|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 07 Tr. 21,2010 6:04 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip jus? |
|
Atgal į viršų |
|
|
spensera
Prisijungė: 2010 05 24 Pranešimai: 64 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 07 Tr. 21,2010 7:08 am Rašyti temą: |
|
|
mums jau geriau, mažiukas nebeviduriuoja, vėl pradėjo daug valgyti, bet jau be saiko, nenueina nuo šaldytuvo nuo prednizolono, sutinęs biški, skrandis labai išsipūtęs nuo vaistų, atrodo kaip kamuoliukas šiaip judrus, bet labai piktas. šiandien einam kraujuko pasidaryt pas save, nes penktadienį vėl į kauną, ketvirtoji vaistų dozė. bijau tos šeštosios dozės, vis galvoju kas bus, jei nepradėjo mažėt, tada mes nebežinosim ką daryt, ko griebtis |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 07 Pen. 23,2010 4:13 am Rašyti temą: |
|
|
Negalvokit apie tai, prasau galvokit tiktai teigiamai.Kada ne vienas daktaras, ne viena sesele nebetikejo,kad Gloria isgyvens,mums atejo "zinojimas",kad viskas bus gerai.Taip, butent ZINOJIMAS.Ne vienai akimirkai nesuabejojome.Dabar visi Glorytes kitaip ir nevadina, kaip "stebukliuku".IR pas Jus viskas bus gerai,pamatysite!Kovokit brangieji ir tikekit! |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 07 Pir. 26,2010 2:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai pasiilgome žinių , kaip jūs |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 07 Pir. 26,2010 11:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Musu mintys pas Jus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
spensera
|
Parašytas: 07 Antr. 27,2010 8:05 am Rašyti temą: |
|
|
mums viskas neblogai einas, sveikata vaiko nebloga, duodasi kaip pasiutėlis, aš ir kitaip ir nenoriu galvot, kad bus be jokių rezultatų tas mūsų gydymas, nesvarbu, kad gydytojai sako, kad mažai šansų, kad padės, bet aš kasdien įsivaizduoju, kaip ta zaraza jam traukiasi, žiūriu į jo akytę ir matau kaip tai vyksta, bent jau įsivaizduoju
Paskutinį kartą redagavo spensera, 11 Sk. 28,2010 4:49 pm. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 07 Antr. 27,2010 6:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Nuostabi taktika Taip ir toliau mamyte .Dziaugiuosi,kad jus aktyvusir linksmi.Na, o mes visi kartu mintimis ir maldomis varysim ta bruda lauk! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 07 Tr. 28,2010 8:32 am Rašyti temą: |
|
|
Stoju į jūsų palaikymo komandą, ar priimsit ? Jau kaip norėčiau šitą mažą gražų klecką paniurkyti , nes mano pačios sūnūs jau studentai. Mamytei linkiu stipraus stipraus tikėjimo, kad viskas bus gerai, - jis daro stebuklus. Sakau tai iš savo praktikos - kai mano mažiukui buvo 1,5 metukų, mes irgi gulėjome Kauno klinikose - rado kažkokių blastų, dabar jau nepamenu kokių, tada mamoms niekas nieko neaiškindavo, būdavo ateina visa kompanija gydytojų ir studentų ir išsineša kažkur mano mažiuką klykiantį, rankutes į mamą tiesiantį, net nakčiai pasilikti man neleisdavo... Ir tada Dangiškosios pajėgos padarė stebuklą - visa blastų kariauna krito nelygiame mūšyje su Mamos meile, tikėjimu ir Dangiškosios kariaunos palaikymu. Šiandien, kaip sakiau, mano sūnūs - studentai, gražūs ir geri vyrukai. Užaugs ir Samuelis, VISKAS BUS GERAI, pamatysite. |
|
Atgal į viršų |
|
|
spensera
|
Parašytas: 07 Tr. 28,2010 11:21 am Rašyti temą: |
|
|
Regi, labai džiaugiuosi, kad prisijungėt prie mūsų palaikymo komandos. juk kuo mūsų daugiau, tuo drasiau Samuelis tikras išdykėlis, matyt dabar tas amžius, kai viskas įdomu, visko norisi, todėl krečia išdaigas kiekvieną dieną tik spėk paskui jį. iš šalies žiūrint net nepasakytum, kad kas ne taip. tik pikta ant žmonių, kurie gatvėj ir parduotuvėse komentuoja garsiai mūsų randelį prie akytės, kur užsigavo ir pan. matyt mano, kad mama nesužiūrėjo savo vaiko. net nebandau tokiems aiškint kas mums nutiko,tegul mano kas ką nori. net nesitiki, kad yra tokių piktų, pagiežingų, puolančių smerkt žmonių |
|
Atgal į viršų |
|
|
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 07 Kv. 29,2010 8:56 am Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas, šaunioji Samuelio ir mamytės komanda. Spensera, Jūs turbūt labai jauna esate, kad apskritai kreipiate dėmesį į aplinkinius. Kartais gal kas nors geranoriškai vaikutį pakalbina ir paklausia, kur susimušė akytę, tokiems galima atsakyti vienu žodžiu - operacija, o kitiems, piktiems, nesakykite nieko ir neimkite į širdį - paprastai tie piktieji būna patys labai nelaimingi, meilės nepatyrę žmonės, Jūs už juos tūkstantį kartų laimingesnė, nes turite Samuelį, o jie Samuelio neturi
Labai netikėtai važiuoju savaitgalį prie jūros, parvešiu jums jūros stiprybės ir meilės begalybės . Laikykitės! |
|
Atgal į viršų |
|
|
spensera
|
Parašytas: 07 Kv. 29,2010 10:54 am Rašyti temą: |
|
|
Ačiū, regi, Jūsų žodžiai labai malonūs širdžiai. Taip, esu jauna mamytė, matyt dažnai per daug jautriai reaguoju į viską.Jūs mane "nuleidote" ant žemės už ką esu tikrai dėkinga perduokit jūrai linkėjimus, mums gal šiemet ir kažkaip pavyks ištrūkti į pajūrį, bent jau Samutį norėčiau nuvežti, jis dar nematė jūros. kaži kaip sureaguotu į tiek daug vandens tačiau kiekvieną 5dienį važiuojam į kauną vaistukų leistis, ryt vėl laukia nesmagi procedūra džiaugiuos, kad bent Samučio organizmas labai puikiai tvarkosi su chemoterapija |
|
Atgal į viršų |
|
|
bitemaja
Prisijungė: 2010 07 29 Pranešimai: 4 Miestas: siauliai
|
Parašytas: 07 Kv. 29,2010 1:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikuciai visi ilgai galvojau ar rasyti pas jus ar ne bet visgi nusprendziau parasyti,mano du angeliukai yra sveikuciai be galo esu laiminga mama,bet as esu samucio teta ir begalo noriu prisijungti i sia palaikymo komanda,Samutis ir jo mamyte zino kaip mes del ju pergyvenam ir ka teko isgyventi suzynojus diagnoze,bet tikim kad ta bjaurastis pasitrauks ir musu angeliukas pasveiks ir bus toks pat koks buvo,pikciurniuk palauk pasveiksi va tada tai tave ismucisim,nes db lb piktukas ir prisileidiza tik mamyte bet viska istversim visi kartu,o kai dar salia tokia aplaikymo komanda tai musu angeliukas tikrai greitai pasveiks.BUCIUOJAM |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 07 Št. 31,2010 1:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Na ir šaunuolė mamytė , kad visokiariopai kovoja su tom bjauriom lastelem , net mintyse jas varo lauk.
Linkiu , kad visi jūsų lūkesčiai pasiteisintų , kad gydymas suveiktų ir , kad galėtumėte vėl grįžti į normalų gyvenimą.
Stiprybės mažiuk |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 07 Št. 31,2010 4:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Matau visi karingai nusiteike,pasirenge kovai su pabaisa!Musu gretos vis dideja ir tai saunu Mes su jumis! |
|
Atgal į viršų |
|
|
spensera
|
Parašytas: 08 Tr. 04,2010 6:09 pm Rašyti temą: |
|
|
sveikučiai visi, mes šį penktadienį važiuojam vėl į kauną, tik ilgeliau, pagaliau suleis paskutinę dozę vaistų, pabūsim per savaitgalį ten, o antradienį laukia rezonansas, tikimės, kad mūsų gydymas duos gerų rezultatų, bent jau kad stovėtų auglys vietoje, nebeaugtų, tai būtų teigiamas gydymo rezultatas ir testų tada gydymą pusę metų, jei pradėjo mažėt, nežinau, tikriausiai nuprotėčiau iš laimės. o jei gydymas nesuveikė, nežinau kas tada bus, bet taip tikrai nebus |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|