|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 10 Pir. 25,2010 7:27 am Rašyti temą: |
|
|
ir čia bučkis su gimtadieniu, mieloji  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 10 Pir. 25,2010 10:07 am Rašyti temą: |
|
|
Mielai prisijungiu prie Jurgitos. Siunčiu šilčiausius sveikinimus tokią labai rudenišką Tavo gimimo dieną.Linkiu, kad visada būtų prie ko priglusti, kai skauda, kad visada turėtum su kuo pasidalinti savo džiaugsmu ir tuo užkrečiamu juoku (apie kurį tik girdėjau ) ir kad kiekvienoje dienoje atrastum kažką dėl ko galėtum šypsotis ........... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 10 Pir. 25,2010 11:59 am Rašyti temą: |
|
|
Agne, sveikinu su gimtadieniu, dėkoju kad esate, kad mokote mus pajausti gyvenimą čia ir dabar, kad mokotemus skausmą paversti kūryba.
O čia Gyčio Paškevičiaus daina, kurios klausydama aš kažkodėl visada galvoju apie Jus ir Dominyką.
http://www.youtube.com/watch?v=rbgfIaZ00Ts |
|
Atgal į viršų |
|
 |
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 10 Pir. 25,2010 12:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne , priimkit ir mano nuosirdzius linkejimus gimtadienio proga . |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 10 Pir. 25,2010 9:25 pm Rašyti temą: |
|
|
myliu myliu spust (ir taip tuos n'ioliką kartų )) Tikiuosi, kad jau sapnuoji gražų, lauktą sapną...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 10 Antr. 26,2010 8:27 am Rašyti temą: |
|
|
Jurgut, ir čia mane prigavai ačiū, kad visuomet esi šalia
Ingrida - ačiū, gal kada pavyks tuo juoku užkrėsti ir Tave
Regi, ačiū už žodžius ir jausmingą dainą
Rima - ačiū
Lina - ne sapne, bet taip arti... ačiū  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 10 Tr. 27,2010 8:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Agnyt, ačiū už Tavo išjaustus, su mumis pasidalintus žodžius - ačiū, kad leidi tarsi prisiliesti prie Tavojo Angelo žingsnelių Žemėje... Myliu ir visuomet laikau širdyje apkabinus. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 10 Pen. 29,2010 9:34 am Rašyti temą: |
|
|
Lina (šalia) rašo: | Agnyt, ačiū už Tavo išjaustus, su mumis pasidalintus žodžius - ačiū, kad leidi tarsi prisiliesti prie Tavojo Angelo žingsnelių Žemėje... Myliu ir visuomet laikau širdyje apkabinus. |
Tai Tau ačiū, kad esi... šalia.. visada... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 11 Pir. 01,2010 10:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Žalioj žolėj stovi baltas angelėlis... rankas maldai sudėjęs... aplink daug žvakių liepsnų ir baltų baltų gėlių... širdį žnaibo tūkstančiai minčių, o įkyriausia gnybia: neteisybė visa tai, neteisybė...
ką turėčiau padaryti, kad įgyčiau galimybę apkabinti...
noriu užmigti...
kiek dar liko kelio iki tavęs...
ar ašaros palengvins man skirtą dalią ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 11 Antr. 02,2010 12:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne, širdy kartu su Tavim...
Suprantu, kad ne baltas angelas ir žvakučių liepsnelės sušildys Tave... Ir ne saulė, ne žvaigždės, ne giedras dangus...
Bet žingsnelis po žingsnelio, turi keliauti tuo, tik Tau skirtu keliu. Išmokti naujų dalykų...Priimti kasdienybę, kokia ji yra. Išmokti džiaugtis...Išmokti būti.
Vien suvokus, kokią netektį esi patyrusi - užstringa gerklėj gumulas. Ne man Tave mokyti.Tik labai labai noriu nors mintimis, nors žodžiais paguosti.Kad nors mažumėlę būtų lengviau.Gal tik tam kartui. Bet nors trupučiuką...
Apkabinu Tavo skausme... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 11 Antr. 02,2010 1:35 pm Rašyti temą: |
|
|
ingrida rašo: | Agne, širdy kartu su Tavim...
Suprantu, kad ne baltas angelas ir žvakučių liepsnelės sušildys Tave... Ir ne saulė, ne žvaigždės, ne giedras dangus...
Bet žingsnelis po žingsnelio, turi keliauti tuo, tik Tau skirtu keliu. Išmokti naujų dalykų...Priimti kasdienybę, kokia ji yra. Išmokti džiaugtis...Išmokti būti.
Vien suvokus, kokią netektį esi patyrusi - užstringa gerklėj gumulas. Ne man Tave mokyti.Tik labai labai noriu nors mintimis, nors žodžiais paguosti.Kad nors mažumėlę būtų lengviau.Gal tik tam kartui. Bet nors trupučiuką...
Apkabinu Tavo skausme... |
Ačiū, Ingrida, lengviau... tikrai lengviau... kai apkabina... supranta... ar tiesiog nebijo kalbėti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 11 Antr. 16,2010 12:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Netveriu džiaugsmu ir kadangi dalinamas džiaugsmas didėja, tai ir dalinuosi su jumis
Šįryt sapnavau savo Angelėlį, savo mergytę, savo Dominyką... Žaidžia ji su vaikais kamuoliu, aš iš tolo stebiu. Pribėga prie manęs, o aš klausiu: "Ar tavęs neskriaudžia vaikai?" Ji man linksmai atsako: "Ne". Tada valgėm ledus išsimozojo vaikas ligi ausų ir prieš nubėgdama vėl pas vaikus man tyliai sako: "Aš tave myliu..."
Ar galėčiau trokšti ko nors daugiau tokią akimirką? Nebent, kad tai būtų realybė, o ne sapnas... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 11 Tr. 17,2010 8:22 am Rašyti temą: |
|
|
Taip gera skaityti, kad gavote prisiliesti ,nors ir sapnuose ,prie savo mažojo angelėlio ir ji buvo laiminga... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 11 Tr. 17,2010 4:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Agnuže, fantastiškas sapnas sėdžiu išsišiepusi ligi ausų kad galėjai susapnuot, prisiliest, pamatyt, pajaust ir išskaityt ženklus - jai Ten gerai juk Tu pati rašei, kad gerai, nes Ji pas Jį.
o aš sapnavau priešingą sapną apie savo vaiką. jo praradimą. nesakysiu kaip baisu tai pajust. net sapne. todėl sunku įsivaizduot, kai tokia patirtis mostelna realybėj. Tu man šventoji, kai po to dar gali mane ta skaudžia patirtim pamokyt. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 11 Tr. 17,2010 7:34 pm Rašyti temą: |
|
|
nuostabi akimirka...mazoji mergyte dar karta uztikrino tave,kad jai viskas gerai,kad ji myli ir myles savo mamyte visad ir visur,kur tik bebutu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|