Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Dominyka
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 79, 80, 81  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 10 Pir. 25,2010 7:27 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ir čia bučkis su gimtadieniu, mieloji Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
ingrida

Prisijungė: 2005 01 08

PranešimasParašytas: 10 Pir. 25,2010 10:07 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mielai prisijungiu prie Jurgitos. Siunčiu šilčiausius sveikinimus tokią labai rudenišką Tavo gimimo dieną.Linkiu, kad visada būtų prie ko priglusti, kai skauda, kad visada turėtum su kuo pasidalinti savo džiaugsmu ir tuo užkrečiamu juoku (apie kurį tik girdėjau Very Happy) ir kad kiekvienoje dienoje atrastum kažką dėl ko galėtum šypsotis Smile...........
Atgal į viršų
Regi

Prisijungė: 2010 07 23

PranešimasParašytas: 10 Pir. 25,2010 11:59 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne, sveikinu su gimtadieniu, dėkoju kad esate, kad mokote mus pajausti gyvenimą čia ir dabar, kad mokotemus skausmą paversti kūryba.
O čia Gyčio Paškevičiaus daina, kurios klausydama aš kažkodėl visada galvoju apie Jus ir Dominyką.
http://www.youtube.com/watch?v=rbgfIaZ00Ts
Atgal į viršų
rima

Prisijungė: 2010 08 03

PranešimasParašytas: 10 Pir. 25,2010 12:36 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne , priimkit ir mano nuosirdzius linkejimus gimtadienio proga .
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 10 Pir. 25,2010 9:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

myliu myliu spust Smile (ir taip tuos n'ioliką kartų Wink)) Tikiuosi, kad jau sapnuoji gražų, lauktą sapną... Smile
Atgal į viršų
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 10 Antr. 26,2010 8:27 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jurgut, ir čia mane prigavai Very Happy ačiū, kad visuomet esi šalia Smile
Ingrida - ačiū, gal kada pavyks tuo juoku užkrėsti ir Tave Smile
Regi, ačiū už žodžius ir jausmingą dainą Smile
Rima - ačiū Wink
Lina - ne sapne, bet taip arti... ačiū Smile
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 10 Tr. 27,2010 8:57 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agnyt, ačiū už Tavo išjaustus, su mumis pasidalintus žodžius - ačiū, kad leidi tarsi prisiliesti prie Tavojo Angelo žingsnelių Žemėje... Myliu ir visuomet laikau širdyje apkabinus.
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 10 Pen. 29,2010 9:34 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lina (šalia) rašo:
Agnyt, ačiū už Tavo išjaustus, su mumis pasidalintus žodžius - ačiū, kad leidi tarsi prisiliesti prie Tavojo Angelo žingsnelių Žemėje... Myliu ir visuomet laikau širdyje apkabinus.

Tai Tau ačiū, kad esi... šalia.. visada...
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 11 Pir. 01,2010 10:12 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Žalioj žolėj stovi baltas angelėlis... rankas maldai sudėjęs... aplink daug žvakių liepsnų ir baltų baltų gėlių... širdį žnaibo tūkstančiai minčių, o įkyriausia gnybia: neteisybė visa tai, neteisybė...
ką turėčiau padaryti, kad įgyčiau galimybę apkabinti...
noriu užmigti...
kiek dar liko kelio iki tavęs...
ar ašaros palengvins man skirtą dalią ...
Atgal į viršų
ingrida

Prisijungė: 2005 01 08

PranešimasParašytas: 11 Antr. 02,2010 12:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne, širdy kartu su Tavim...
Suprantu, kad ne baltas angelas ir žvakučių liepsnelės sušildys Tave... Ir ne saulė, ne žvaigždės, ne giedras dangus...
Bet žingsnelis po žingsnelio, turi keliauti tuo, tik Tau skirtu keliu. Išmokti naujų dalykų...Priimti kasdienybę, kokia ji yra. Išmokti džiaugtis...Išmokti būti.
Vien suvokus, kokią netektį esi patyrusi - užstringa gerklėj gumulas. Ne man Tave mokyti.Tik labai labai noriu nors mintimis, nors žodžiais paguosti.Kad nors mažumėlę būtų lengviau.Gal tik tam kartui. Bet nors trupučiuką...
Apkabinu Tavo skausme...
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 11 Antr. 02,2010 1:35 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ingrida rašo:
Agne, širdy kartu su Tavim...
Suprantu, kad ne baltas angelas ir žvakučių liepsnelės sušildys Tave... Ir ne saulė, ne žvaigždės, ne giedras dangus...
Bet žingsnelis po žingsnelio, turi keliauti tuo, tik Tau skirtu keliu. Išmokti naujų dalykų...Priimti kasdienybę, kokia ji yra. Išmokti džiaugtis...Išmokti būti.
Vien suvokus, kokią netektį esi patyrusi - užstringa gerklėj gumulas. Ne man Tave mokyti.Tik labai labai noriu nors mintimis, nors žodžiais paguosti.Kad nors mažumėlę būtų lengviau.Gal tik tam kartui. Bet nors trupučiuką...
Apkabinu Tavo skausme...

Ačiū, Ingrida, lengviau... tikrai lengviau... kai apkabina... supranta... ar tiesiog nebijo kalbėti...
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 11 Antr. 16,2010 12:54 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Netveriu džiaugsmu Smile ir kadangi dalinamas džiaugsmas didėja, tai ir dalinuosi su jumis Smile

Šįryt sapnavau savo Angelėlį, savo mergytę, savo Dominyką... Žaidžia ji su vaikais kamuoliu, aš iš tolo stebiu. Pribėga prie manęs, o aš klausiu: "Ar tavęs neskriaudžia vaikai?" Ji man linksmai atsako: "Ne". Tada valgėm ledus Smile išsimozojo vaikas ligi ausų Laughing ir prieš nubėgdama vėl pas vaikus man tyliai sako: "Aš tave myliu..."

Ar galėčiau trokšti ko nors daugiau tokią akimirką? Nebent, kad tai būtų realybė, o ne sapnas...
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 11 Tr. 17,2010 8:22 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taip gera skaityti, kad gavote prisiliesti ,nors ir sapnuose ,prie savo mažojo angelėlio ir ji buvo laiminga...
Atgal į viršų
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 11 Tr. 17,2010 4:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agnuže, fantastiškas sapnas Smile sėdžiu išsišiepusi ligi ausų Smile kad galėjai susapnuot, prisiliest, pamatyt, pajaust Smile ir išskaityt ženklus - jai Ten gerai Smile juk Tu pati rašei, kad gerai, nes Ji pas Jį.
o aš sapnavau priešingą sapną apie savo vaiką. jo praradimą. nesakysiu kaip baisu tai pajust. net sapne. todėl sunku įsivaizduot, kai tokia patirtis mostelna realybėj. Tu man šventoji, kai po to dar gali mane ta skaudžia patirtim pamokyt.
Atgal į viršų
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 11 Tr. 17,2010 7:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

nuostabi akimirka...mazoji mergyte dar karta uztikrino tave,kad jai viskas gerai,kad ji myli ir myles savo mamyte visad ir visur,kur tik bebutu Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 79, 80, 81  Toliau
Puslapis 6681

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume