Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 03 Kv. 18,2010 1:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Very Happy ne nemoku jokiu paslaptingu zodeliu bet juk zinai emilija ira burtininke ir moka kaskokiu ten burtazodziu tai gal atburtu ignui pirstukus Rolling Eyes o as tai visada judinau pirstukus ir labai stipriai tik pati visa ranka buvo kasko supikus
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 03 Pen. 19,2010 9:01 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Alvida, kaip tu? Kaip šiandien Domantuko nuotaika? Aš tik noriu pasakyti, kad daug galvoju apie jus... skambink kai liūdna, kai norisi pasidalinti, paklausti ar šiaip paplepėti... visada šalia... tik drąsiau Wink
Atgal į viršų
Neringa

Prisijungė: 2007 09 21

PranešimasParašytas: 03 Pen. 19,2010 9:57 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikas, Domantai! Gero tau savaitgalio!
Atgal į viršų
alvida

Prisijungė: 2010 02 09

PranešimasParašytas: 03 Št. 20,2010 7:35 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sagne rašo:
Alvida, kaip tu? Kaip šiandien Domantuko nuotaika? Aš tik noriu pasakyti, kad daug galvoju apie jus... skambink kai liūdna, kai norisi pasidalinti, paklausti ar šiaip paplepėti... visada šalia... tik drąsiau Wink

Agne,be galo malonu buvo vakar su tavim pasikalbeti Smile butinai dar susiskambinsim Wink
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 03 Št. 20,2010 8:58 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Alvida, man irgi buvo labai gera su tavimi paplepėti Wink ir Domantuko balsą išgirsti Smile

Šilčiausi linkėjimai jums abiems ir stiprus apkabinimas Smile
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 03 Št. 20,2010 6:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikas Domantuk Very Happy
Matau ir tu mėgsti filmuką Dora . Emilija jo labai laukia Very Happy Jai labai patinka aulinukas , o tau Question Net pižamą su Dora nusipirko , su kita net neina miegoti Very Happy
Parašyk , ką veiksi savaitgalį , gal vėl cepelinus valgysi Question
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 03 Pir. 22,2010 7:15 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip ten musu draugelis laikosi?
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 03 Pir. 22,2010 11:21 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

gerai laikausi Very Happy
zinai emilija o man viskas ten patinka ir dora ir aulinukas ir trolio misles ir ta kalbanti kuprine su zemelapiu:)
o savaidgali as nieko gero neveikiau juk bjaurus oras buvo niekur nejom ir nevaziavom sedejau namose bet as turiu daug zaidimu visokiu tai ir zaidem su visai is eiles nuo rito iki vakaro Smile dar puzlius staciau bet cia jau man danielius labai trugde as sustatau puse o jis viska sugriauna Evil or Very Mad o dabar tai krizezodzius sprendziau mamyte rite buvo pardotuvej tai nupirko net tris naujus turesiu ka veikti Very Happy
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 03 Pir. 22,2010 1:12 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Oho kryžiažodžius Shocked
Šaunuolis Exclamation Tai tave turbut iš kart į 3 klasę priims , nes tau nebus ką ir veikt mokyklėlėje pirmose klasėse Very Happy
Emilijai nesiseka mokintis eilėraštukų , tai ji nusprendė , kad ji bus mokinys kur nieko nemoka Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 03 Antr. 23,2010 9:17 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk.Gloria taip pat megsta Dora ir pamisusi del delioniu Smile Tik va kryziazodziu dar nesprendzia Rolling Eyes Tu pas mus pats galvociausias Razz Zodziu-gudrutis .Idomu , kuo nori tapti uzauges?
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 03 Pir. 29,2010 4:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas o stai ir as Smile as buvau isvaziaves i kaima pas seneli visa savaite patinka man ten labai nes kekviena diena ejau i lauka ir nereikejo taip aukstai lipti laiptais kaip namose o man buna be galo baisu kai mane nesioja aukstin zemin ir dar buvau prie juros nuvaziaves zinot ka ten matciau tokius didziulius margucius biski keistai jie man ten atrode viduri gatves pastatiti bet vistiek buvo grazu nes graziai nudaziti o dar senden as ir pats daziau kiausini be toki tusciaviduri o ritoj pakabinsiu ant sakeles tokios suzaliavusios Smile
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 03 Pir. 29,2010 5:26 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantai,tai smagiai leidi dieneles.O aš jau tavęs pasigedau,galvoju,kur gi Domantas dingo.O tu pasirodo ir senelį aplankei ir jūrą pamatei ir net margutį spėjai nudažyt,šaunuolis ,kaip visada.

Ar taip susikaupęs dažei kiaušinį ,kaip šitas"smailiukas"?
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 03 Pir. 29,2010 5:46 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

zinai kai mamyte pamate sita paveiksliuka tai labai skaniai nusijoke ir sake kad as kaip tik taip ir atrodziau Smile bet as ne su teptuku daziau o su pirstuku nes man taip buvo lengviau pamirkau i dazus ir teplioju ant kiausinio Smile jau nebe daug dienu liko ir tada tikrus margusius dazisiu su svogunu lukstais bus labai smagu paziurieti kokie iseis Very Happy
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 03 Pir. 29,2010 10:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dziugu, kad tu vis randi nauju uzsiemimu ir dziaugsmeliu.Kaip visada belieka pridurti,kad tu saunuolis Razz
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 03 Antr. 30,2010 12:41 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikučiai Wink

kaip gyvuojat? kaip nuotaikos? kaip dieneles leidžiat?

pasiilgau... Wink bučkis Domantukui Very Happy
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 1249

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume