Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Dominyka
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 79, 80, 81  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 08 Sk. 30,2009 1:03 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir mano tokia nuotaika siandien -tik asaros.
Ateina ruduo...
Tikrai nera , Agne, teisybes, as ta jau pries 20 metu pirma karta patyriau...ir neikiek ne maziau skauda po 20 metu....
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
diva

Prisijungė: 2008 07 21

PranešimasParašytas: 09 Tr. 02,2009 10:27 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na, va ir piešinį tavo pamatėm, vos akį užmetus aišku - išjausta, iškentėta... Ačiū
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 09 Tr. 02,2009 10:35 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

diva rašo:
Na, va ir piešinį tavo pamatėm, vos akį užmetus aišku - išjausta, iškentėta... Ačiū

Ar ne? Aš net nežinau ką pasakyti apie piešinį, gal tik kad pradėjau piešti nuo viršutinio kairio krašto žemyn... piešiau kaip vedė ranka, nemąstydama ir pabaigoje pradėjau naudoti baltą spalvą...
Juk iš šono matosi daugiau...
Atgal į viršų
mama Rita

Prisijungė: 2006 09 14

PranešimasParašytas: 09 Kv. 03,2009 9:43 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agnyt,
apie spalvas:
juoda - kad esi pažeidžiama, kad reikia energijos iš šalies, todėl ir gedulo rūbai juodi, lyg šauktu: man reikia paguodos;
raudona (rėkianti spalva) - aš torkštu permainų, man reikia pokyčių,...
balta - lyg skydas nuo aplinkinių neigiamos energijos...
jei jau griebeis baltos - esi teisingam kely, ir mes su tavimi, žinok Exclamation
Apkabinu...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Sagne

PranešimasParašytas: 09 Kv. 03,2009 10:08 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū Rita, juk sakiau, kad iš šono geriau matosi Smile esi teisi, kad saugau save nuo kitų įtakos, trokštu naujų įspūdžių ir noriu paguodos, todėl čia tikriausiai ir sėdžiu kiekvieną dieną... smagu į save pažvelgti kito akimis Smile Ačiū Wink
Atgal į viršų
aaggnnee

Prisijungė: 2008 09 17

PranešimasParašytas: 09 Kv. 03,2009 12:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ilgai ir as i jusu piesini ziurejau, ir pirmas ispudis (kuris matyt ir buna teisingiausias visada) - Banga, Bangos, apemusios Sagnes sirdi ir gyvenima. Kiek spalvu tiek bangu...
Banga kyla, kyla, duzta, atima kvapa, bet ... juk tada ima ir atslugsta. Norisi kad juoda banga atslugtu greiciau, o balta, dar tik ateinanti, butu stipri ir gaivi.
Stiprybes mieloji Exclamation
Sagne

PranešimasParašytas: 09 Antr. 15,2009 7:00 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

aaggnnee rašo:
Ilgai ir as i jusu piesini ziurejau, ir pirmas ispudis (kuris matyt ir buna teisingiausias visada) - Banga, Bangos, apemusios Sagnes sirdi ir gyvenima. Kiek spalvu tiek bangu...
Banga kyla, kyla, duzta, atima kvapa, bet ... juk tada ima ir atslugsta. Norisi kad juoda banga atslugtu greiciau, o balta, dar tik ateinanti, butu stipri ir gaivi.
Stiprybes mieloji Exclamation

Ačiū... labai Smile
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 09 Antr. 15,2009 7:12 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Šešeri metukai šiandien būtų Dominykai skaičiuojant žemės laiku... maniau sau neskaičiuosiu, bet... artėjant tokiai dienai širdis neranda vietos, norisi užsidaryti kiaute nuo visų, o gal tiksliau nuo savo jausmų, nuo savęs... Galvoje netelpa mintis, kad mano mergytė galėtų būti tokia jau didelė, man ji vis dar trejų... trejų su puse... besišypsanti, bėgiojanti, žaidžianti...
Aš jau gavau dovaną nuo Dominykutės... sapnavau ją jau 2 kartus. Pirmą kartą visus mus tris, laimingus, Dominyka tėveliui ant rankų, o šiąnakt - sapnavau, kad atėjau į darželį jos pasiimti, o ji sėdi susikibusi su kitais vaikais už rankų tokia laiminga.... Turbūt ji manęs dar nepasiilgo... nes paskutiniai mano žodžiai ją išlydint buvo: "Jei tik tau bus liūdna, tu tik pašauk mane ir aš ateisiu..." Matyt dar ne laikas... dabar mūsų laikas sapnuose...
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 09 Antr. 15,2009 7:21 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

apkabinu, Agne, stipriai stipriai... Su gimtadieniu, mūsų gražioji Dominyka. Šypsokis saulės spindulėliu šiandien savo Tėveliams Smile
Atgal į viršų
Daina T

Prisijungė: 2008 08 26

PranešimasParašytas: 09 Antr. 15,2009 8:48 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Su gimtadieniu mažoji Angeliuke,mažoji Dominyka.
Agne,stipriai apkabinu...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Diana

Prisijungė: 2005 02 07

PranešimasParašytas: 09 Antr. 15,2009 12:36 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Su gimtadieniu,mažoji mūsų ANGELIUKE.

Manąjam Angelui rugsėjo 25 d. būtų 20 metų. Suaugęs žmogus...bandau įsivaizduoti,bet...neišeina...

Apkabinu ir aš tave,Agnuže.Būk palaiminta dvasios stiprybe ir sielos ramybe Wink
Atgal į viršų
Audronė

Prisijungė: 2007 01 23

PranešimasParašytas: 09 Antr. 15,2009 1:09 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Su gimtadieniu, Dominykute ...
Atgal į viršų
Ziuzia

Prisijungė: 2005 01 04

PranešimasParašytas: 09 Antr. 15,2009 1:24 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Su Gimtadieniu, Domute ...
Atgal į viršų
ingrida

Prisijungė: 2005 01 08

PranešimasParašytas: 09 Antr. 15,2009 1:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kokia Dominyka būtų šiandien...Kaip švytėtų tėvelių akys...Vien nuo minties, kad negalite apglėbti savo vienintelės, užstringa gniužulas gerklėj...Nežinau, ką sakyti, kad palengvėtų...Tiesiog linkiu, kad bent sapnuose Dominikutė dovanotų jums savo šypseną, bent juose lankytų jus ir neapleistų...Tokiomis dienomis, kai kaip niekad lauki palengvėjimo stebuklo, kad jį pajustumėt sklaidydami Dominykos nuotraukas, prisimindami jos gražias dieneles, jos valiūkišką žvilgsnį...Ir auginkit, auginkit savo dukružę bent mintyse. O mes uždegsim žvakelę josios atminimui...
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 09 Antr. 15,2009 2:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū, mielosios, ačiū už buvimą šalia...

Dabar ta valanda kai Dominyka atėjo į mūsų gyvenimą, kai pasaulis apsivertė nežinomu kampu, kai širdis prisipildė nenusakomo jausmo...
o šiandien man spaudžia širdį, tartum nepakeliamas akmuo būtų uždėtas, galva svaigsta nuo įtampos, ašaras vos belaikau, juk vis gi esu darbe....
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 79, 80, 81  Toliau
Puslapis 4581

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume