stiprybes jums abiems ir Domantai neapleisk muzikos,klausik mamytes  |
as irgi skaiciau bet manrods ten biski ne taip parasita nes istikruju tai mamyte manes neklauso ir as ne antri metai nemoku vaikscioti bet jau treti ir dar ten kaskas negerai parasita bet jau nebeprisimenu as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 09 Št. 03,2011 6:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Audrone rašo: | Ir as ta pati galvoju, tikrai pavyks. Saunuolis!!!
as jau esu antrokas juk zinai pas manes ateis i namus jau dvi mokitojos nes man dar prisidejo anglu kalba ismoksiu kalbeti as angliskai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 09 Pir. 05,2011 8:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Zinoma tu vaiksciosi! Juk tu viska padarai,ka uzsibrezi.Atrodai visiskai sveikas berniukas nuotraukoje.Lauksime geru rezultatu ir kuo greiciau! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Antr. 06,2011 3:17 pm Rašyti temą: |
|
|
domantas rašo: | Audrone rašo: | Ir as ta pati galvoju, tikrai pavyks. Saunuolis!!!
as jau esu antrokas juk zinai pas manes ateis i namus jau dvi mokitojos nes man dar prisidejo anglu kalba ismoksiu kalbeti as angliskai  |
O tada gal ir mane pamokysi tos anglu kalbos Nes jau viska pamirsau Tu musu protinguolis. Linkiu paciu geriausiu mokslo metu. Ir kad kitais metais jau pats i mokyklele zingsniuotum  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 09 Pir. 12,2011 1:29 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip tau sekasi? Ar tu paveiksluoji fotoaparatu? Noriu nuotraukyciu... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 09 Tr. 21,2011 5:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Kukuuuuuu!? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 09 Sk. 25,2011 3:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Hello Man tai gerai sekasi.Siaip jau daug mokausi nes daug uzduoda namuose man rasyti.O labiausiai tai man zinai kas patinka anglu kalba ir matematika.Cia pacios idomiausios pamokos.O su fotoparatu tai zinoma kad fotografuoju labai daug visokiu notrauku turiu
va cia tai as vaikstineju lauke ten prie savo mokyklos netoli
o cia as darau pamokas
o cia as kartu su Danielium piesiu
o cia as kur stoviu prie lovos savo tai man pati geriausia nors siaip jau labai sunku stovet ir labaikojos linksta mamyte tai bijojo mane paleisti bet as pats labai norejau visiem paroditi kaip jau biski moku pastoveti
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 09 Sk. 25,2011 7:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk, ta paskutinė nuotraukytė, kur tu STOVI yra nereali, o šypsena laimėtų pasauliniame konkurse - tiek joje laimės, tikėjimo. Žaviuosi ir mokausi iš tavęs: kai man būna sunku, atsiverčiu tavo skyrelį, pažiūriu į tavo nuotraukytes ir pasakau sau: NENIURZGĖK, GĖDA IŠTIŽTI. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|