| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 05 Pen. 27,2011 4:39 pm Rašyti temą: |
|
|
| Audrone rašo: | Kaip smagu, kad parasei! JAu muzikuoji? Tu- saunuolis! O tai kaip tu ta koja susilauzei? Kiek reikes gipse ja laikyti?
Kokius filmukus tu ziuri?
Labai dziaugiuosi, kad tu isalkes- vadinais sveiksti, augi, dideliu ir stipriu vyru tapsi. To ir linkiu! |
Ai dar pamirsau parasiti juk as kai norejau ilipti i savo lova ir susilauziau tada koja nes ten savo lovoj po pagalve buvau pasidejes danti ir norejau Danieliui parodyti.O as filmukus tai visokius ziuriu nes man baveik visokie patinka  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 05 Št. 28,2011 4:49 pm Rašyti temą: |
|
|
| Sveikutis! Tikiuosi, kad dabar jau istiesino ir viskas bus gerai...O kiek tavo broliukui metu, man atrodo, kad jis mazesnis. Mano dukra, kai buvo 5, ranka buvo susilauziusi, tai ji irgi labai daug ant gipso visko piese, rase, kad butu linksmiau. Ar gali nuo manes ten parasyti viena sakini? jei gali, tai parasyk: "Audrone linki Domantukui daug sveikatos". Ir nupiesk saulyte...Ok? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
astaxa
Prisijungė: 2006 06 25 Pranešimai: 30 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pir. 30,2011 8:34 am Rašyti temą: |
|
|
| domantas rašo: |
Labas O man jau nebelabai stiprei skauda koja.Zinai ka ar tu dar turi kokiu nors idomiu filmuku ar gali man dar atsiusti na ten i skipe kur visus kitus man siunti. |
Domanatai, kai būsi prisijungęs skype, parašyk man vis nepagaunu Tavęs  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 06 Kv. 02,2011 3:40 pm Rašyti temą: |
|
|
| Kur tu? Auuuuuu!!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 06 Pen. 10,2011 3:20 pm Rašyti temą: |
|
|
| Kur jus? Ar viskas gerai? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 06 Št. 11,2011 7:00 pm Rašyti temą: |
|
|
labas man tai viskas gerai.Vakar jau man nueme gipsa nuo kojos.Bet kai kirpo gipsa su tom didelem zirklem tai ir i koja biski ikirpo.O vakare dar turejau vaziuoti pas ortopeda kad padaritu itvara bet masina sugedo musu ir dar Danieliui temperatura pakilo todel vaziuosiu tik pirmadieni. Labai man ta koja trukcioja stipriai.O zinai man jau seniai atostogos prasidejo buvo net dvi sventes mokykloj viena mano klasej o kita visos mokyklos.Ir dar padeka gavau uz gera mokymasi neprekaistinga elgesi ir dar uz kaska nebeprisimenu. O viena sestadieni buvau golfo laukuose ir vazinejausi su ta maza masina tu nezinai kaip ten smagu buvo.Kita karta kai vaziuosiu tai sake kad duos man paciam pavairuoti ir dar kamuoliukus galesiu pamusineti su lazda jei tik man iseis atsisedus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 06 Pir. 13,2011 3:22 pm Rašyti temą: |
|
|
| Oi, kaip smagu! Smagu, kad parasei, kad gipsa nueme, kad tau atostogos ir kad ispudziu daug.... Tikiuosi, kuo gilyn i vasara- tuo bus idomiau! Tad , kai tik turesi laiko, rasyk- ka veiki, kuo uzsiemi, kaip jautiesi. Linkejimai broliukui ir kad jokios temperaturos nebekiltu, o galetumet dziaugtis vasara! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 06 Pir. 13,2011 3:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantai tu nenusakomas optimistas ir veikejas Dziaugiuosi uz tave ir sveikinu su geru mokslo pabaigimu,bei kitais pasiekimais  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 06 Tr. 22,2011 4:53 pm Rašyti temą: |
|
|
| Labas, kaip tau sekasi? Ar vaziuosi i Draugu sala? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 07 Tr. 06,2011 1:52 pm Rašyti temą: |
|
|
| Audrone rašo: | | Labas, kaip tau sekasi? Ar vaziuosi i Draugu sala? |
Labas taip as jau buvau draugu saloje O zinai kas man labiausiai patiko pakelti veliava nes tada labai kapitoniskai jauciausi bet seip jau man ten viskas patiko na i viska buvo smagu paziurieti.Ir dar savo mekstamiausiu ledu valgiau bananiniu nes namuose as nevalgau visai jokiu salduminu.Ir dar labai spektaklis man patiko apie arkli Dominyka bet as ir knyga tokia turiu bet seniai visa perskaiciau.Dabar jau lauksiu savo gimtadienio jau visau greitai bus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 07 Tr. 06,2011 6:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Džiugu , kad tu laimingas Domantuk
Na o kiek iki to Gimtadienio beliko  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 07 Tr. 06,2011 6:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas , Kapitone ! At siprasau , kad as Tau tuos filmukus igrudau , tiksliau pasakius , tai jie Danieliui gal patiks , o tokiem kapitonam kaip Tu - jie per daug vaikiski . Ai , ka jau ten ! Zinai , as butinai pasitaisysiu ir sekanti karta rimtai apgalvosiu savo ketinimus ir taip kvailai nepasielgsiu. Linkejimai mamytei ! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 07 Tr. 06,2011 11:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikinam kapitona iskelusi veliava.Palankaus tau vejo.Plukdink savo laiva i laimes sali  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Antr. 12,2011 9:53 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip gyveni Domantuk? Ka gudraus veiki vasareles metu? _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 07 Pen. 15,2011 4:02 pm Rašyti temą: |
|
|
| Domantuk, paziurejau Draugu salos nuotraukas- tu nepakartojamas! Maciau ir tavo broliuke bei mamytei. Visiems linkejimai! Parasyk, kaip laikaisi, ka veiki...ir lauksiu nuotraukyciu... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|