|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Jane
Prisijungė: 2008 04 30 Pranešimai: 102
|
Parašytas: 07 Antr. 08,2008 8:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Atsiprašau. Pasitaisysiu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Antr. 08,2008 8:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Jane rašo: | Atsiprašau. Pasitaisysiu  |
Mieloji, nereikia atsiprašinėti - mes juk tik kalbamės... Apkabinu... stipriai stipriai... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 07 Antr. 08,2008 8:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū Edita kad parašei visus šiuos "paguodos" žodžius labai džiaugiuosi, kad įsijungei į diskusiją tu čia kaip antspaudą uždėjai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Antr. 08,2008 8:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Na, o dabar žinutė - Mano Mergytėms,
Rašau tik TYLIAI TYLIAI - kuriu planą, atlėkt iki Abromiškių... Labai stengsiuosi dar šią savaitę. Bučkis. Apkabinu.
Be proto MYLIU ir žiauriai PASIILGAU... |
VAU - sušukau kai perskaičiau tavo žinute. Laukiam begalo, bekrašto aš beveik visą laiką namie , tik kartais iki darbo nulekiu, pasitvarkau reikaliukus, kol vyras pietauja ir parlekiu (neoficialiai truputuka dirbu, tik šššššš, kad valdžia neužuostų ) aga, ir man būtų geriau šią savaitę
Mes irgi labai pasiilgom, kaip būtų faina....
mylim, pasiilgom ir laaaaaaaaabai laukiam  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Antr. 08,2008 8:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Jane rašo: | Atsiprašau. Pasitaisysiu  |
Mieloji, nereikia atsiprašinėti - mes juk tik kalbamės... Apkabinu... stipriai stipriai... |
aš irgi pritariu, kad atsiprašinėti tikrai nereikia, tiesiog dalinamės ir mokomės vieni iš kitų  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 07 Tr. 09,2008 5:08 am Rašyti temą: |
|
|
Rytinis bucinukas Dominykutei i kaktyte ir stiprus apkabinimas Mamytei  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Tr. 09,2008 7:11 am Rašyti temą: |
|
|
Lina (is toli) rašo: | Rytinis bucinukas Dominykutei i kaktyte ir stiprus apkabinimas Mamytei  |
va tokia sypsena mano veide perskaicius jusu zinute su kavos puodeliu rankoje, nes butent taip prasideda mano diena
Man idomu pasidare, o is kur jus? kas yra "is toli"?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 07 Tr. 09,2008 7:21 am Rašyti temą: |
|
|
tik ne "jus", prasau
Siuo metu tikrai esu toli, Tokijuj, bet jau griztu ir - tiesiai i Draugu sala
Nuo ryto vis pavydziu Editai... Kad ji i Abromiskes vaziuos... Ir as nooooriu ... Dominykutes rankyte palaikyti, pasaka paskaityti, arbatos kartu su jumis puoda isgerti ...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Tr. 09,2008 7:38 am Rašyti temą: |
|
|
Lina (is toli) rašo: | tik ne "jus", prasau
Siuo metu tikrai esu toli, Tokijuj, bet jau griztu ir - tiesiai i Draugu sala
Nuo ryto vis pavydziu Editai... Kad ji i Abromiskes vaziuos... Ir as nooooriu ... Dominykutes rankyte palaikyti, pasaka paskaityti, arbatos kartu su jumis puoda isgerti ...  |
oi, tai kai tik grisi (taisausi ) - mieliausiai lauksim musu durys placios, visi telpa
Ogo, pamaniau tikrai kaip toli... uz juru mariu...
O i Draugu sala bijau regstruotis, nezinau ka rasyti, 3.... 2... ar ... nezinau kaip bus, stengiuos neplanuoti dabar daugiau nei 1 dienos i prieki  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gintarė
Prisijungė: 2007 11 23 Pranešimai: 79
|
Parašytas: 07 Tr. 09,2008 7:44 am Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas,
Oi tai bent siulo gala turiu
Turbut reikia 5-6 dydzio pampersiuku? dar kaune yra nereali Sveiko maisto parduotuve, kurioje yra Hipp tyreliu kokiu tik nori, retoje Hyper maximoje toks pasirinkimas, gal ir ju reiketu? Penktadieni galeciau uzvezti. Tuo paciu gal dar kazko sumastytumete? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 07 Tr. 09,2008 7:50 am Rašyti temą: |
|
|
Edita, Dainorai, vaziuosim i Abromiskes?
Laukiu jus visus susitikti Dar karteli apsikabinam ir neriam i sia dienele Buciukai i zandukus  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Tr. 09,2008 7:59 am Rašyti temą: |
|
|
Gintarė rašo: | Labas rytas,
Oi tai bent siulo gala turiu
Turbut reikia 5-6 dydzio pampersiuku? dar kaune yra nereali Sveiko maisto parduotuve, kurioje yra Hipp tyreliu kokiu tik nori, retoje Hyper maximoje toks pasirinkimas, gal ir ju reiketu? Penktadieni galeciau uzvezti. Tuo paciu gal dar kazko sumastytumete? |
Oi, ojojoi... neskubekit tik visko pirkineti jei nerasim musu maximoj, as tada butinai jums brukstelsiu, ok, nesiskubinkit taip
o del tyreliu, labai mielas rupestis , tik kad as Dominyka per zonda maitinu veninteliu tam tinkamu maisteliu ir arbatytem, na aisku vaistukais... ji jau seniai nieko nebenuryja pati.
Zodziu uzlekit, bet be pirkiniu tiktai, o tai as jau issigandau, kad pro duris netilpsit, kiek visko cia prigalvojot  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gintarė
|
Parašytas: 07 Tr. 09,2008 8:15 am Rašyti temą: |
|
|
Prasau, leiskite bent kaip padeti. Tai ar 5 ar 6 dydis? Ar Dominyka kokiai nors firmai ne alergiska? Tinka Pampers ar Huggies geriau? Ir turite laiko pagalvoti iki penktadienio ryto ka dar truksta, gal galite man parasyti gintarem@hotmail.com? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Tr. 09,2008 8:29 am Rašyti temą: |
|
|
Gintarė rašo: | Prasau, leiskite bent kaip padeti. Tai ar 5 ar 6 dydis? Ar Dominyka kokiai nors firmai ne alergiska? Tinka Pampers ar Huggies geriau? Ir turite laiko pagalvoti iki penktadienio ryto ka dar truksta, gal galite man parasyti gintarem@hotmail.com? |
Nori pasakysiu, kas yra geriausia pagalba? Ar rimtai ir labai nuoširdžiai
Ogi begalinis rūpestis man taip keista, tikrai, nes kaskart patirdama nepažystamų žmonių rūpestį, patiriu kažka nepaprasto, stebuklą... Dievo artumą... begalo malonu ir šildo
pagalba - tai įnešimas tyro oro gurkšnio i mūsų namus patikėk
P.S. jei šiandien vyras mūsų parduotuvėse neras reikiamo dydžio, tada tikrai parašysiu, sutariam  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gintarė
|
Parašytas: 07 Tr. 09,2008 8:42 am Rašyti temą: |
|
|
Tai vis tiek parasyk, susitarsime, nenoriu bruktis kaip varle , gal Jums netinka laikas ar kazkas, galu gale del tikslesniu koordinaciu, ir maldauju, leiskite bent pampersu atvezti, nes tuoj pasijausiu beviltiska  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|