![Pagrindinis puslapis](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 02 Št. 07,2009 9:18 am Rašyti temą: |
|
|
Silmana rašo: | Jungiuos ir aš prie Igno palaikymo komandos, sveikit greičiau, geriausi linkėjimai ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
oi,dekuj uz linkejimus ir uz rupesteli o komandoj visad atsiras vietos visiems.tikiu,kad bus silta ir jauku puokste tau is Vilniaus ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
agweta
|
Parašytas: 02 Št. 07,2009 9:33 am Rašyti temą: |
|
|
vakare rašo: | Labas rytas,manau,kad nuotaikos ryte geresnes.Agne ir Ignai,judekit tik i prieki,o mes visada su jumis.Siunciam dideli glebi stiprybes ir kantrybes. |
labas rytas nuotaika nebloga,bet ta trauka namo vistiek didziule judam judam i prieki,nezadam sustoti ar atsigrezti atgal ir jums tai patariam daryti ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 02 Pir. 09,2009 9:03 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip nuotaikėlės? Tikiuosi, jog visi virusai įveikti, nes palaikymo komanda aktyviai budėjo . |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 02 Pir. 09,2009 2:48 pm Rašyti temą: |
|
|
labutis nuotaikeles beveik kaip visad-geros.Mes ir patys nesuprantam,ko mes cia gulim visa krize prabusim o virusu nezinom ar turim,ju atsakymai tik ketvirtadieni.bet,musu abeju mastymu,ju nera,nes nesukilo nei temperatura,nei jokiu kitu problemu taigi,dar liko tos trys dienos laukimo bus gerai ![Cool](images/smiles/icon_cool.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
VAIDA
|
Parašytas: 02 Pir. 09,2009 3:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Agnyte, jei nori aš tau tą filmą atsiųsiu, tik man parašyk savo arba Igno el. paštą. |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 02 Pir. 09,2009 6:10 pm Rašyti temą: |
|
|
VAIDA rašo: | Agnyte, jei nori aš tau tą filmą atsiųsiu, tik man parašyk savo arba Igno el. paštą. |
kietasaule@gmail.com cia mano e-pastas.ar tiks? ,Vaidute? |
|
Atgal į viršų |
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pir. 09,2009 7:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas,
Oho, kaip jūs čia dinamiškai tai vieną, tai kitą kimbantį blogiuką atmušinėjate.
agweta rašo: | labutis nuotaikeles beveik kaip visad-geros.Mes ir patys nesuprantam,ko mes cia gulim visa krize prabusim... |
Žaviuosi, gerbiu ir didžiuojuosi tavimi už tą neišsenkančią optimizmo versmę. Gal dar toje versmėje ir man optimizmo šlakelį rastum
Apkabinu (parašiau žodį "abu" ir nusijuokiau - jo, jo, leisis Ignas kabinėjamas) tai - apkabinu tave, o Ignui mirkteliu akį.
P.S. visai atsitiktinai, neprisiminsiu ir kokiame tinklalapyje, buvau užmačiusi tavo žinutę - gražų skatinimą paskirti "Rugutei" 2 proc. nuo sumokėto GMP. Buvo jaukiai gera, ačiū... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 02 Antr. 10,2009 9:49 am Rašyti temą: |
|
|
blogiukus reikia atmusineti kitaip jie isaugs i dideli blogi. o apie Igna teisingai pagalvojai,Edituk.jis nemegsta buti apkabinamas.vaidina vyra bet kai kada reikia ir mazu pabuti,ypac kai nori ka nors gero istraukt is mamos
optimizmas?jis iseina,pasivalkioja aplink ir sugryzta...kur geriau ras,jei ne pas mane bent akimirkai siunciu ji i ''rugutes''namelius![](http://s12.rimg.info/50fe8457c1faeece243e51f19be070f9.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 02 Antr. 10,2009 9:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Geriausi linkėjimai, nenuobodžiaukit ten Rūpite man, rašykit, rašykit Kokios nuotaikėlės? ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
Atgal į viršų |
|
VAIDA
|
Parašytas: 02 Antr. 10,2009 10:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne, man labai gėda , bet aš toks kompiuteristas, kad man niekaip nepavyksta to filmo tau atsiųst. Gal artimųjų tarpe turi žmogiukų, kurie normaliai moka elgtis kompiuteriu, tau atsiųstu iš interneto. Kokiios naujienos KČP, ar vieni "atostogaujat", ar palaiko kas draugiją? Kol Juliukas buvo gyvas, net prisimint to skyriaus nenorėjau...o dabar pėsčia iki Vilniaus ateičiau, kad tik būtų pas ką .Mintyse su Tavim. |
|
Atgal į viršų |
|
julija
Prisijungė: 2008 03 04 Pranešimai: 402
|
Parašytas: 02 Tr. 11,2009 8:16 am Rašyti temą: |
|
|
Vaidut pescia gali ateit iki manes bus per puse arciau
Mergaites filma bandykit siusti per Skype... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
MilliVanilli
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 1
|
Parašytas: 02 Tr. 11,2009 12:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikos mamytės,matau kad dauguma kankinasi dėl to filmo,bet platus filmų pasirinkimas yra www.intv.ru (atsiprašau,jei tai reklama)
Nereikia siųstis,pasižiūri ir išjungi.Tai kaip ir ne platinimas... ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 02 Tr. 11,2009 5:14 pm Rašyti temą: |
|
|
VAIDA rašo: | Agne, man labai gėda , bet aš toks kompiuteristas, kad man niekaip nepavyksta to filmo tau atsiųst. Gal artimųjų tarpe turi žmogiukų, kurie normaliai moka elgtis kompiuteriu, tau atsiųstu iš interneto. Kokiios naujienos KČP, ar vieni "atostogaujat", ar palaiko kas draugiją? Kol Juliukas buvo gyvas, net prisimint to skyriaus nenorėjau...o dabar pėsčia iki Vilniaus ateičiau, kad tik būtų pas ką .Mintyse su Tavim. |
ir neatsiusi.juk cia gmailas.viskas gerai,nesigedink,as tokia pati kompiuteriste kaip ir tu Ignas atsius,jis mano mokytojas ir specas
o KCPvisas pilnas.guli Viktorija po transp,ir Rita,Ignas ir vakar pagulde Toma is ''b''puses.taigi,mes lyg ir nereikalingi cia gal jau ryt pavyks istrukti namuciu bijau laukti rytojaus,kaip Ignas sako''arba rytoj,arba po savaites''
o jusu labai pasiilgstu...vis laukiu atvaziuojant pasitikrinti ir ne vien jusu.Reniuko taip pat.labai truksta Jurates pasiilgstu jos virtuvej ir Reniaus grazios sypsenos...ir Ievutes sypseneles,tepant sumustinius... kaip visu cia truksta... |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 02 Tr. 11,2009 5:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Silmana rašo: | Geriausi linkėjimai, nenuobodžiaukit ten Rūpite man, rašykit, rašykit Kokios nuotaikėlės? ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
nuotaikos geros norim vel namoooooo ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 02 Tr. 11,2009 5:17 pm Rašyti temą: |
|
|
MilliVanilli rašo: | Sveikos mamytės,matau kad dauguma kankinasi dėl to filmo,bet platus filmų pasirinkimas yra www.intv.ru (atsiprašau,jei tai reklama)
Nereikia siųstis,pasižiūri ir išjungi.Tai kaip ir ne platinimas... ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
Aciu,pameginsiu ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|