|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Sk. 03,2008 1:31 pm Rašyti temą: Monika |
|
|
"Monika užmigo amžinu miegu..."
Šiandien, ką tik... Geliantis beribis skausmas... Laikas sustojo. Netekome septyniolikmetės Kapitonės...
Apkabinu Nijolę, visus artimuosius...
2007 m. balandžio mėn. Monikai buvo diagnozuota Evingo sarkoma. Taikytas gydymas, atlikta autologinė kaulų čiulpų transplantacija... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
julija
Prisijungė: 2008 03 04 Pranešimai: 402
|
Parašytas: 08 Sk. 03,2008 1:51 pm Rašyti temą: |
|
|
pazinojau Monika...Nijole laikykites...plysta is skausmo sirdis. |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 08 Sk. 03,2008 4:20 pm Rašyti temą: a |
|
|
Miela Edita,
Jei kartais, sužinotumėt kur Monikutė bus pašarvota, duokit žinot. Mes kartu su Nijole gulėjom poskiry, laikas nuo laiko susiskambindavom, bet dabar... nedrįstu skambint. Jie gyvena Plungėj, tai visai netoli nuo manęs, labai norėčiau atsisveikint su Monikute |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 08 Sk. 03,2008 8:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Nuoširdi užuojauta mamai ir visai šeimai . Prisimenu ją ,mes gydėmės skyriuje , kai Monikai buvo diagnozuota liga . Dar pamenu , kaip drąsinau , kad viskas bus gerai tik reikia nenusiminti.Liūdna labai darosi ir širdis plyšta , išgirdus tokias žinias.Skaudu labai. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Siga
Prisijungė: 2005 11 29 Pranešimai: 130
|
Parašytas: 08 Sk. 03,2008 10:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Tik šiandien ,Nijole,ištryniau Tavo sms apie Angelų susitikimą...
Tik šiandien į lentyną įdėjau Jurgos, Monikos draugės , knygą ir pagalvojau apie jus...
o dabar...
Tavo dovanota gražioji gulbė iš sielvarto, rodos, nulenkė kaklą...
Begalinis skausmas suspaudė širdį...
Nijole- Tau, visai Jūsų šeimai nuoširdžiausia užuojauta.
Monika, ilsėkis Ramybėje. |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 08 Pir. 04,2008 8:28 am Rašyti temą: |
|
|
Informacija:
Monikutė šiandien vakare bus pašarvota: šarvojimo salėje, Minijos g 4-2, Plungė. |
|
Atgal į viršų |
|
|
MagicGirl
Prisijungė: 2008 01 01 Pranešimai: 23
|
Parašytas: 08 Pir. 04,2008 5:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Nuoširdi užuojauta artimiesiems... _________________ Žmogus, kuris galvoja tik apie save ir visur ieško naudos, negali būti laimingas... Nori gyventi sau, gyvenk kitiems... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Marina
Prisijungė: 2006 03 07 Pranešimai: 63 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 08 Pir. 04,2008 6:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Uzuojauta artimiesiems ir visiems kas ja pazinojo.Tegul ilsisi mazyte princese.Dar siandien danguje uzsidegs nauja zvaigzdute. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nina
Prisijungė: 2008 12 07 Pranešimai: 7 Miestas: Plunge
|
Parašytas: 12 Sk. 07,2008 7:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Tik šiandien,po 4 mėnesių ,pažiūrėjau ir perskaičiau apie visus angeliukus. Mano angelėlis-saulutė mums šviečia ir mus saugo jau keturis mėnesius iš aukštai. Sunku ,be galo sunku....... Tas begalinis skausmas... tuštuma ,trūksta to žiogelio, kuris mums grįžus iš darbų grieždavo savo smuikeliu. Negaliu sau atleisti, kad visada jai melavau,kad pasveiksim ir viskas bus gerai, nors ir žinojau, kad taip nebebus. O mūsų saulutė nemėgo niekam meluoti ir visada sakydavo ,kad nemėgsta tų kurie apsimeta draugais. Norėčiau su kuo nors iš Angeliukų mamų susitikti ir pasikalbėti, nes kuo toliau ,tuo baisesnis skausmas drasko širdį. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Daina T
Prisijungė: 2008 08 26 Pranešimai: 107 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 12 Sk. 07,2008 10:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Miela Nina.Aš tik po 9 mėnesiu pabandžiau parašyti forume.Prieš tai daug kartų bandydavau,bet mintys niekaip nesidėliojo.Galbūt pavyks susitikti sekmadieni Vilniuje.Tada ir susipažintume.Jei ne galime susirašineti forume ar pasikalbėti telefonu.Aš Angeliuko Linutes mama Daina. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 12 Pir. 08,2008 9:41 am Rašyti temą: |
|
|
Nina, ateikit i angeliukų mamyčių ir tėvelių susitikimą ši sekmadienį, 14 val. Rugutės namučiuose, pasikalbėsim, pabusim kartu... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nina
|
Parašytas: 12 Antr. 09,2008 7:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,labai norečiau atvažiuoti i Vilnių,bet labai toli.Tolimas kelias,ir kaip grįžti atgal laiku, nes pirmadienį i darbą.Aš esu iš tikrųjų Nijolė- Angeliuko Monikutės mama. Mane visos sesės, kai buvo mažos, vadindavo Nina, todėl taip ir pasirašiau. Vakar buvau Vilniuje, dėl savo sveikatos, pas gydytojus. Vaikų ligoninės pusen negaliu net pažiūret,tuoj verkiu. Artėja kalėdos, baisu net pagalvot, kad mes būsim be savo Monikutės ,be svo Angelėlio,kuri mus visus suburdavo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Sagne
|
Parašytas: 12 Antr. 09,2008 7:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Nina rašo: | Sveiki,labai norečiau atvažiuoti i Vilnių,bet labai toli.Tolimas kelias,ir kaip grįžti atgal laiku, nes pirmadienį i darbą.Aš esu iš tikrųjų Nijolė- Angeliuko Monikutės mama. Mane visos sesės, kai buvo mažos, vadindavo Nina, todėl taip ir pasirašiau. Vakar buvau Vilniuje, dėl savo sveikatos, pas gydytojus. Vaikų ligoninės pusen negaliu net pažiūret,tuoj verkiu. Artėja kalėdos, baisu net pagalvot, kad mes būsim be savo Monikutės ,be svo Angelėlio,kuri mus visus suburdavo. |
oi, atleiskit, nepaziurejau, kad jus is tolimo Lietuvos kampelio...
leiskit jus apkabinti... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Sagne
|
Parašytas: 12 Antr. 09,2008 7:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Nijole, kaip jūsų sveikatėlė? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nina
|
Parašytas: 12 Antr. 09,2008 7:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai ačiū, man yra pašalinta visa skydliaukė,tai važiavau pasitikrinti.Gal kada bus geriau. Dabar skauda viskas,bet sakė,kad kada nors praeis. Čia streso pasekmės,taip sako... Tik nežinau ar tai gali praeiti. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|