Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Dominyka
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 79, 80, 81  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 07 Pir. 21,2008 9:02 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mieleji,

skaičiau jūsų žinutes, tik pati prisėsti parašyti neskubėjau... įvykiai dar vis dėliojasi galvoje... sklandžiai parašyti nepavyks, tačiau noriu pasidalinti su jumis savo mintimis.

Šv. Mišios buvo TOBULOS... jas aukojo trys kunigai... mūsų klebonas pasakė mano, daugeliui atėjusiems kartotus, žodžius - "Dominyka dabar sėdi Dievuliui ant kelių" Smile Vyro pusbrolis sakydamas nuostabų pamokslą ištarė - "Dominyka laukė savo suknelės... nėra atsitiktinumų..."

Kapas tuščias... jos ten nėra...
Mūsų kūnas tik indas, dužlus indas...

O aš visą šį laiką jaučiau Dievo ranką virš savo galvos... kitaip negaliu paaiškint...

Edita, jau sakiau ir pasikartosiu, jus su Dainoru įnešėt šviežio oro gurkšnį, kai mus baigė uždusinti užuojautomis...

Gintare, aš tau netrukus paskambinsiu arba parašysiu, tu įteikei nepaprastą dovaną, mes ja pasinaudosim Smile

Jurgita, visuomet buvai jautrios sielos, tai nepasikeitė, ačiū už apkabinimą, angeliuką, už tai kad buvai šalia...

Mano Gintarėli, žinau, kad išdrįsai paskaityti šitą puslapį ir net parašyti tai ką aš tau rašiau žinute Smile šaunuolė Smile myliu, apkabinu, tu mano sielos sesė... žodžių nėra, kuriais galėčiau išsakyti tau savo jausmus... tu visada, ne tik tada, buvai šalia... verkėm kartu ir juokėmės kartu... kaip senais gerais laikais Wink

Ačiū visiems už žodžius kurie mus pastiprino ir neleido jaustis vienišiems.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
diva

Prisijungė: 2008 07 21

PranešimasParašytas: 07 Pir. 21,2008 10:39 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveika, Sagne, daugiau nei mėnesį su šeima sekėm jūsų istoriją. Pulkelis mūsų mažylių kas vakarą meldėsi už Dominyką, savotiškai su ja susidraugavo ir draugauja iki šiol, karts nuo karto pasamprotaudami, kaip dabar Dominyka gyvena, būdama Dievo glėby. Man iš galvos neišeina jos vardas - Dominyka - dabar ji tikrai Viešpaties (Dominus) vaikas, Jo ir Jūsų angelėlis...
Ginte

Prisijungė: 2007 10 19

PranešimasParašytas: 07 Pir. 21,2008 11:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Būsiu šalia visada ir kur bebūtum Wink kaip ir senais gerais laikais. nes mes net nepamenam, kaip suėjom kartu Laughing
Iš Dominykutės kai ko išmokau, kad dabar net pagalvojus gėda man, kad tokia buvau Embarassed Žinau, kad viskas bus gerai Wink

O čia mūsų Dominykutė, šelmiškai šypsosi. Žiūriu ir girdžiu jos juoką, kaip ji moka skaniai nusijuokti Smile Smile Smile

Ji kaip tas drugelis, išsilaisvęs iš kokono.

Paskutinį kartą redagavo Ginte, 07 Pir. 21,2008 12:20 pm. Redaguota 3 kartus(ų)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 07 Pir. 21,2008 11:45 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas Agnule,
žinai, važiuodama pas Dominyką skaičiavau ligos kelią. ir labai keistas sutapimas - lygiai metai nuo pradžios iki pabaigos. tą pačią dieną. keistas sutapimas. grįžusi vaikams pasakojau pas kokią princesę buvau, kad ji dabar mūsų ryšininkė tarp angeliukų Smile
Atgal į viršų
Grevelda

PranešimasParašytas: 07 Pir. 21,2008 1:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

visą laiką norėjau pamatyti Dominyką.
ačiū, kad įdėjote nuotrauką. nuostabi mergaitė, palietusi kiekvieną iš mūsų savaip.
karts nuo karto pamojuosiu tau, Dominyka, į debesis, nes dabar žinau kaip tu atrodai Wink iki.
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 07 Tr. 23,2008 12:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikučiai Wink

Nežinau kaip bus vėliau, bet dabar man atrodo, kad mano šelmiškai besišypsanti Dominyka išvažiavus... į stovyklą Laughing Žinau, kad labai jos pasiilgsiu... namie miegu apsikabinus jos pagalvytę, ten dar yra jos kvapas Smile O šiaip tai aš ją matau sėdinčia ant Dievulio kelių ten aukštai aukštai ir žvelgiančia į mus, todėl stengiuosi būti tokia mama, kuria ji galėtų didžiuotis Smile O ji mūsų šventoji, melstis reikia ne už ją, o į ją... Smile

Ir dar kelios labai man svarbios mintys, kuriomis norėčiau pasidalinti. Mūsų angeliukai - miega, jie užmigo... kitokių žodžių vartoti nereikia, nes jie skirti suaugusiems Wink

O ta diena, yra DANGUI GIMIMO DIENA Smile

Dar pagalvojau - argi galėčiau į dar geresnes rankas atiduoti savo Dominykutę, nei Dievo?... po sekundės susivokiu, juk tai Jis man paskolino, patikėjo Dominyką... tikiuosi nenuvyliau... Smile

P.S. Nuotrauka puikiai atspindi kokia buvo Dominyka Very Happy , ačiū Gintarėli Wink
Atgal į viršų
Ginte

Prisijungė: 2007 10 19

PranešimasParašytas: 07 Tr. 23,2008 12:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sagne rašo:
Sveikučiai Wink

Nežinau kaip bus vėliau, bet dabar man atrodo, kad mano šelmiškai besišypsanti Dominyka išvažiavus... į stovyklą Laughing Žinau, kad labai jos pasiilgsiu... namie miegu apsikabinus jos pagalvytę, ten dar yra jos kvapas Smile O šiaip tai aš ją matau sėdinčia ant Dievulio kelių ten aukštai aukštai ir žvelgiančia į mus, todėl stengiuosi būti tokia mama, kuria ji galėtų didžiuotis Smile O ji mūsų šventoji, melstis reikia ne už ją, o į ją... Smile

Ir dar kelios labai man svarbios mintys, kuriomis norėčiau pasidalinti. Mūsų angeliukai - miega, jie užmigo... kitokių žodžių vartoti nereikia, nes jie skirti suaugusiems Wink

O ta diena, yra DANGUI GIMIMO DIENA Smile

Dar pagalvojau - argi galėčiau į dar geresnes rankas atiduoti savo Dominykutę, nei Dievo?... po sekundės susivokiu, juk tai Jis man paskolino, patikėjo Dominyką... tikiuosi nenuvyliau... Smile

P.S. Nuotrauka puikiai atspindi kokia buvo Dominyka Very Happy , ačiū Gintarėli Wink

Ji buvo pačiose geriausiose rankose, tai geriausias Dievo pasirinkimas Wink Jis žinojo, kam patikėti tokį stebuklėlį. O Dominykutė tikriausiai dabar didžiuojasi turėdama tokius tėvelius Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
meduke

Prisijungė: 2008 01 26

PranešimasParašytas: 07 Tr. 23,2008 1:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kaip malonu matyt besišypsančia Mažaja Princese Donykute.
Atgal į viršų
diva

Prisijungė: 2008 07 21

PranešimasParašytas: 07 Tr. 23,2008 1:09 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Šventoji Dominykutė turi šventą mamytę. Ačiū Sagne už tikrą liudijimą, už jūsų pasidalijimą mintimis. Širdy ir maldoj esu su jumis. Ačiū, kad esate...
ievute

Prisijungė: 2006 03 30

PranešimasParašytas: 07 Tr. 23,2008 3:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Perskaiciusi Agnes zodzius iskart panorau parasyti - aciu uz liudijima. O gi ziuriu Diva jau parasiusi Smile
Tikrai Agne, mums tai labai svarbu. Nors Jus ir sakete pradzioje, kad esat uzdaras zmogus, nelinkusi dalintis isgyvenimais, bet labai daug mums davete. Ir tai tikrai nera beprasmiska. Dar karta Aciu.
meduke

Prisijungė: 2008 01 26

PranešimasParašytas: 07 Tr. 30,2008 1:30 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne , kai laikotes .......nebeparasot. Sad
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 07 Kv. 31,2008 11:56 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

meduke rašo:
Agne , kai laikotes .......nebeparasot. Sad

Sveikučiai Wink

aš ir dabar kiekvieną rytą pradedu nuo Dominykos temelės "Rugutėje", tik galvojau, kad dabar mes nelabai kam rūpim, nes mūsų Kapitonė jau oro pajėgoms priklauso Cool

Mes buvome išvykę savaitėlę. Gintarės dosnumas pranoko mūsų lūkesčius, ji mums padovanojo poilsį Nidoje Smile Tada važiavome į Kryžių kalną, ten palikome vyro padirbtą kryželį apipintą rožiniu, užsukome į Pakruojį, kur mus labai maloniai priėmė ir sutiko pagaminti vienetinį didelį angeliuką - paminkliuką Dominykai Smile Prisipirkome dar mažyčių tokių ir visiems daliname sakydami, kad tai mūsų Dominiukas - angeliukas Smile kuris saugo visus iš aukštybių Wink
Ir kuo greičiau artėjo namai, darėsi vis liūdniau... grįžom, tuštuma... buvau pavargus, tad atsigulus į lovą ir apsikabinus Dominykos pagalvytę pajutau, kad kvapo jau jos nebeliko... Crying or Very sad o tada raudojau... rodos širdis plyšta... prašiau, kad man grąžintų mano mažylę, nes aš jau pailsėjau ir toliau galėčiau ją slaugyti ir slaugyti... tik rodos niekas mano raudos neišgirdo...
supratau, ką anksčiau tik knygose skaityti teko, ką reiškia motinos rauda... tai šauksmas, greičiau klyksmas, kuris veržiasi kažkur iš pačių sielos gelmių... tačiau tik ir lieka beprasmiu klyksmu, kuris nieko pakeisti nebegali...
Atgal į viršų
Jovita

Prisijungė: 2006 03 27

PranešimasParašytas: 07 Kv. 31,2008 12:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Miela Agne,

Rūpit jūs tikrai daug kam. Tik ne visada yra tinkamų žodžių parašyti...
Nesinori dar labiau užgauti ar pasakyti, tiksliau parašyti kažką ne taip.
Man pasirodė, kad ši citata iš knygos Jums labai tiktų:
"Laimingo gyvenimo prasmė nėra sėkmė, bet veikiau tai, kad net kai sunku, jeigu nesiseka, aš vis tiek sakau: šitą gyvenimą verta gyventi..."
Mintyse su Jumis...
Atgal į viršų
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 07 Kv. 31,2008 12:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labukas, Agniuk,
ir aš kas rytą pradedu su Dominyka. Tavo vaikas taip netikėtai tapo savu ir taip netikėtai išėjo. kas rytą ieškau Tavo žinutės kaip tu, kaip vyras, bet nesinori baladotis i duris. ačiū, kad parašei. Tu mums visiems rūpi Smile
džiugu, kad radot angeliuką Dominykai. bet liūdna, kad tau skauda. gerai, kad prasiveržia rauda, nes žiūrėdama į Tave per laidotuves bijojau, kad nuo to sunkumo viduj Tau per sunku. verk, brangioji, tai šiek tiek, tik labai nedaug, bet lengvina širdgėlą. Ačiū tiems, kas Judu išvežė į Nidą. o aš labai laukiu pas save sodyboj. atvažiuokit į tylą, jei ji nebus dabar per sunki. parašyk. neprapulk ilgam.
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 07 Kv. 31,2008 1:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jurgituute rašo:
labukas, Agniuk,
ir aš kas rytą pradedu su Dominyka. Tavo vaikas taip netikėtai tapo savu ir taip netikėtai išėjo. kas rytą ieškau Tavo žinutės kaip tu, kaip vyras, bet nesinori baladotis i duris. ačiū, kad parašei. Tu mums visiems rūpi Smile
džiugu, kad radot angeliuką Dominykai. bet liūdna, kad tau skauda. gerai, kad prasiveržia rauda, nes žiūrėdama į Tave per laidotuves bijojau, kad nuo to sunkumo viduj Tau per sunku. verk, brangioji, tai šiek tiek, tik labai nedaug, bet lengvina širdgėlą. Ačiū tiems, kas Judu išvežė į Nidą. o aš labai laukiu pas save sodyboj. atvažiuokit į tylą, jei ji nebus dabar per sunki. parašyk. neprapulk ilgam.

Sveikute,

taigi tavo padovanotas angeliukas ir buvo tas ženklas, kuris galutinai patvirtino, kad noriu būtent tokio angeliuko-paminkliuko Smile Ten radom parašyta, kad juos gamina Pakruojy Wink o tokį, tik mežėlesnį mes esam gavę iš mūsų draugų Freiburge Smile štai kaip viskas susidėliojo Wink
mes kai nusivežėm šį angelėlį ir pasakėm, kad norim būtent tokio, tik didesnio, tai ten net atpažino kurios moters jis buvo pagamintas Smile
O tavo dovanotas angelėlis stovi ant Dominykutės kapo Smile

Ačiū už kvietimą Wink tai tu nebe Vilniuj gyveni? reikės pakalbinti saviškį dar pakeliauti Wink

Paskutinį kartą redagavo Sagne, 07 Kv. 31,2008 1:04 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 79, 80, 81  Toliau
Puslapis 1781

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume