Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Monika
Pereiti prie 1, 2  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 08 Sk. 03,2008 1:31 pm    Rašyti temą: Monika Atsakyti su citata

"Monika užmigo amžinu miegu..."
Šiandien, ką tik... Geliantis beribis skausmas... Laikas sustojo. Netekome septyniolikmetės Kapitonės...

Apkabinu Nijolę, visus artimuosius...

2007 m. balandžio mėn. Monikai buvo diagnozuota Evingo sarkoma. Taikytas gydymas, atlikta autologinė kaulų čiulpų transplantacija...

julija

Prisijungė: 2008 03 04

PranešimasParašytas: 08 Sk. 03,2008 1:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

pazinojau Monika...Nijole laikykites...plysta is skausmo sirdis.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
VAIDA

Prisijungė: 2007 10 26

PranešimasParašytas: 08 Sk. 03,2008 4:20 pm    Rašyti temą: a Atsakyti su citata

Miela Edita,
Jei kartais, sužinotumėt kur Monikutė bus pašarvota, duokit žinot. Mes kartu su Nijole gulėjom poskiry, laikas nuo laiko susiskambindavom, bet dabar... Crying or Very sad nedrįstu skambint. Jie gyvena Plungėj, tai visai netoli nuo manęs, labai norėčiau atsisveikint su Monikute Sad
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 08 Sk. 03,2008 8:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nuoširdi užuojauta mamai ir visai šeimai . Prisimenu ją ,mes gydėmės skyriuje , kai Monikai buvo diagnozuota liga . Dar pamenu , kaip drąsinau , kad viskas bus gerai Sad Sad Sad tik reikia nenusiminti.Liūdna labai darosi ir širdis plyšta , išgirdus tokias žinias.Skaudu labai.
Atgal į viršų
Siga

Prisijungė: 2005 11 29

PranešimasParašytas: 08 Sk. 03,2008 10:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tik šiandien ,Nijole,ištryniau Tavo sms apie Angelų susitikimą...
Tik šiandien į lentyną įdėjau Jurgos, Monikos draugės , knygą ir pagalvojau apie jus...
o dabar...
Tavo dovanota gražioji gulbė iš sielvarto, rodos, nulenkė kaklą...
Begalinis skausmas suspaudė širdį...
Nijole- Tau, visai Jūsų šeimai nuoširdžiausia užuojauta.
Monika, ilsėkis Ramybėje.
Atgal į viršų
VAIDA

Prisijungė: 2007 10 26

PranešimasParašytas: 08 Pir. 04,2008 8:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Informacija:

Monikutė šiandien vakare bus pašarvota: šarvojimo salėje, Minijos g 4-2, Plungė.
Atgal į viršų
MagicGirl

Prisijungė: 2008 01 01

PranešimasParašytas: 08 Pir. 04,2008 5:52 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nuoširdi užuojauta artimiesiems...
Marina

Prisijungė: 2006 03 07

PranešimasParašytas: 08 Pir. 04,2008 6:24 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Uzuojauta artimiesiems ir visiems kas ja pazinojo.Tegul ilsisi mazyte princese.Dar siandien danguje uzsidegs nauja zvaigzdute.
Atgal į viršų
Nina

Prisijungė: 2008 12 07

PranešimasParašytas: 12 Sk. 07,2008 7:21 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tik šiandien,po 4 mėnesių ,pažiūrėjau ir perskaičiau apie visus angeliukus. Mano angelėlis-saulutė mums šviečia ir mus saugo jau keturis mėnesius iš aukštai. Sunku ,be galo sunku....... Tas begalinis skausmas... tuštuma ,trūksta to žiogelio, kuris mums grįžus iš darbų grieždavo savo smuikeliu. Negaliu sau atleisti, kad visada jai melavau,kad pasveiksim ir viskas bus gerai, nors ir žinojau, kad taip nebebus. O mūsų saulutė nemėgo niekam meluoti ir visada sakydavo ,kad nemėgsta tų kurie apsimeta draugais. Norėčiau su kuo nors iš Angeliukų mamų susitikti ir pasikalbėti, nes kuo toliau ,tuo baisesnis skausmas drasko širdį.
Atgal į viršų
Daina T

Prisijungė: 2008 08 26

PranešimasParašytas: 12 Sk. 07,2008 10:06 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Miela Nina.Aš tik po 9 mėnesiu pabandžiau parašyti forume.Prieš tai daug kartų bandydavau,bet mintys niekaip nesidėliojo.Galbūt pavyks susitikti sekmadieni Vilniuje.Tada ir susipažintume.Jei ne galime susirašineti forume ar pasikalbėti telefonu.Aš Angeliuko Linutes mama Daina.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 12 Pir. 08,2008 9:41 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nina, ateikit i angeliukų mamyčių ir tėvelių susitikimą ši sekmadienį, 14 val. Rugutės namučiuose, pasikalbėsim, pabusim kartu...
Atgal į viršų
Nina

PranešimasParašytas: 12 Antr. 09,2008 7:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki,labai norečiau atvažiuoti i Vilnių,bet labai toli.Tolimas kelias,ir kaip grįžti atgal laiku, nes pirmadienį i darbą.Aš esu iš tikrųjų Nijolė- Angeliuko Monikutės mama. Mane visos sesės, kai buvo mažos, vadindavo Nina, todėl taip ir pasirašiau. Vakar buvau Vilniuje, dėl savo sveikatos, pas gydytojus. Vaikų ligoninės pusen negaliu net pažiūret,tuoj verkiu. Artėja kalėdos, baisu net pagalvot, kad mes būsim be savo Monikutės ,be svo Angelėlio,kuri mus visus suburdavo.
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 12 Antr. 09,2008 7:24 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nina rašo:
Sveiki,labai norečiau atvažiuoti i Vilnių,bet labai toli.Tolimas kelias,ir kaip grįžti atgal laiku, nes pirmadienį i darbą.Aš esu iš tikrųjų Nijolė- Angeliuko Monikutės mama. Mane visos sesės, kai buvo mažos, vadindavo Nina, todėl taip ir pasirašiau. Vakar buvau Vilniuje, dėl savo sveikatos, pas gydytojus. Vaikų ligoninės pusen negaliu net pažiūret,tuoj verkiu. Artėja kalėdos, baisu net pagalvot, kad mes būsim be savo Monikutės ,be svo Angelėlio,kuri mus visus suburdavo.

oi, atleiskit, nepaziurejau, kad jus is tolimo Lietuvos kampelio...

leiskit jus apkabinti...
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 12 Antr. 09,2008 7:27 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nijole, kaip jūsų sveikatėlė?
Atgal į viršų
Nina

PranešimasParašytas: 12 Antr. 09,2008 7:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai ačiū, man yra pašalinta visa skydliaukė,tai važiavau pasitikrinti.Gal kada bus geriau. Dabar skauda viskas,bet sakė,kad kada nors praeis. Čia streso pasekmės,taip sako... Tik nežinau ar tai gali praeiti.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Puslapis 12

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume