Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Ignas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 89, 90, 91  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 02 Št. 07,2009 9:18 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Silmana rašo:
Jungiuos ir aš prie Igno palaikymo komandos, sveikit greičiau, geriausi linkėjimai Wink

oi,dekuj uz linkejimus ir uz rupesteli Smile o komandoj visad atsiras vietos visiems.tikiu,kad bus silta ir jauku Wink puokste tau is Vilniaus Very Happy
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
agweta

PranešimasParašytas: 02 Št. 07,2009 9:33 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

vakare rašo:
Labas rytas,manau,kad nuotaikos ryte geresnes.Agne ir Ignai,judekit tik i prieki,o mes visada su jumis.Siunciam dideli glebi stiprybes ir kantrybes.

labas rytas Wink nuotaika nebloga,bet ta trauka namo vistiek didziule Laughing Laughing judam judam i prieki,nezadam sustoti ar atsigrezti atgalir jums tai patariam daryti Wink
Atgal į viršų
VAIDA

Prisijungė: 2007 10 26

PranešimasParašytas: 02 Pir. 09,2009 9:03 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip nuotaikėlės? Tikiuosi, jog visi virusai įveikti, nes palaikymo komanda aktyviai budėjo Very Happy .
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
agweta

PranešimasParašytas: 02 Pir. 09,2009 2:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labutis Smile nuotaikeles beveik kaip visad-geros.Mes ir patys nesuprantam,ko mes cia gulim Laughing Laughing visa krize prabusim Cool o virusu nezinom ar turim,ju atsakymai tik ketvirtadieni.bet,musu abeju mastymu,ju nera,nes nesukilo nei temperatura,nei jokiu kitu problemu Rolling Eyes taigi,dar liko tos trys dienos laukimo Wink bus gerai Cool
Atgal į viršų
VAIDA

PranešimasParašytas: 02 Pir. 09,2009 3:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agnyte, jei nori aš tau tą filmą atsiųsiu, tik man parašyk savo arba Igno el. paštą.
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Pir. 09,2009 6:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

VAIDA rašo:
Agnyte, jei nori aš tau tą filmą atsiųsiu, tik man parašyk savo arba Igno el. paštą.

kietasaule@gmail.com cia mano e-pastas.ar tiks? Confused ,Vaidute?
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 02 Pir. 09,2009 7:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas,

Oho, kaip jūs čia dinamiškai tai vieną, tai kitą kimbantį blogiuką atmušinėjate. Shocked

agweta rašo:
labutis Smile nuotaikeles beveik kaip visad-geros.Mes ir patys nesuprantam,ko mes cia gulim Laughing Laughing visa krize prabusim...

Žaviuosi, gerbiu ir didžiuojuosi tavimi už tą neišsenkančią optimizmo versmę. Smile Gal dar toje versmėje ir man optimizmo šlakelį rastum Wink

Apkabinu (parašiau žodį "abu" ir nusijuokiau - jo, jo, leisis Ignas kabinėjamas) tai - apkabinu tave, o Ignui mirkteliu akį.

P.S. visai atsitiktinai, neprisiminsiu ir kokiame tinklalapyje, buvau užmačiusi tavo žinutę - gražų skatinimą paskirti "Rugutei" 2 proc. nuo sumokėto GMP. Buvo jaukiai gera, ačiū...
agweta

PranešimasParašytas: 02 Antr. 10,2009 9:49 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

blogiukus reikia atmusineti Laughing kitaip jie isaugs i dideli blogi. Smile o apie Igna teisingai pagalvojai,Edituk.jis nemegsta buti apkabinamas.vaidina vyra Laughing bet kai kada reikia ir mazu pabuti,ypac kai nori ka nors gero istraukt is mamos Laughing Laughing
optimizmas?jis iseina,pasivalkioja aplink ir sugryzta...kur geriau ras,jei ne pas mane Cool Laughing Laughing bent akimirkai siunciu ji i ''rugutes''namelius
Atgal į viršų
Silmana

Prisijungė: 2007 11 07

PranešimasParašytas: 02 Antr. 10,2009 9:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Geriausi linkėjimai, nenuobodžiaukit ten Wink Rūpite man, rašykit, rašykit Very Happy Kokios nuotaikėlės? Wink
VAIDA

PranešimasParašytas: 02 Antr. 10,2009 10:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne, man labai gėda Embarassed , bet aš toks kompiuteristas, kad man niekaip nepavyksta to filmo tau atsiųst. Gal artimųjų tarpe turi žmogiukų, kurie normaliai moka elgtis kompiuteriu, tau atsiųstu iš interneto. Kokiios naujienos KČP, ar vieni "atostogaujat", ar palaiko kas draugiją? Kol Juliukas buvo gyvas, net prisimint to skyriaus nenorėjau...o dabar pėsčia iki Vilniaus ateičiau, kad tik būtų pas ką Crying or Very sad .Mintyse su Tavim.
Atgal į viršų
julija

Prisijungė: 2008 03 04

PranešimasParašytas: 02 Tr. 11,2009 8:16 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vaidut pescia gali ateit iki manes bus per puse arciau Wink
Mergaites filma bandykit siusti per Skype... Smile
Atgal į viršų
MilliVanilli

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 02 Tr. 11,2009 12:43 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikos mamytės,matau kad dauguma kankinasi dėl to filmo,bet platus filmų pasirinkimas yra www.intv.ru (atsiprašau,jei tai reklama) Embarassed
Nereikia siųstis,pasižiūri ir išjungi.Tai kaip ir ne platinimas... Rolling Eyes
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Tr. 11,2009 5:14 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

VAIDA rašo:
Agne, man labai gėda Embarassed , bet aš toks kompiuteristas, kad man niekaip nepavyksta to filmo tau atsiųst. Gal artimųjų tarpe turi žmogiukų, kurie normaliai moka elgtis kompiuteriu, tau atsiųstu iš interneto. Kokiios naujienos KČP, ar vieni "atostogaujat", ar palaiko kas draugiją? Kol Juliukas buvo gyvas, net prisimint to skyriaus nenorėjau...o dabar pėsčia iki Vilniaus ateičiau, kad tik būtų pas ką Crying or Very sad .Mintyse su Tavim.

Laughing Laughing Laughing ir neatsiusi.juk cia gmailas.viskas gerai,nesigedink,as tokia pati kompiuteriste kaip ir tu Wink Ignas atsius,jis mano mokytojas ir specas Smile
o KCPvisas pilnas.guli Viktorija po transp,ir Rita,Ignas ir vakar pagulde Toma is ''b''puses.taigi,mes lyg ir nereikalingi cia Rolling Eyes gal jau ryt pavyks istrukti namuciu Smile bijau laukti rytojaus,kaip Ignas sako''arba rytoj,arba po savaites'' Laughing Laughing
o jusu labai pasiilgstu...vis laukiu atvaziuojant pasitikrinti ir ne vien jusu.Reniuko taip pat.labai truksta Jurates Sad pasiilgstu jos virtuvej ir Reniaus grazios sypsenos...ir Ievutes sypseneles,tepant sumustinius... Crying or Very sad kaip visu cia truksta...
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Tr. 11,2009 5:15 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Silmana rašo:
Geriausi linkėjimai, nenuobodžiaukit ten Wink Rūpite man, rašykit, rašykit Very Happy Kokios nuotaikėlės? Wink

nuotaikos geros Smile norim vel namoooooo Exclamation Exclamation Exclamation Laughing
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Tr. 11,2009 5:17 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

MilliVanilli rašo:
Sveikos mamytės,matau kad dauguma kankinasi dėl to filmo,bet platus filmų pasirinkimas yra www.intv.ru (atsiprašau,jei tai reklama) Embarassed
Nereikia siųstis,pasižiūri ir išjungi.Tai kaip ir ne platinimas... Rolling Eyes

Aciu,pameginsiu Wink
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 89, 90, 91  Toliau
Puslapis 2491

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume