|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Audronė
Prisijungė: 2007 01 23 Pranešimai: 273 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Sk. 21,2010 4:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne, aš labai trumpai. Tik noriu pasakyti, kad apkabinu. Stiprybės Tau
Paskutinį kartą redagavo Audronė, 03 Pir. 22,2010 7:14 am. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Sk. 21,2010 5:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Kam galetu kilt mintis sakyti tokius dalykus.. Kas gali ivertinti kito sielvarta, kas gali pamatuot mamos kancia. Kas gali parinkti kitam KAIP gedeti . Neturiu zodziu... nesuvokiama.
Agne, visa tai isgyventi skirta tik jums, niekam kitam, niekas kitas negali jums pamokslauti, priekaistauti. _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 03 Sk. 21,2010 9:53 pm Rašyti temą: |
|
|
| Agne,niekad neimk i sirdi blogu zodziu.ir visad prisimink,kad geru zmoniu yra daug daugiau.tik jie savo gerus darbus daro tylomis.taigi,tik blogi zmones,kurie nepatyre skausmo,gali taip skaudinti.negalvok apie juos,nes nenustosi saves grauzti.tu pati gerai zinai,kad padarei viska,kas buvo imanoma.ir tik tu zinai,kaip toliau turi gyventi.mes visos pasiimtume savo vaiku skausma ir visas ligoninej praleistas dienas,kad tai butu imanoma.bet yra,kaip yra ir turim likti savimi.tokios,kokios esam-tikros |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 03 Sk. 21,2010 10:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne, mieloji....Tiesiu ranką...Pašiurpau vien nuo minties, kad kažkas leidžia sau nuspręsti tokius dalykus...
Tik noriu pasakyt, kad visokių žmonių yra...Ir pati tai puikiausiai žinai...Kaip dažnai žodis žeidžia skaudžiau už ginklą.
O kad taip lengvai jis ir gydytų......Neleisk savęs skriausti.
Nors nesame susitikusios realiame gyvenime, nors pažinau Tave tik internetu- niekada nesuabejojau Tavo kaip MAMOS meile dukrytei.......
NIEKADA. Tik kaip be galo mylinčią, be galo atsidavusią,drąsią ir ryžtingą Dominykutės MAMĄ.
Apkabinu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 03 Sk. 21,2010 11:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne,
ir man oro pritruko ne tik nuo svetimo zodziu Tau issakytu, bet ir nuo tavo minciu...As jau rasiau ne viena syki, kad is TAVES ir visu jusu cia esanciu reikia semtis meiles artimam, stiprybes ir gyvenimo pamoku...
Nieko negalima pasukti atgal, bet ir nereikia... gyvenkim cia ir dabar...o ateitis musu laukia tikrai vienoda... ir turesim, kas mus ten sutiks...Tik neskubekim, dar yra priezastis, del kurios mes cia ir del ko visa tai atsitiko... Tik neskubinkim ir viska viena diena suzinosim...
O dabar sakau, paimsiu is taves dalele skausmo- jei gali issiliek, parasyk man laiskuti ...as jau pasiilgau laisku...apkabinu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
linara
Prisijungė: 2008 01 05 Pranešimai: 34 Miestas: utena
|
Parašytas: 03 Pir. 22,2010 10:48 am Rašyti temą: |
|
|
miela Agne,taip smagu buvo iki siol skaityti viska ka parasydavot,taip linksmai ,nuosirdziai,jusu zieminiai nuotikiai su augintiniais ,dabar nuotraukos siu suneliu,kurie apgaubti begaline meile,rupesciu.ir stai koks skausmas...mes suprantam,kad nieks neturi teises tai sneket,bet vistiek atsiras kokia davatka,kuri taip nusisnekes.normalus zmogus taip negaletu net pagalvot.pas mus juk dar vis iprasta kad svetima skausma matuoja pagal islietu asaru kieki.bukit stipri kaip iki siol.zinokit,kad esat reikalinga cia esantiem,ir ne tik ,,ruguciam,,  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 03 Pir. 22,2010 2:20 pm Rašyti temą: |
|
|
| Mielosios... ačiū už šiltus palaikymo žodžius, už apkabinimą, Editukui už šarvukų kampelį, už gaivaus oro gurkšnį... tik jūsų dėka nusišluosčiau ašaras, užsidėjau "šarvus" ant širdies ir keliu akis į dangų... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 03 Pir. 22,2010 3:00 pm Rašyti temą: |
|
|
| Sagne rašo: | | ...nusišluosčiau ašaras, užsidėjau "šarvus" ant širdies ir keliu akis į dangų... |
Šaunuolė Agnyt, taip ir toliau - akis į dangų ir tik ten... Apkabinu stipriai stipriai ir irgi keliu akis į ten kur mūsų angelėliai...
Po sūnaus Justelio mirties skaitydama vieną straipsnį atradau tokį pasakymą, kad jei tik žmonės žinotu kokią žalą gali padaryti žodis, verčiau pasirinktu tylą, nei abejotiną žodį. Ir tai nuolat sau primindavau. O neseniai išgirdau: o kas yra žodis? Štai tu, štai žodis. Jis atlėkė ir nulėkė. Tai nuo tavęs priklauso, ar tu tą žodį praleisi pro šalį, ar perleisi per save ir leisies jo sužeidžiama... Štai taip!!!
Būkim stiprios, apsišarvavusios, nesileiskim sužeidžiamos kokio kvailo žodžio...
Aš ŽINAU, aš TIKIU, kad tu ESI STIPRI  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gintarė
Prisijungė: 2007 11 23 Pranešimai: 79
|
Parašytas: 03 Pir. 22,2010 4:27 pm Rašyti temą: |
|
|
| As kaip visada, būsiu tiesi - man tai čia ne skaudūs žodžiai, bet kažkokios sapalionės apie nieką - Tu išgyvenai baisiausią įmanomą žmogui siųstą išbandymą, todėl tokie žodžiai Tau tiesiog turėtų sukelti juoką. Kvatočiau tam žmogui į veidą, nes ir dabar skaitanti vien tik juokinga pasirodė. Visokių pilna aplink su susisukusiomis smegenėlėmis. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 03 Antr. 23,2010 10:35 am Rašyti temą: |
|
|
| Gintarė rašo: | | As kaip visada, būsiu tiesi - man tai čia ne skaudūs žodžiai, bet kažkokios sapalionės apie nieką - Tu išgyvenai baisiausią įmanomą žmogui siųstą išbandymą, todėl tokie žodžiai Tau tiesiog turėtų sukelti juoką. Kvatočiau tam žmogui į veidą, nes ir dabar skaitanti vien tik juokinga pasirodė. Visokių pilna aplink su susisukusiomis smegenėlėmis. |
Žinai, kai skaudina žmogus iš kurio to tiksiesi, gali pasijuokti ir į veidą, galiu būti velniūkštis, bet kai tokius žodžius sako žmogus save vadinęs mano draugu... pribloškia... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 03 Antr. 23,2010 10:58 am Rašyti temą: |
|
|
| Sagne rašo: | | Gintarė rašo: | | As kaip visada, būsiu tiesi - man tai čia ne skaudūs žodžiai, bet kažkokios sapalionės apie nieką - Tu išgyvenai baisiausią įmanomą žmogui siųstą išbandymą, todėl tokie žodžiai Tau tiesiog turėtų sukelti juoką. Kvatočiau tam žmogui į veidą, nes ir dabar skaitanti vien tik juokinga pasirodė. Visokių pilna aplink su susisukusiomis smegenėlėmis. |
Žinai, kai skaudina žmogus iš kurio to tiksiesi, gali pasijuokti ir į veidą, galiu būti velniūkštis, bet kai tokius žodžius sako žmogus save vadinęs mano draugu... pribloškia... |
tik taip mes ir atsirenkame tikrus draugus,mieloji |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 03 Antr. 23,2010 10:59 am Rašyti temą: |
|
|
| agweta rašo: | | Sagne rašo: | | Gintarė rašo: | | As kaip visada, būsiu tiesi - man tai čia ne skaudūs žodžiai, bet kažkokios sapalionės apie nieką - Tu išgyvenai baisiausią įmanomą žmogui siųstą išbandymą, todėl tokie žodžiai Tau tiesiog turėtų sukelti juoką. Kvatočiau tam žmogui į veidą, nes ir dabar skaitanti vien tik juokinga pasirodė. Visokių pilna aplink su susisukusiomis smegenėlėmis. |
tik taip mes ir atsirenkame tikrus draugus,mieloji |
žinai, išdrįsiu pasakyti, kad ne tik draugus, bet ir dar artimesnius... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
linara
Prisijungė: 2008 01 05 Pranešimai: 34 Miestas: utena
|
Parašytas: 03 Antr. 23,2010 11:33 am Rašyti temą: |
|
|
yra sena rusiska patarle:tavo geriausias draugas ir yra didziausias priesas. zmogus negalvoja,kad bet kada gali buti taip,kad,neduok dieve,jo brangus zmogus ar jis pats gali atsidurti jusu vietoj.ka tada darytu jis?vadinasi jis nebuvo tas zmogus vertas jusu draugystes.ir,manau po laiko ta supras,kiek daug jis prarado,iskaudindamas jus.p.s nusimeskit sarvus.jie per sunkus jusu peciams geriau jau bukut velniukstis linksmas velniukstis  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 03 Antr. 23,2010 1:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš nieko prieš būti velniūkštis su geliančia uodega ( čia kad daugiau nelystų)  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 03 Tr. 24,2010 12:49 am Rašyti temą: |
|
|
Sveika, Agne, neturi niekam teisintis, kaip dziaugtis, kaip gedeti, kaip myleti, kaip nemegti ko nors - viska renkiesi tu pati.
Siuo atveju, jau reiketu kalbeti ne tik apie elementarios kulturos nebuvima, bet apie to zmogaus nejautruma, nesupratima, akluma?.. net nerandu tinkamo zodzio. Gal savanaudiskumas? Kad kiti turi elgtis taip, kaip nori jis ar ji?.. Tau neverta gilintis i tai, kas pasakyta. Tegu masto tas, ka daro, is kurio lupu teska tokios nesamones. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|