Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 11 Sk. 21,2010 5:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Atrodo,kad pasokau iki dangaus is to dziaugsmo!Valiooooooooooooo!Na,o bugnai labai gerai issilieti,jei kas viduje susikaupe.Turbut jie nepatiko tavo ligai ir ji dar daugiau pasitrauke. Bugnuok ir toliau,kad ji neatsisukdama begtu is tavo kiemo!
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Regi

Prisijungė: 2010 07 23

PranešimasParašytas: 12 Tr. 22,2010 11:24 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk, sveikinu su pačiomis gražiausiomis metų šventėmis. Tegul Kalėdų žvaigždė atneša tau daug daug sveikatytės.
O čia tai angliškas sveikinimas (jei nesupranti angliškai, tai pasakysiu: kai jau yra 3 sniego kamuoliai, tai reikia bakstelti didžiausią; tada kompiuterio pelyte užkelti kamuolius vieną ant kito - padaryti sniego senį ir bakstelti į jį. Smagaus žiūrėjimo Smile

http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1
Atgal į viršų
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 12 Kv. 23,2010 4:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Regi rašo:
Domantuk, sveikinu su pačiomis gražiausiomis metų šventėmis. Tegul Kalėdų žvaigždė atneša tau daug daug sveikatytės.
O čia tai angliškas sveikinimas (jei nesupranti angliškai, tai pasakysiu: kai jau yra 3 sniego kamuoliai, tai reikia bakstelti didžiausią; tada kompiuterio pelyte užkelti kamuolius vieną ant kito - padaryti sniego senį ir bakstelti į jį. Smagaus žiūrėjimo Smile

http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1

Va cia tai geras man labai patiko statyti besmegeni Very Happy ir tie zvereliai graziai pastate ar ne Very Happy ir as tave sveikinu su visom sventem ir visus sveikinu ir dar linkiu kad visiem Kaledu senelis atnestu labai daug dovanu Very Happy
O vakar as buvau mokyklos sventeje buvo ten net du kaledu seniai bet abudu netikri o tas vienas nedgi dovanu neturejo sake kad pades po egle per Kaledas o kitas kur atejo i klase tai atsinese net du maisus dovanu bet vienam buvo saldainiai.Zinai ka as isitraukiau is to dovanu maiso magijos rinkini dabar busiu burtininkas.O as per svente buvau nykstukas .
O as visai neseniai parvaziavau is grojimo pamokos ir sendien mano mokitojas Linas sake kad as visai gerai mokausi groti ir kad labai gera galva turiu nes viska atsimenu Very Happy bet noreciau as irgi taip kaip jis moketi groti visai neziuriedamas i klavisus Very Happy
O vakare as irgi jau puosiu eglute. O tu kai kabini pati pirmaji zaisliuka sugavoji nora nes as tai visada sugalvoju Laughing Ate
Atgal į viršų
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 12 Pen. 24,2010 2:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir as tave mazuti sveikinu! Vel ir vel skaitau tavo zinute ir labai dziaugiuosi kad taip linksmai gyveni Razz
Viskuo kas geriausia as tau linkiu. Lai issipildo visos tavo svajones- dideles ir visai mazytes Exclamation Razz
Oj,vos nepamirsau-su kokiu tu ten muzikos instrumentu moki groti. Labai mane sudominai Very Happy
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 12 Pir. 27,2010 3:59 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikiname Jus su sventemis.Linkime sveikateles ir visu kitu noru issipildymo!
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 01 Pen. 07,2011 5:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

shatu'te rašo:
Ir as tave mazuti sveikinu! Vel ir vel skaitau tavo zinute ir labai dziaugiuosi kad taip linksmai gyveni Razz
Viskuo kas geriausia as tau linkiu. Lai issipildo visos tavo svajones- dideles ir visai mazytes Exclamation Razz
Oj,vos nepamirsau-su kokiu tu ten muzikos instrumentu moki groti. Labai mane sudominai Very Happy

labas, aciu uz linkejimus Very Happy zinai kaip tas mano muzikos instrumentas vadinasi- melodika.Grazus pavadinimas ar ne.Bet as dar nelabai gerai moku groti,dar tiktai mokausi.O ziurejai tu nuotraukas,kur pas mane buvo nykstukai atvaziave,juk ten as esu nufotografuotas su melodika. Laughing
O tu pastebejai,kad as be klaidu manrods parasiau Laughing o zinai kodel? Todel,kad as kai parasiau,mamyte atejo,parode man kur yra klaidos ir as pats turejau surasti ir istaisyti ir taip mokausi rasyti.Bet siaip jau ir nelabai daug klaidu buvo,tikai daug kableliu ir taskeliu reikejo padeti Very Happy
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 01 Pen. 07,2011 5:11 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

gloriagnius rašo:
Sveikiname Jus su sventemis.Linkime sveikateles ir visu kitu noru issipildymo!

Aciu Laughing Zinai mano norai baveik visada isipildo Smile na pavyzdziui vakar as labai norejau,kad man porta praplautu neskaudziai,nes buvo vel sugedes ir prasiplove,nes biski mes adatele uzburem Razz
Atgal į viršų
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 01 Št. 08,2011 12:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

domantas rašo:
shatu'te rašo:

labas, aciu uz linkejimus Very Happy zinai kaip tas mano muzikos instrumentas vadinasi- melodika.Grazus pavadinimas ar ne.Bet as dar nelabai gerai moku groti,dar tiktai mokausi.O ziurejai tu nuotraukas,kur pas mane buvo nykstukai atvaziave,juk ten as esu nufotografuotas su melodika. Laughing
O tu pastebejai,kad as be klaidu manrods parasiau Laughing o zinai kodel? Todel,kad as kai parasiau,mamyte atejo,parode man kur yra klaidos ir as pats turejau surasti ir istaisyti ir taip mokausi rasyti.Bet siaip jau ir nelabai daug klaidu buvo,tikai daug kableliu ir taskeliu reikejo padeti Very Happy

Maciau,maciau nuotraukas,ir melodika maciau ir nykstukus ir net tavo broliuka Very Happy Ar patiko tau dovanos? Smile Kad be klaidu parasei,tai iskart pastebejau. Pirmai net ne patikejau,kad cia tu rasei. Galvojau,gal mamyte vietoj taves parase Embarassed O dabara tu mane labai nustebinai,kad taip greitai mokaisi Very Happy Labai dziaugiuosi,kad tu toks saunolis esi Very Happy O mano sunus yra tokio paties amziaus kaip ir tu. Bet zinok,kiek jis klaidu daro rasydamas Shocked Beja,jis tau perduoda linkejimus ir linki grazios ateinancios dienos Smile Gal kada ir pats tau brukstels Smile Iki Domanteli. Iki sekancio parasymo Very Happy
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 01 Pir. 10,2011 8:56 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip gerai,kad tavo norai pildosi Very Happy Gal gavai burtu lazdele Kaledu proga?Dziaugiuosi,kad surandi vis nauju uzsiemimu.Sako,kad talentingi zmones turi daug talentu.Svarbu surasti pati megstamiausia ir ji tobulinti Razz !
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 01 Pir. 10,2011 5:41 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Šaunuolis Domantuk Exclamation O taškelius ir kablelius išmoksi Very Happy Tavo nuotraukytės su tuo keistu instrumentu tikrai gražios Exclamation
Parašyk , kaip tau sekasi su skaičiais ar išeina sudėti ar atimti be klaidų Question
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 01 Pir. 10,2011 6:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

As jau ka tik pabaigiau mokytis nes buvo atejusi mokytoja pas manes.Siaip jau labai ilgos atostogos buvo tai buvau pamirses keleta raideliu kaip reikia rasyti j didziaja negerai parasiau ir p.O matematika tai labai gerai sekasi siaip jau as viska moku ir sudeti ir atimti o zinai as moku biski ir daugiba su tokiais nelabai dideliais skaiciais.Gerai man viskas sekasi.O zinai vakar as buvau isvaziaves i konserta teciu lopsines jis vadinosi. Very Happy ir visai man patiko o pabaiga tai buvo pati linksmiausia nes dainavo du gaideliai bet cia manrods ne lopsine yra Laughing o tu moki kokiu nors lopsiniu mes tai skaitom pasakas kai einam miegoti nors kartais Danieliui dainuoja lopsine Very Happy
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 01 Kv. 13,2011 3:54 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

OHO DOMANTUKAI IR KONSERTE PABUVOJAI. TAI SMAGUMĖLIS
EMILIJA TAI MĖGSTA PASAKAS . MĖGSTAMIAUSIA YRA APIE SEPTYNIS OŽIUKUS. Very Happy O KOKIA TŠAVO MĖGSTAMIAUSIA AR TURI TOKIĄ Question
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 01 Št. 15,2011 1:50 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Saunuoliukas mokynukas Razz
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Tr. 09,2011 5:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jurgelis rašo:
OHO DOMANTUKAI IR KONSERTE PABUVOJAI. TAI SMAGUMĖLIS
EMILIJA TAI MĖGSTA PASAKAS . MĖGSTAMIAUSIA YRA APIE SEPTYNIS OŽIUKUS. Very Happy O KOKIA TŠAVO MĖGSTAMIAUSIA AR TURI TOKIĄ Question

ai taip as irgi esu skaites apie septynis oziukus.Bet man patinka beveik visos pasakos kokias as skaitciau.ir daktaryte kai buvo atejusi nelabai seniai manes aplankiti atnese pasaku knygele.Bet ji visada man atnesa ka nors dovanu Laughing Ir dar ji man neleido taisiti dantuku nes liepe palaukti kol pasibaiks visi gripai.O as dar buvau pas kita gidytoja nuvaziaves ten kur sirdele tikrino uzdejo labai daug laidu .Ir dar ten sesute man papasakojo kad biski per stipriai mano sirdele plaka.Ate dabar einu zaisti su kompiuteriu Very Happy
Atgal į viršų
akacija

Prisijungė: 2010 02 01

PranešimasParašytas: 02 Pen. 11,2011 9:20 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk,tu fantastiskas vaikas.Labai noreciau suzinoti,koks tu busi suauges.Tikiuosi parasysi apie save ir po 20 metu? Wink
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 2749

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume