Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Linutė
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 30, 31, 32  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Daina T

Prisijungė: 2008 08 26

PranešimasParašytas: 04 Pen. 17,2009 4:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sneeze,mes gyvename Parovėjoje.Linutės kapelis yra Parovėjos kapinaitėse.Galbūt kada nors susitiksime.Kur jus būtų galima rasti?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Sneeze

Prisijungė: 2009 02 22

PranešimasParašytas: 04 Pen. 17,2009 9:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na aš esu iš Biržu . Taigi mes su klasioke vazinejames su dviraciais .. Pries kelias dienas vaziavom i Paroveja .. Taigi ir sumaniau aplankyti Linute Wink Uždektume žvakute Smile
SauleLietuje

Prisijungė: 2008 07 23

PranešimasParašytas: 04 Tr. 22,2009 9:26 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Daina T

PranešimasParašytas: 05 Antr. 05,2009 3:11 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas visiems.Jau labai seniai buvau prisiėdusi prie kompiuterio.Žiūriu,ko gero aš ne vienaJokiu žinučių...Suprantama,pavasaris,darbas veja darbą (ir gerai mažiau lieka laiko galvoti apie tai ko niekada nepakeisi,nesugražinsi).Bet visgi,kaip Jūs laikotes likimo sesės?Nors praėjo jau 10 dienų nuo mūsų susibėgimo,bet aš dar gyva tuo susitikimu.Nors su kai kuriomis jumis susitikau pirmą kartą,tačiau atrodo ,kad pažįstu jau seniai.Jei dar būtume pasilikę ilgiau tai tikriausiai kalbos būtų užtekę iki ryto.Dar kartą ačiu psichologų komandai.Su nekantrumu laukiu kito susitikimo su jais.kaip ir su jumis sesės...Aš ir toliau stegiuosi rasti kuo daugiau veiklos,kad nusikalusi vakare apie nieką negalvočiau,krisčiau į lovą ir užmigčiauPakeičiau darbą,tai dabar turiu kuo daugiau išmokti,sužinoti.Dar ir namuose visokių darbų prisigalvoju.Taip laikas greičiau prabėga...O kokiu jūs darbų sugalvojate?Galbūt pasisemsiu iš jūsų įdėjų..
Atgal į viršų
mama Rita

Prisijungė: 2006 09 14

PranešimasParašytas: 05 Pir. 18,2009 5:57 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Daina T rašo:
Labas visiems.Jau labai seniai buvau prisiėdusi prie kompiuterio.Žiūriu,ko gero aš ne viena...Dar ir namuose visokių darbų prisigalvoju.Taip laikas greičiau prabėga...O kokiu jūs darbų sugalvojate?Galbūt pasisemsiu iš jūsų įdėjų..

Sveikutė,
Tikra tiesa, Dainut, kad kai susigalvoji kokios nors veiklos ir laikas greičiau bėga, ir mintys blogos mažiau kankina...
Ką susigalvojau? Ogi užkliuvau už pranešimo, kad organizuojami "Gyvenimo meno" kursai ir nuėjau pasiklausyti... ir pasilikau iki galo - penkias dienas po darbo į tuos kursus skubėjau, po 3 val. su viršum ten prapuldavau Very Happy Sužinojau kai ką naujo, pramokau (arba bent jau pradėjau suprasti) kaip susikalbėt su savimi, pažvelgt į savo vidų, nebebijot savo ašarų... sužinojau, kaip po tokių iškrovų atgaut energiją ir vidinę ramybę... (www.gyvenimomenas.lt) ... prisiminiau, kaip mūsų susitikime Vaivos mama sakė, kad bandė jogą. Tai va, ir aš nusprendžiau pabandyti... Kol kas nemanau, kad patapsiu tikra joge, bet konkrečiai šiuo laikotarpiu jaučiu kad tai man padeda...
Kol nesusiduriau su joga, maniau, kad tai tik stovėjimas ant galvos, meditacijos ir pan. Dabar jau žinau, kad tai visa gyvenimo filosofija, o pirmiausia - mokėjimas teisingai kvėpuoti... Tad kol kas mokausi kvėpavimo pratimais pašalinti stresus, blogas nuotaikas ir apsilaužyti sisokius savo "spygliukus" Very Happy ... Bandau sušildyti savas mintis, savo vidų...
P.S. Labai liūdna Sad , bet šį mėn. neištaikau atvažiuoti į mūsų grupelės susitikimą. Chroniškai trūksta laiko (t.y. išeiginių dienų) ...
Atgal į viršų
Daina T

PranešimasParašytas: 05 Pir. 25,2009 3:09 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tu sustok, pagalvok ir palauk:
Žmogui duota nedaug – ir taip daug!
Rytą sveikinti saulę šypsniu,
Džiaugtis motinos veidu švelniu,
Dieną augti, subręst ir mylėt,
Dirbti, kurti, svajot, nugalėt,
Vakare džiaugtis vaisiais pjūties,
Laukt ateinant žvaigždėtos nakties,
O paskui – pailsėt po darbų
Unksmėje ąžuolų ir klevų,
Kur upokšniai, pakalnės, kalnai –
Amžinai, amžinai, amžinai...
Tu sustok, pagalvok ir palauk:
Žmogui duota nedaug – ir taip daug!
(A.Venclova)
O kas pasakys,kiek ištikrųjų duota žmogui?Sako duota tiek kiek jis paneša...O kas nustato butent kuris žmogus ir kiek jis gali panešti?Kas paskyrė mane nešti šią naštą?Už ką?...
Atgal į viršų
Daina T

PranešimasParašytas: 06 Antr. 16,2009 6:55 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai ačiu už kvietimą į Draugų salą.Taip pat ačiu už nuostabius ženkliukus.Išėmus juos iš voko ir radus ten ženkliuką skirtą Linutei minutėlę atrodė,kad mes keturiese,kaip ir anksčiau...Apėmė toks keistas jausmas ,kad ji šalia,kad ji niekur neišėjo...Labai ačiu,kad jus jos nepamirštate.Galbūt keistai atrodo,galbūt esu pakvaišusi iš ilgesio jai,bet dažnai man atrodo,kad ji mane globoja...
Atgal į viršų
Daina T

PranešimasParašytas: 06 Pen. 19,2009 6:44 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mielos Linuxete,Zuzia,Elenėle,Asta,Lina(šalia),Silmana,vietine mergiote Lina,Renata(su jumis taip ir neteko iš arčiau susipažinti)Elze,Margarita.Kai dar buvo Linutė neišėjusi jus kartais parašydavote į forumą.O dabar tyla...Kaip jus gyvenate.Jei nesunku parašykite.
Atgal į viršų
Tautvilė

Prisijungė: 2007 04 04

PranešimasParašytas: 06 Pen. 19,2009 9:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Daina, galiu Jus patikinti – tiek dedant į vokus ženkliukus, tiek kasdien, Linutė – mažoji draugė, Šypsenėlė – visada yra šalia mūsų. Mintyse, jausmuose, širdyje.

Ir nors labai jos ilgiuosi, tikiu, kad ji visada bus su mumis, saugos, globos...

Apkabinu – kolkas virtualiai ir be galo, be krašto laukiu susitikimo „Draugų saloje“. Pasiilgau...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 06 Pir. 22,2009 11:40 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir aš labai pasiilgau... Dabar labai lauksiu susimatymo Draugų saloje, o vėliau - Wink, kas čia žino, kas mums su Tautvile į galvą šaus Wink Bet mes nieko nesakysim, kad nerastumėm neįveikiamo sumuštinio kalno Wink))

Mylim. Labai.
Atgal į viršų
Silmana

Prisijungė: 2007 11 07

PranešimasParašytas: 06 Pir. 22,2009 4:13 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dainute, aš čia. Jūsų Linutė amžinai gyva mano širdelėje, nepamirštu nei jos, nei kitų angeliukų. Ji buvo nuostabus, žavus spindulėlis Wink Noriu kartu pasidžiaugti, jog Draugų salos laukiate kaip ir pernai.. Linutė, žinoma, irgi ten bus, siaus, džiūgaus kartu su visais. Ji dabar amžinai gyva ir trykštanti energija. Linkėjimai mamytei, broliukui ir gerų įspūdžių Draugų saloje Wink Apkabinu.
Daina T

PranešimasParašytas: 07 Pen. 03,2009 9:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kažkada pasidžiaugiau,kad Parovėjos kapinaitėse ramu.Niekas nieko nevagia.Buvau garantuota,kad nuo vaiko kapelio niekas nieko neims.Galvojau,kad turi žmonės sąžinės.Deja...Šį vakarą nuvažiavę į kapinaites radome tuščia žemę.Stovėjome ir žiūrėjome negallėdami patikėti.Tuščia...Juoda ...Gėlyčių nebėra...Negaliu suvokti,kas taip padarė?Dėl ko?Dėl lito?Vėl nupirksime.Vėl sodinsime.O jeigu vėl tas pats?...Jau ir taip be proto sunku netekus Dukrytės,jau ir taip skauda...Ką turi jausti žmogus,(ne jo žmogumi negali pavadinti,kuris drįsta niokoti kapelį)raudamas gėles?Kur jis jas dės?Parduos?Ką už tą litą pirks?Papuoš savo artimųjų kapus?Papuoš savo kiemą?Nejaugi nebėra žmogiškumo.???Nejaugi nebėra svetimo skausmo???
Atgal į viršų
Daina T

PranešimasParašytas: 07 Pir. 06,2009 8:26 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai,labai didelis AČIU Editai ir visai "mėlinamarškinių" komandai už nepaprastai nuostabią šventę.
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 07 Tr. 08,2009 3:37 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Smagu buvo susipažinti . Very Happy Dar kartą pasikartosiu , bet jūs tokios su Linute panašios.
Ligoninėje dažnai jus matydavau su Linute . Kadangi buvome iš kito korpuso , taip ir neteko pabendrauti .
Linutė išliks mano atmintyje visada besišypsanti , gerai nusiteikusi , kaip ir ją matydavau bevažinėjant su jumis .
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 07 Kv. 30,2009 4:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Daina T rašo:
Kažkada pasidžiaugiau,kad Parovėjos kapinaitėse ramu.Niekas nieko nevagia.Buvau garantuota,kad nuo vaiko kapelio niekas nieko neims.?

Ant Rugilės kapelio padėjau "Draugų salos" laivuką. Skambinau mamai, klausiau ar jis vis dar plaukia, mama sakė, kad kol kas plaukia. Smile Keistas jausmas su nerimu laukti, kada jis išplauks į platesnius vandenis Very Happy . O gal šį sykį vis tik neišplauks? Pagyvensim, pamatysim. Būtinai parašysiu, koks bus žmogiškumo tyrimo rezultatas. Wink

Kaip gyveni Daina? Kaip laikosi Darius?

Apkabinu.
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 30, 31, 32  Toliau
Puslapis 2732

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume