Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Samuelis
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 07 Tr. 21,2010 6:04 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip jus?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
spensera

Prisijungė: 2010 05 24

PranešimasParašytas: 07 Tr. 21,2010 7:08 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

mums jau geriau, mažiukas nebeviduriuoja, vėl pradėjo daug valgyti, bet jau be saiko, nenueina nuo šaldytuvo nuo prednizolono, sutinęs biški, skrandis labai išsipūtęs nuo vaistų, atrodo kaip kamuoliukas Smile šiaip judrus, bet labai piktas. šiandien einam kraujuko pasidaryt pas save, nes penktadienį vėl į kauną, ketvirtoji vaistų dozė. bijau tos šeštosios dozės, vis galvoju kas bus, jei nepradėjo mažėt, tada mes nebežinosim ką daryt, ko griebtis Confused
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 07 Pen. 23,2010 4:13 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Negalvokit apie tai, prasau galvokit tiktai teigiamai.Kada ne vienas daktaras, ne viena sesele nebetikejo,kad Gloria isgyvens,mums atejo "zinojimas",kad viskas bus gerai.Taip, butent ZINOJIMAS.Ne vienai akimirkai nesuabejojome.Dabar visi Glorytes kitaip ir nevadina, kaip "stebukliuku".IR pas Jus viskas bus gerai,pamatysite!Kovokit brangieji ir tikekit!
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 07 Pir. 26,2010 2:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai pasiilgome žinių , kaip jūs Question
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 07 Pir. 26,2010 11:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Musu mintys pas Jus!
Atgal į viršų
spensera

PranešimasParašytas: 07 Antr. 27,2010 8:05 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

mums viskas neblogai einas, sveikata vaiko nebloga, duodasi kaip pasiutėlis, aš ir kitaip ir nenoriu galvot, kad bus be jokių rezultatų tas mūsų gydymas, nesvarbu, kad gydytojai sako, kad mažai šansų, kad padės, bet aš kasdien įsivaizduoju, kaip ta zaraza jam traukiasi, žiūriu į jo akytę ir matau kaip tai vyksta, bent jau įsivaizduoju Wink

Paskutinį kartą redagavo spensera, 11 Sk. 28,2010 4:49 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 07 Antr. 27,2010 6:21 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nuostabi taktika Smile Taip ir toliau mamyte .Dziaugiuosi,kad jus aktyvusir linksmi.Na, o mes visi kartu mintimis ir maldomis varysim ta bruda lauk!
Atgal į viršų
Regi

Prisijungė: 2010 07 23

PranešimasParašytas: 07 Tr. 28,2010 8:32 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Stoju į jūsų palaikymo komandą, ar priimsit Very Happy ? Jau kaip norėčiau šitą mažą gražų klecką paniurkyti Very Happy, nes mano pačios sūnūs jau studentai. Mamytei linkiu stipraus stipraus tikėjimo, kad viskas bus gerai, - jis daro stebuklus. Sakau tai iš savo praktikos - kai mano mažiukui buvo 1,5 metukų, mes irgi gulėjome Kauno klinikose - rado kažkokių blastų, dabar jau nepamenu kokių, tada mamoms niekas nieko neaiškindavo, būdavo ateina visa kompanija gydytojų ir studentų ir išsineša kažkur mano mažiuką klykiantį, rankutes į mamą tiesiantį, net nakčiai pasilikti man neleisdavo... Ir tada Dangiškosios pajėgos padarė stebuklą - visa blastų kariauna krito nelygiame mūšyje su Mamos meile, tikėjimu ir Dangiškosios kariaunos palaikymu. Šiandien, kaip sakiau, mano sūnūs - studentai, gražūs ir geri vyrukai. Užaugs ir Samuelis, VISKAS BUS GERAI, pamatysite.
Atgal į viršų
spensera

PranešimasParašytas: 07 Tr. 28,2010 11:21 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Regi, labai džiaugiuosi, kad prisijungėt prie mūsų palaikymo komandos. juk kuo mūsų daugiau, tuo drasiau Very Happy Samuelis tikras išdykėlis, matyt dabar tas amžius, kai viskas įdomu, visko norisi, todėl krečia išdaigas kiekvieną dieną Smile tik spėk paskui jį. iš šalies žiūrint net nepasakytum, kad kas ne taip. tik pikta ant žmonių, kurie gatvėj ir parduotuvėse komentuoja garsiai mūsų randelį prie akytės, kur užsigavo ir pan. matyt mano, kad mama nesužiūrėjo savo vaiko. net nebandau tokiems aiškint kas mums nutiko,tegul mano kas ką nori. net nesitiki, kad yra tokių piktų, pagiežingų, puolančių smerkt žmonių Mad
Atgal į viršų
Regi

Prisijungė: 2010 07 23

PranešimasParašytas: 07 Kv. 29,2010 8:56 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas rytas, šaunioji Samuelio ir mamytės komanda. Spensera, Jūs turbūt labai jauna esate, kad apskritai kreipiate dėmesį į aplinkinius. Kartais gal kas nors geranoriškai vaikutį pakalbina ir paklausia, kur susimušė akytę, tokiems galima atsakyti vienu žodžiu - operacija, o kitiems, piktiems, nesakykite nieko ir neimkite į širdį - paprastai tie piktieji būna patys labai nelaimingi, meilės nepatyrę žmonės, Jūs už juos tūkstantį kartų laimingesnė, nes turite Samuelį, o jie Samuelio neturi Very Happy Very Happy Very Happy
Labai netikėtai važiuoju savaitgalį prie jūros, parvešiu jums jūros stiprybės ir meilės begalybės Very Happy Laughing. Laikykitės!
Atgal į viršų
spensera

PranešimasParašytas: 07 Kv. 29,2010 10:54 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū, regi, Jūsų žodžiai labai malonūs širdžiai. Taip, esu jauna mamytė, matyt dažnai per daug jautriai reaguoju į viską.Jūs mane "nuleidote" ant žemės už ką esu tikrai dėkinga Wink perduokit jūrai linkėjimus, mums gal šiemet ir kažkaip pavyks ištrūkti į pajūrį, bent jau Samutį norėčiau nuvežti, jis dar nematė jūros. kaži kaip sureaguotu į tiek daug vandens Very Happy tačiau kiekvieną 5dienį važiuojam į kauną vaistukų leistis, ryt vėl laukia nesmagi procedūra Confused džiaugiuos, kad bent Samučio organizmas labai puikiai tvarkosi su chemoterapija Very Happy
Atgal į viršų
bitemaja

Prisijungė: 2010 07 29

PranešimasParašytas: 07 Kv. 29,2010 1:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikuciai visi ilgai galvojau ar rasyti pas jus ar ne bet visgi nusprendziau parasyti,mano du angeliukai yra sveikuciai be galo esu laiminga mama,bet as esu samucio teta ir begalo noriu prisijungti i sia palaikymo komanda,Samutis ir jo mamyte zino kaip mes del ju pergyvenam ir ka teko isgyventi suzynojus diagnoze,bet tikim kad ta bjaurastis pasitrauks ir musu angeliukas pasveiks ir bus toks pat koks buvo,pikciurniuk palauk pasveiksi va tada tai tave ismucisim,nes db lb piktukas ir prisileidiza tik mamyte bet viska istversim visi kartu,o kai dar salia tokia aplaikymo komanda tai musu angeliukas tikrai greitai pasveiks.BUCIUOJAM
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 07 Št. 31,2010 1:14 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na ir šaunuolė mamytė , kad visokiariopai kovoja su tom bjauriom lastelem , net mintyse jas varo lauk. Wink
Linkiu , kad visi jūsų lūkesčiai pasiteisintų , kad gydymas suveiktų ir , kad galėtumėte vėl grįžti į normalų gyvenimą.
Stiprybės mažiuk Exclamation
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 07 Št. 31,2010 4:30 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Matau visi karingai nusiteike,pasirenge kovai su pabaisa!Musu gretos vis dideja ir tai saunu Razz Mes su jumis!
Atgal į viršų
spensera

PranešimasParašytas: 08 Tr. 04,2010 6:09 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sveikučiai visi, mes šį penktadienį važiuojam vėl į kauną, tik ilgeliau, pagaliau suleis paskutinę dozę vaistų, pabūsim per savaitgalį ten, o antradienį laukia rezonansas, tikimės, kad mūsų gydymas duos gerų rezultatų, bent jau kad stovėtų auglys vietoje, nebeaugtų, tai būtų teigiamas gydymo rezultatas ir testų tada gydymą pusę metų, jei pradėjo mažėt, nežinau, tikriausiai nuprotėčiau iš laimės. o jei gydymas nesuveikė, nežinau kas tada bus, bet taip tikrai nebus
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Toliau
Puslapis 410

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume