Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 03 Kv. 18,2010 1:04 pm Rašyti temą: |
|
|
ne nemoku jokiu paslaptingu zodeliu bet juk zinai emilija ira burtininke ir moka kaskokiu ten burtazodziu tai gal atburtu ignui pirstukus o as tai visada judinau pirstukus ir labai stipriai tik pati visa ranka buvo kasko supikus |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 03 Pen. 19,2010 9:01 am Rašyti temą: |
|
|
Alvida, kaip tu? Kaip šiandien Domantuko nuotaika? Aš tik noriu pasakyti, kad daug galvoju apie jus... skambink kai liūdna, kai norisi pasidalinti, paklausti ar šiaip paplepėti... visada šalia... tik drąsiau ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 03 Pen. 19,2010 9:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikas, Domantai! Gero tau savaitgalio! |
|
Atgal į viršų |
|
alvida
Prisijungė: 2010 02 09 Pranešimai: 28
|
Parašytas: 03 Št. 20,2010 7:35 am Rašyti temą: |
|
|
Sagne rašo: | Alvida, kaip tu? Kaip šiandien Domantuko nuotaika? Aš tik noriu pasakyti, kad daug galvoju apie jus... skambink kai liūdna, kai norisi pasidalinti, paklausti ar šiaip paplepėti... visada šalia... tik drąsiau ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
Agne,be galo malonu buvo vakar su tavim pasikalbeti butinai dar susiskambinsim ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Sagne
|
Parašytas: 03 Št. 20,2010 8:58 am Rašyti temą: |
|
|
Alvida, man irgi buvo labai gera su tavimi paplepėti ir Domantuko balsą išgirsti
Šilčiausi linkėjimai jums abiems ir stiprus apkabinimas ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 03 Št. 20,2010 6:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikas Domantuk
Matau ir tu mėgsti filmuką Dora . Emilija jo labai laukia Jai labai patinka aulinukas , o tau Net pižamą su Dora nusipirko , su kita net neina miegoti
Parašyk , ką veiksi savaitgalį , gal vėl cepelinus valgysi ![Question](images/smiles/icon_question.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 03 Pir. 22,2010 7:15 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip ten musu draugelis laikosi? |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 03 Pir. 22,2010 11:21 am Rašyti temą: |
|
|
gerai laikausi
zinai emilija o man viskas ten patinka ir dora ir aulinukas ir trolio misles ir ta kalbanti kuprine su zemelapiu:)
o savaidgali as nieko gero neveikiau juk bjaurus oras buvo niekur nejom ir nevaziavom sedejau namose bet as turiu daug zaidimu visokiu tai ir zaidem su visai is eiles nuo rito iki vakaro dar puzlius staciau bet cia jau man danielius labai trugde as sustatau puse o jis viska sugriauna o dabar tai krizezodzius sprendziau mamyte rite buvo pardotuvej tai nupirko net tris naujus turesiu ka veikti ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 03 Pir. 22,2010 1:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Oho kryžiažodžius
Šaunuolis Tai tave turbut iš kart į 3 klasę priims , nes tau nebus ką ir veikt mokyklėlėje pirmose klasėse
Emilijai nesiseka mokintis eilėraštukų , tai ji nusprendė , kad ji bus mokinys kur nieko nemoka ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 03 Antr. 23,2010 9:17 am Rašyti temą: |
|
|
Labas Domantuk.Gloria taip pat megsta Dora ir pamisusi del delioniu Tik va kryziazodziu dar nesprendzia Tu pas mus pats galvociausias Zodziu-gudrutis .Idomu , kuo nori tapti uzauges? |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 03 Pir. 29,2010 4:45 pm Rašyti temą: |
|
|
labas o stai ir as as buvau isvaziaves i kaima pas seneli visa savaite patinka man ten labai nes kekviena diena ejau i lauka ir nereikejo taip aukstai lipti laiptais kaip namose o man buna be galo baisu kai mane nesioja aukstin zemin ir dar buvau prie juros nuvaziaves zinot ka ten matciau tokius didziulius margucius biski keistai jie man ten atrode viduri gatves pastatiti bet vistiek buvo grazu nes graziai nudaziti o dar senden as ir pats daziau kiausini be toki tusciaviduri o ritoj pakabinsiu ant sakeles tokios suzaliavusios ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 03 Pir. 29,2010 5:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Domantai,tai smagiai leidi dieneles.O aš jau tavęs pasigedau,galvoju,kur gi Domantas dingo.O tu pasirodo ir senelį aplankei ir jūrą pamatei ir net margutį spėjai nudažyt,šaunuolis ,kaip visada.
Ar taip susikaupęs dažei kiaušinį ,kaip šitas"smailiukas"? |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 03 Pir. 29,2010 5:46 pm Rašyti temą: |
|
|
zinai kai mamyte pamate sita paveiksliuka tai labai skaniai nusijoke ir sake kad as kaip tik taip ir atrodziau bet as ne su teptuku daziau o su pirstuku nes man taip buvo lengviau pamirkau i dazus ir teplioju ant kiausinio jau nebe daug dienu liko ir tada tikrus margusius dazisiu su svogunu lukstais bus labai smagu paziurieti kokie iseis ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 03 Pir. 29,2010 10:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Dziugu, kad tu vis randi nauju uzsiemimu ir dziaugsmeliu.Kaip visada belieka pridurti,kad tu saunuolis ![Razz](images/smiles/icon_razz.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Sagne
|
Parašytas: 03 Antr. 30,2010 12:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikučiai
kaip gyvuojat? kaip nuotaikos? kaip dieneles leidžiat?
pasiilgau... bučkis Domantukui ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
|