|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Daina T
Prisijungė: 2008 08 26 Pranešimai: 107 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 04 Pen. 17,2009 4:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Sneeze,mes gyvename Parovėjoje.Linutės kapelis yra Parovėjos kapinaitėse.Galbūt kada nors susitiksime.Kur jus būtų galima rasti? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sneeze
Prisijungė: 2009 02 22 Pranešimai: 20 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 04 Pen. 17,2009 9:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Na aš esu iš Biržu . Taigi mes su klasioke vazinejames su dviraciais .. Pries kelias dienas vaziavom i Paroveja .. Taigi ir sumaniau aplankyti Linute Uždektume žvakute
|
 |
SauleLietuje
Prisijungė: 2008 07 23 Pranešimai: 19
|
Parašytas: 04 Tr. 22,2009 9:26 am Rašyti temą: |
|
|
 _________________ Ausra pasiekiama tik nakties keliu |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Daina T
|
Parašytas: 05 Antr. 05,2009 3:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas visiems.Jau labai seniai buvau prisiėdusi prie kompiuterio.Žiūriu,ko gero aš ne vienaJokiu žinučių...Suprantama,pavasaris,darbas veja darbą (ir gerai mažiau lieka laiko galvoti apie tai ko niekada nepakeisi,nesugražinsi).Bet visgi,kaip Jūs laikotes likimo sesės?Nors praėjo jau 10 dienų nuo mūsų susibėgimo,bet aš dar gyva tuo susitikimu.Nors su kai kuriomis jumis susitikau pirmą kartą,tačiau atrodo ,kad pažįstu jau seniai.Jei dar būtume pasilikę ilgiau tai tikriausiai kalbos būtų užtekę iki ryto.Dar kartą ačiu psichologų komandai.Su nekantrumu laukiu kito susitikimo su jais.kaip ir su jumis sesės...Aš ir toliau stegiuosi rasti kuo daugiau veiklos,kad nusikalusi vakare apie nieką negalvočiau,krisčiau į lovą ir užmigčiauPakeičiau darbą,tai dabar turiu kuo daugiau išmokti,sužinoti.Dar ir namuose visokių darbų prisigalvoju.Taip laikas greičiau prabėga...O kokiu jūs darbų sugalvojate?Galbūt pasisemsiu iš jūsų įdėjų.. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 05 Pir. 18,2009 5:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Daina T rašo: | Labas visiems.Jau labai seniai buvau prisiėdusi prie kompiuterio.Žiūriu,ko gero aš ne viena...Dar ir namuose visokių darbų prisigalvoju.Taip laikas greičiau prabėga...O kokiu jūs darbų sugalvojate?Galbūt pasisemsiu iš jūsų įdėjų.. |
Sveikutė,
Tikra tiesa, Dainut, kad kai susigalvoji kokios nors veiklos ir laikas greičiau bėga, ir mintys blogos mažiau kankina...
Ką susigalvojau? Ogi užkliuvau už pranešimo, kad organizuojami "Gyvenimo meno" kursai ir nuėjau pasiklausyti... ir pasilikau iki galo - penkias dienas po darbo į tuos kursus skubėjau, po 3 val. su viršum ten prapuldavau Sužinojau kai ką naujo, pramokau (arba bent jau pradėjau suprasti) kaip susikalbėt su savimi, pažvelgt į savo vidų, nebebijot savo ašarų... sužinojau, kaip po tokių iškrovų atgaut energiją ir vidinę ramybę... (www.gyvenimomenas.lt) ... prisiminiau, kaip mūsų susitikime Vaivos mama sakė, kad bandė jogą. Tai va, ir aš nusprendžiau pabandyti... Kol kas nemanau, kad patapsiu tikra joge, bet konkrečiai šiuo laikotarpiu jaučiu kad tai man padeda...
Kol nesusiduriau su joga, maniau, kad tai tik stovėjimas ant galvos, meditacijos ir pan. Dabar jau žinau, kad tai visa gyvenimo filosofija, o pirmiausia - mokėjimas teisingai kvėpuoti... Tad kol kas mokausi kvėpavimo pratimais pašalinti stresus, blogas nuotaikas ir apsilaužyti sisokius savo "spygliukus" ... Bandau sušildyti savas mintis, savo vidų...
P.S. Labai liūdna , bet šį mėn. neištaikau atvažiuoti į mūsų grupelės susitikimą. Chroniškai trūksta laiko (t.y. išeiginių dienų) ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Daina T
|
Parašytas: 05 Pir. 25,2009 3:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Tu sustok, pagalvok ir palauk:
Žmogui duota nedaug ir taip daug!
Rytą sveikinti saulę šypsniu,
Džiaugtis motinos veidu švelniu,
Dieną augti, subręst ir mylėt,
Dirbti, kurti, svajot, nugalėt,
Vakare džiaugtis vaisiais pjūties,
Laukt ateinant žvaigždėtos nakties,
O paskui pailsėt po darbų
Unksmėje ąžuolų ir klevų,
Kur upokšniai, pakalnės, kalnai
Amžinai, amžinai, amžinai...
Tu sustok, pagalvok ir palauk:
Žmogui duota nedaug ir taip daug!
(A.Venclova)
O kas pasakys,kiek ištikrųjų duota žmogui?Sako duota tiek kiek jis paneša...O kas nustato butent kuris žmogus ir kiek jis gali panešti?Kas paskyrė mane nešti šią naštą?Už ką?... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Daina T
|
Parašytas: 06 Antr. 16,2009 6:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai ačiu už kvietimą į Draugų salą.Taip pat ačiu už nuostabius ženkliukus.Išėmus juos iš voko ir radus ten ženkliuką skirtą Linutei minutėlę atrodė,kad mes keturiese,kaip ir anksčiau...Apėmė toks keistas jausmas ,kad ji šalia,kad ji niekur neišėjo...Labai ačiu,kad jus jos nepamirštate.Galbūt keistai atrodo,galbūt esu pakvaišusi iš ilgesio jai,bet dažnai man atrodo,kad ji mane globoja... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Daina T
|
Parašytas: 06 Pen. 19,2009 6:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Mielos Linuxete,Zuzia,Elenėle,Asta,Lina(šalia),Silmana,vietine mergiote Lina,Renata(su jumis taip ir neteko iš arčiau susipažinti)Elze,Margarita.Kai dar buvo Linutė neišėjusi jus kartais parašydavote į forumą.O dabar tyla...Kaip jus gyvenate.Jei nesunku parašykite. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Pen. 19,2009 9:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Daina, galiu Jus patikinti tiek dedant į vokus ženkliukus, tiek kasdien, Linutė mažoji draugė, Šypsenėlė visada yra šalia mūsų. Mintyse, jausmuose, širdyje.
Ir nors labai jos ilgiuosi, tikiu, kad ji visada bus su mumis, saugos, globos...
Apkabinu kolkas virtualiai ir be galo, be krašto laukiu susitikimo Draugų saloje. Pasiilgau... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 06 Pir. 22,2009 11:40 am Rašyti temą: |
|
|
Ir aš labai pasiilgau... Dabar labai lauksiu susimatymo Draugų saloje, o vėliau - , kas čia žino, kas mums su Tautvile į galvą šaus Bet mes nieko nesakysim, kad nerastumėm neįveikiamo sumuštinio kalno ))
Mylim. Labai. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 06 Pir. 22,2009 4:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Dainute, aš čia. Jūsų Linutė amžinai gyva mano širdelėje, nepamirštu nei jos, nei kitų angeliukų. Ji buvo nuostabus, žavus spindulėlis Noriu kartu pasidžiaugti, jog Draugų salos laukiate kaip ir pernai.. Linutė, žinoma, irgi ten bus, siaus, džiūgaus kartu su visais. Ji dabar amžinai gyva ir trykštanti energija. Linkėjimai mamytei, broliukui ir gerų įspūdžių Draugų saloje Apkabinu. _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Daina T
|
Parašytas: 07 Pen. 03,2009 9:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Kažkada pasidžiaugiau,kad Parovėjos kapinaitėse ramu.Niekas nieko nevagia.Buvau garantuota,kad nuo vaiko kapelio niekas nieko neims.Galvojau,kad turi žmonės sąžinės.Deja...Šį vakarą nuvažiavę į kapinaites radome tuščia žemę.Stovėjome ir žiūrėjome negallėdami patikėti.Tuščia...Juoda ...Gėlyčių nebėra...Negaliu suvokti,kas taip padarė?Dėl ko?Dėl lito?Vėl nupirksime.Vėl sodinsime.O jeigu vėl tas pats?...Jau ir taip be proto sunku netekus Dukrytės,jau ir taip skauda...Ką turi jausti žmogus,(ne jo žmogumi negali pavadinti,kuris drįsta niokoti kapelį)raudamas gėles?Kur jis jas dės?Parduos?Ką už tą litą pirks?Papuoš savo artimųjų kapus?Papuoš savo kiemą?Nejaugi nebėra žmogiškumo.???Nejaugi nebėra svetimo skausmo??? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Daina T
|
Parašytas: 07 Pir. 06,2009 8:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai,labai didelis AČIU Editai ir visai "mėlinamarškinių" komandai už nepaprastai nuostabią šventę. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 07 Tr. 08,2009 3:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Smagu buvo susipažinti . Dar kartą pasikartosiu , bet jūs tokios su Linute panašios.
Ligoninėje dažnai jus matydavau su Linute . Kadangi buvome iš kito korpuso , taip ir neteko pabendrauti .
Linutė išliks mano atmintyje visada besišypsanti , gerai nusiteikusi , kaip ir ją matydavau bevažinėjant su jumis . |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Kv. 30,2009 4:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Daina T rašo: | Kažkada pasidžiaugiau,kad Parovėjos kapinaitėse ramu.Niekas nieko nevagia.Buvau garantuota,kad nuo vaiko kapelio niekas nieko neims.? |
Ant Rugilės kapelio padėjau "Draugų salos" laivuką. Skambinau mamai, klausiau ar jis vis dar plaukia, mama sakė, kad kol kas plaukia. Keistas jausmas su nerimu laukti, kada jis išplauks į platesnius vandenis . O gal šį sykį vis tik neišplauks? Pagyvensim, pamatysim. Būtinai parašysiu, koks bus žmogiškumo tyrimo rezultatas.
Kaip gyveni Daina? Kaip laikosi Darius?
Apkabinu. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|