|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 04 Tr. 28,2010 9:24 pm Rašyti temą: |
|
|
jurgituute rašo: | super tyliai dziaugiuosi Ingridele, cia mes tyliai su Agne esam kiekviena savo planus aptare ne viesoj erdvej tai kazkiek ju ir cia nubyra linkejimai Simams i Panevezi jeigu teisingai Tave issifruoju  |
Jurga, aha.....
Ta pati
Pasaulis mažas...
P.S. bet aš jau anksčiau supratau, kad čia tu. Kai susitiksim, maniau, pakalbėsim.
Ir žinot ką, mergiotės, man atrodo, aš truputį įtariu apie ką jūs čia...Palaikau. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 04 Kv. 29,2010 9:31 pm Rašyti temą: |
|
|
oi, Ingridele, Tu tikrai teisingai itari, nes viska labai subtiliai jauti tik dar pati ideja bent jau pas mane sklando ore ir geru metu planuose  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 05 Sk. 02,2010 7:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Viena iš tų... sunkių dienų... neguodžia, kad esu mama, nes mano vaikelis pas Dievulį... negaliu nei apkabinti, nei pamyluoti, net kvapo užuosti negaliu... Laukiu tik nakties, gal Dominyka per sapną pas mane ateis... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
|
Parašytas: 05 Pir. 03,2010 12:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne,tik labai viliuosi, kad šiandien šiek tiek lengviau...
Sunkių dienų visada būna. Deja....... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 05 Pir. 10,2010 2:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
visas blogas mintis tekantis vanduo išplovė Nepatikėsit, bet šį šeštadienį išsimaudžiau upėje
O buvo viskas taip: plaukėme su kompanija baidarėmis Ūlos upe, nuostabūs vaizdai atsiverdavo, paukščiai čiulbėjo, gegutės kūkavo (kišenės aišku tuščios buvo) upė srauni, įdomi, su daug posūkių, kliūčių ir vienoje įdomioje vietoje, nepataikėme į vienintelį tarpą kur galima praplaukti, todėl staigiai ėmėm irkluoti atgal, baidarė suskersavo ir, kai atrodė, kad kliūties išvengėm, viskas ramu - pajaučiau, kad krypstam į šoną akimirka ir nuo ledinio vandens šoko stovėjau upėje nesuprasdama nei kuris dabar amžius nei kas aš esu puoliau ropštis iš vandens, bet ir vėl paslydau pliurzėj ir vėl atsidūriau vandeny... Kada atsisukau pažiūrėti ar Giedrius išplaukė į paviršių net nežinau nes buvau lediniam šoke Gerai, kad turėjom patikimai užrištame maiše atsarginius rūbus tai net gerklės nekutena po tokių ankstyvų maudynių O mėlynių nusėta koja ilgai primins pavasarinius nuotykius
Tai va, žodžiu gyvenimas mane vis pamoko - tik pasiskundžiu, kad liūdna darosi, tuoj pat gaunu tokią adrenalino dozę , kad ilgai vaikščiosiu išsišiepus  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
|
Parašytas: 05 Antr. 11,2010 8:52 am Rašyti temą: |
|
|
Na,ir liuks. Ačiū už atrastą šypsenos gyvenimui receptą!
Jei nepasinaudosiu juo pati, tai būtinai priminsiu tau, kai kitą sykį nosį per žemai nukabinsi  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 05 Pen. 21,2010 10:50 am Rašyti temą: |
|
|
Labai džiaugiamės , kad nors kada nustumiate liūdesį .
Stipriai apkabiname  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 05 Pir. 31,2010 2:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Sagne rašo: | Sveiki,
visas blogas mintis tekantis vanduo išplovė Nepatikėsit, bet šį šeštadienį išsimaudžiau upėje
O buvo viskas taip: plaukėme su kompanija baidarėmis Ūlos upe, nuostabūs vaizdai atsiverdavo, paukščiai čiulbėjo, gegutės kūkavo (kišenės aišku tuščios buvo) upė srauni, įdomi, su daug posūkių, kliūčių ir vienoje įdomioje vietoje, nepataikėme į vienintelį tarpą kur galima praplaukti, todėl staigiai ėmėm irkluoti atgal, baidarė suskersavo ir, kai atrodė, kad kliūties išvengėm, viskas ramu - pajaučiau, kad krypstam į šoną akimirka ir nuo ledinio vandens šoko stovėjau upėje nesuprasdama nei kuris dabar amžius nei kas aš esu puoliau ropštis iš vandens, bet ir vėl paslydau pliurzėj ir vėl atsidūriau vandeny... Kada atsisukau pažiūrėti ar Giedrius išplaukė į paviršių net nežinau nes buvau lediniam šoke Gerai, kad turėjom patikimai užrištame maiše atsarginius rūbus tai net gerklės nekutena po tokių ankstyvų maudynių O mėlynių nusėta koja ilgai primins pavasarinius nuotykius
Tai va, žodžiu gyvenimas mane vis pamoko - tik pasiskundžiu, kad liūdna darosi, tuoj pat gaunu tokią adrenalino dozę , kad ilgai vaikščiosiu išsišiepus  |
noreciau ir as tokio issimaudymo.cia nereikia ne bijoti,kad bus saltas vanduo.viskas vyksta staigiai
bet man ir neissimaudziusiai trys savaites kaip skauda gerkle
linkejimai nuo musu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 05 Pir. 31,2010 2:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū Agne už linkėjimus, netrukus apsikabinsim Abromiškėse  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
diva
Prisijungė: 2008 07 21 Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Tr. 23,2010 7:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas, Agne,
kaip gyvuoji nevasariškai vasarai atėjus? _________________ Meilė niekada nesibaigia... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 06 Tr. 23,2010 8:44 pm Rašyti temą: |
|
|
diva rašo: | Labas, Agne,
kaip gyvuoji nevasariškai vasarai atėjus? |
Labas Daiva,
gyvuoju... gerai susiradau naujos veiklos laukiu atostogų, kurios prasidės po Mindauginių dar labiau laukiu Draugų salos , kur galėsiu susitikti su mielais ir širdžiai artimais draugais liepos - bijau, artėja 2-osios metinės... šv. Mišios už šeimą pašant Dievo palaimos ir globos jau užsakytos... o štai rugpjūtį laukia graži sukaktis - 10 metų kai esame vedę... manau galiu drąsiai sakyti, kad druskos pūdą jau suvalgėm... taip norėtųsi patikėti, kad sunkiausią gyvenimo kelią jau įveikėm... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Antr. 29,2010 9:34 am Rašyti temą: |
|
|
Grazios, sauletos vasaros tau Agnuze, geru ispudziu Jums su vyru. Dominyka visada su Jumis. Gyvenkite vienas i kita atsireme, vienas kita parklupusi pakeldami. _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
|
Parašytas: 06 Antr. 29,2010 11:26 am Rašyti temą: |
|
|
Mintimis aplankau kasdien, Sagne.
Tikiu, kad žaliaskarė vasara bus visokia: ir ilgesio, ir meilės kupina.
Svarbiausia, kad pati priimtum dienas, tokias, kokios pas tave ateis.
Nors taip norisi, kad gerųjų būtų gerokai daugiau... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 06 Tr. 30,2010 10:01 am Rašyti temą: |
|
|
Ačiū už buvimą kartu, šalia... iš tiesų glosto širdį, kai jauti, kad kažkam rūpi...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
|
Parašytas: 07 Kv. 01,2010 1:16 pm Rašyti temą: |
|
|
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|