Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Dominyka
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 79, 80, 81  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 07 Št. 10,2010 8:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip gydomos sielos žaizdos?... Kas pasakys... Manot laikas? Nė velnio rėkte išrėksiu... "perrišimas"... vis iš naujo ir iš naujo... - ne, ir tai nepadeda... Gal aš ne tam kelyj... gal ne ta kryptim einu...

Zuzia, jūs man buvot šviežio vėjo gūsis, kai maniau, kad užsmaugs mane ilgesys... ačiū už supratimą, paguodą, buvimą šalia... Kai maniau, kad daugiau nebeištversiu, nes per pakinklius kirto dar ir "Mokinukių" dainos... (jos buvo mano Dominykos mylimiausios), Dievas manęs nepaliko, atsiuntė jus... netikit? o aš esu įsitikinus Smile Jūs paklausėt ar esu krikščionė, pasakėt, kad liudijimas stiprus... turbūt neįsivaizduojat, kaip mane kilstelėjo šie žodžiai... Smile (Jurga, Daiva - šitoj vietoj jūs geriausiai suvoksit, ką reiškia pasijusti mažyčiu apaštalu, net ir nedirbant to ką studijavom, galima liudyti gyvenimu Smile, juk visada jausim, kad kam buvo daug duota, iš to bus daug pareikalauta...)

Gavau dar vieną gyvenimo pamoką... kai ką supratau, kai ką pasitikslinau apie save, o kai ką dar vis bandau suvokt... ir kai šmėsteli mintis, kad gal jau mano misija įvykdyta, aš jau pasiruošus... vėl brėkšta rytas... ir suvokiu, kad ne man, mažam šios žemės skrudeliukui, apie tai spręsti...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 07 Pir. 12,2010 7:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mes su tavim Agnyt....
Gaila šiais metais neteko susitikt.
Atgal į viršų
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 07 Pir. 12,2010 8:01 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ne, Agnuže, ne mums nuspręst kada viską įvykdėm Smile nes nežinai kiek misijų tau dar numatyta Smile o kad apaštalaut galima kiekvieną akimirką, įsitikinu kasdien Smile gali būt visiškai netikėtoj aplinkoj, kai tavęs paprašoma dar ir dar kartą savim pasirašyti po kiekvienu širdy įrašytu žodžiu Smile laikykis, brangioji. kasdien mintis apkabinu tave ir pravažiuojant pro abromiškes prisimenu paskutinį, tegul ir liūdną, mudviejų apsikabinimą
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 07 Pir. 12,2010 9:20 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jurgituute rašo:
ne, Agnuže, ne mums nuspręst kada viską įvykdėm Smile nes nežinai kiek misijų tau dar numatyta Smile o kad apaštalaut galima kiekvieną akimirką, įsitikinu kasdien Smile gali būt visiškai netikėtoj aplinkoj, kai tavęs paprašoma dar ir dar kartą savim pasirašyti po kiekvienu širdy įrašytu žodžiu Smile laikykis, brangioji. kasdien mintis apkabinu tave ir pravažiuojant pro abromiškes prisimenu paskutinį, tegul ir liūdną, mudviejų apsikabinimą

Va dabar tai pričiupau - važiuoji PRO šalį ir neužsuki?!!! Pagauta nusikaltimo vietoj!!! Laughing Greit ištaisyk padėti, kad apsikabinimas butų linksmas Wink

O jei rimčiau - ačiū, kad patvirtinai mano jausmus ir mintis... ech, kaip gera kai atsiliepia artima siela Smile
Atgal į viršų
Ziuzia

Prisijungė: 2005 01 04

PranešimasParašytas: 07 Pir. 12,2010 9:25 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikutė, Agne. Ačiū už šiltus žodžius. Kažkaip jaučiuosi jų nenusipelniusi... Čia aš turėčiau juos sakyti. Ne sykį jūsų nuoširdūs ir atviri pasisakymai sudėliodavo į lentynėles ir chaosą mano galvoje. Labai džiaugiuosi, kad susipažinome. Tik grįžusi namo pagalvojau, kad taip ir nepaprašiau jokio kontakto, o viliuosi kaip nors susimatyti anksčiau, nei kitais metais Smile Jei norėtumėt susitikti, mano el. paštas Ziuzzia@gmail.com Smile Stipriai apkabinu. Visada su jumis...
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 07 Pir. 12,2010 9:29 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ziuzia rašo:
Sveikutė, Agne. Ačiū už šiltus žodžius. Kažkaip jaučiuosi jų nenusipelniusi... Čia aš turėčiau juos sakyti. Ne sykį jūsų nuoširdūs ir atviri pasisakymai sudėliodavo į lentynėles ir chaosą mano galvoje. Labai džiaugiuosi, kad susipažinome. Tik grįžusi namo pagalvojau, kad taip ir nepaprašiau jokio kontakto, o viliuosi kaip nors susimatyti anksčiau, nei kitais metais Smile Jei norėtumėt susitikti, mano el. paštas Ziuzzia@gmail.com Smile Stipriai apkabinu. Visada su jumis...

O mano paštas agnenator@gmail.com Wink jei norėtumėt asmeniškai brūkštelt Wink Ačiū, kad esat Smile
Atgal į viršų
Ziuzia

Prisijungė: 2005 01 04

PranešimasParašytas: 07 Pir. 12,2010 9:33 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dėkui Smile Užsirašiau Smile Kaip matau, abi "toje pačioje pievelėje" Wink
Atgal į viršų
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 07 Pir. 12,2010 9:35 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

nu jau gavau velnių, tai gavau Smile reiks pasitaisyt Smile
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 07 Pir. 12,2010 9:37 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jurgituute rašo:
nu jau gavau velnių, tai gavau Smile reiks pasitaisyt Smile

Pati prisiprašei Laughing Oi laukiam laukiam... Very Happy Wink
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 07 Pir. 12,2010 9:41 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ziuzia rašo:
Dėkui Smile Užsirašiau Smile Kaip matau, abi "toje pačioje pievelėje" Wink

Įprotis pradėt dieną su Rugute ir kavos puodėliu išliko Smile
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 07 Pen. 16,2010 9:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Šiandien yra TA diena... kai Dominyka sugrįžo pas Dievą... Laikrodis skaičiuoja paskutines gyvenimo minutes... ir nors tai buvo prieš 2 metus, širdgėla tokia stipri, lyg tai išgyvenčiau šiandien...

Po šv. Mišių nuvežėm vyro sumeistrautą kryžių į Kryžių kalną... į tą pačią vietą... jau trečiąjį...

Dominykos nesapnuoju jau seniai, nors jau šaukte maldauju, kad bent sapne man leistų ją pamatyti...

Ir akibrokštas - vos įvažiavus į kiemą mūsų laukė netikėtumas... Gintare, mieloji, tu nuostabi draugė... apsiašarojau, perskaičius tokius šiltus žodžius...

Klausimai jau nebekyla... aš turiu tai, ką man padovanojo Dominyka... Gintare, Tu esi viena iš tų dovanų...

Paskutinės sekundės... ir gelmes siekiantis atodūsis... baigta...
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 07 Pir. 19,2010 8:10 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Stipriai apkabinu Agnyt...
Atgal į viršų
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 07 Pir. 19,2010 7:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laikau uz ranku - is tikruju tai siekiu ranku zmogaus, kuris toks stiprus, ir toks mielas savo buvimu cia, sioje erdveje.... Taip noretusi, kad aplankytum mus, Agne, sioj Atlanto pusej...
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 07 Antr. 20,2010 9:37 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū Jurgeli, ačiū miela Audrone... man širdį patepėt balzamu... nusišypsojau... nepaliaujat manęs stebinusi Smile galbūt... kada nors... iš tikrųjų... Smile

Ačiū visiems, kurie tik tyliai čia užsukat ir nedrįstat parašyti, bet siunčiat gražias mintis...
Atgal į viršų
julija

Prisijungė: 2008 03 04

PranešimasParašytas: 07 Antr. 20,2010 1:56 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aš iš tų kuri čia tyliai užsuka ir nedrįsta parašyti Embarassed

Visada mintimis kartu! Smile
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 79, 80, 81  Toliau
Puslapis 6181

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume