|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Alexandra
Prisijungė: 2007 11 24 Pranešimai: 82 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Antr. 05,2008 10:20 pm Rašyti temą: |
|
|
rutene , as butinai pasitaisysiu. Tikiusi dar ne kart sutikti jus Akropoly ir ne tik. Maniske ten ciuozia, gal ateity (kai dar trupuciuka ugtesit, o tai jum puikiai sekas) prisijungsit prie musu.
Mes tikrai apie jus galvojam kasdien. Dziaugiames matant Liepuze nuotraukytese. Mylim JUS. |
|
Atgal į viršų |
|
|
anyta
Prisijungė: 2008 04 04 Pranešimai: 2 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 04 Pen. 04,2008 7:08 pm Rašyti temą: naujokams |
|
|
O Dieve,as naujoke ir parasiau kazkur kitoj temoj.Dabar radau jus cia.Rasau ir vel.Siuo metu esu JAV,gristu pavasari.Uzauginau jau savo vaikus,jau ir anukai paauge...Atejau cia ir...pamaciau pasauli visai kita,su kancia,pasiaukojimu,atgaila.Daugelis sugrizusiu is emigracijos stresuoja,negali prisitaikyti.As pazistu moteru,kurios tikrai prisidetu prie fondo veiklos.Ne tik finansiskai...Tai grazus budas realizuoti save,padedant kitiems..Todel sakau iki pasimatymo Lietuvoj.As pati gyvenau Bitininku gatvej(dabar Bajoru kalvose)bet net nezinojau,kad yra toks fondas.Stiprybes ir palaimos,vilties ir uzuojautos.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Citrus
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 10 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 04 Sk. 13,2008 5:59 pm Rašyti temą: |
|
|
As esu Kristina is Panevezio.Katik prie jusu prisijungiau,pati suradau ir noreciau su jumis bendrauti,bei jums padeti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kris
Prisijungė: 2008 05 02 Pranešimai: 1 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Pen. 02,2008 10:52 am Rašyti temą: Sveiki.. |
|
|
Labukas visiems. Aš esu Kristina, man 23 metai.Mokausi ir dirbu Kaune. Šį mėnesį baigsiu universitetą, ruošiuosi būti techninių tekstų vertėja. Dirbu įmonėje teikiančioje ryšio paslaugas. Apie šį fondą sužinojau per tv, kai vyko Lietuvos Garbė ir buvo apdovanota p. Edita. Tuomet nesitikėjau, kad vienam iš artimų žmogeliukų prireiks "Rugutės" pagalbos. Mano draugės dukrytė susirgo, jai diagnozuota rabdiomiosarkoma. Šiuo metu ji su mamyte guli Santariškėse, o tėtis ruošia dokumentus, ieško paramos.
O aš būdama Kaune nenoriu sėdėti ir nieko nedaryti. Todėl ir prisiregistravau čia. Noriu realiai padėti, tik kol kas nežinau kaip... _________________ Mergaitė sukūrė mažytį pasaulį ir nupiešė didelę mėlyną saulę. Suaugę sušuko - apgaulė..apgaulė.. Na kur gi jūs matėte mėlyną saulę? Mergaitė pravirko ir tarė- Čia mano pasaulis. Kaip nori taip šviesti ji gali... |
|
Atgal į viršų |
|
|
julija
Prisijungė: 2008 03 04 Pranešimai: 402
|
Parašytas: 05 Pir. 05,2008 5:01 pm Rašyti temą: |
|
|
sveiki as Julija si puslapi skaitau jau daugiau nei puse metu,kad daugiau gauciau informacijos apie liga kuria serga ir mano dukryte.Oapie rugute suzinojau is Lieputes mamos Rutos,mes taip pat pazystamos, kaip ir daugelis cia. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jane
Prisijungė: 2008 04 30 Pranešimai: 102
|
Parašytas: 05 Kv. 15,2008 10:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikučiai. Esu Janė - Monikos mama. Noriu draugauti su rugučiais. Monikos jau nebėra du mėnesius. Kiekvieną vakarą įlendu į forumą ir skaitinėju jūsų istorijas. Man tai jau tapo kasdieniniu vakariniu darbu. Daug kas šypteli, sakydami, kad neturiu ką veikti. Man čia gera. Laikau kumščius už Dominyką, Renių, Emiliją, Liepą ir visus kitus vaikučius. Kovokit, nepasiduokit, nugalėkit tą bijaurų priešą. Deja mums tai nepavyko padaryt... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pir. 19,2008 7:17 am Rašyti temą: |
|
|
Jane rašo: | Sveikučiai. Esu Janė - Monikos mama. Noriu draugauti su rugučiais. |
Mieloji, imu už rankos ir be galo didžiuojuosi - ne kiekvienas mes išdrįstame čia užsukti netekę vaikučio...
"Man čia gera" - ačiū, dieną pradedu su šypsena. Stipriai stipriai apkabinu. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jane
Prisijungė: 2008 04 30 Pranešimai: 102
|
Parašytas: 05 Pir. 19,2008 9:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū Editai už apkabinimą. Pasijaučiau stipresne. Tapau jūsų didelės šeimos nare. Nerašysiu žodžiais, nes šiandien man jų trūksta. Stipriai, stipriai visus apkabinu. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 05 Antr. 20,2008 6:32 am Rašyti temą: |
|
|
Mes Jus - dar stipriau... |
|
Atgal į viršų |
|
|
pasislepusi
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 1 Miestas: Toli toli ... :>
|
Parašytas: 05 Antr. 27,2008 3:15 am Rašyti temą: |
|
|
Labutis Nusprendziau prisistatyti ir as... esu Martyna ir gyvenu dabar "uz juru mariu", taciau budama Lietuveleje noreciau aplankyti ligoniukus, galbut kazkaip juos pradziuginti ... taciau nezinau ar taip galima "nei is niekur nieko" atsirasti ir pulti "lankyti". Galbut kai kurie teveliai nori ramybes savo maziesiems, nezinau kaip i tai reaguoja personalas ... ar tai iprasta, ar butu issisokimas? Butu gera, jeigu galetumete patarti _________________ Drauge kasininke, parduokite tūkstančio kilometrų kelią... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gabrielė
Prisijungė: 2008 07 01 Pranešimai: 45 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 07 Antr. 01,2008 7:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba ;] Cia lankausi gal kokius jau metus.Vis paskaitau kaip laikosi visi.Ir viliuosi kad viskas bus gerai.;] Liudziu kai kas iseina. ;//
Bet tai tik dabar sugalvojau prisistatyti..;] Busiu Gabrielė.Is Siauliu.Man 15m.Noreciau suzinoti kuom galeciau padeti.Nes labai noriu.Bent maza dalele saves prisideti. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Emma
Prisijungė: 2008 07 11 Pranešimai: 9 Miestas: kaunas
|
Parašytas: 07 Pen. 11,2008 3:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,as Ema,puse metu palaikiau visus rugucius tyliai,bet dabar pagaliau isdrysau cia parasyti
Kolkas dar labai nedrasu,bet tikiuos kad po truputuka igausiu drasos,susidraugausim..
Noreciau(jei dar neper velu)padeti del Draugu salos:)
p.s. pati esu is kauno,truputuka esu susidurus su renginiu organizavimu,galbut pradziai galeciau padeti is sitos puses(kad apsilciau kojytes ir netaip baisu butu belstis i mylimuku sirdutes) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gintarė
Prisijungė: 2007 11 23 Pranešimai: 79
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 3:29 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, aš Gintarė. Nežinau tiksliai, nuo kada aš čia, nuo tada, kai sužinojau, kad Liepai reikia pinigėlių pirmajai kelionei i Marselį, bent tiek galėjau padėti, paskui buvo antra kelionė, paskui šiaip laikiau kumščius, ir jau tapo įprasta kasdien įsijungti kompiuterį, pažiūrėti kaip mūsų Liepužė gyvena, tuo pačiu šiek tiek pasiskaičiau tinklapyje esančią informaciją apie ligą. Ilgai tylėjau, tik Liepužei vis linkėjimus nusiųsdavau, kol dar nesukrėtė ir Dominykos istorija...O dar kiek vaikučių čia gyvena!! Norisi padėti, norisi palaikyti, tik dažnai nežinau nei kuo, nei kaip, ir bijau tik negerai kažką pasakyti ar padaryti, todėl bent jau kiek reikės esu pasiruošusi padėti pinigais, kraujuku, trombocitais ar kuo įmanoma (jau užsiregistravau į savanorius) ir šiai seksiu žinias, kuo galėčiau būti naudinga, nes šiaip tai pilnai suprantu, kad neįmanoma nei paguosti, nei kažkaip ypatingai padėti, kai esu nesusidūrusi su liga ir viską žinau tik teoriškai...Bet tiesiog norisi būti kartu, ir bent jau materialiai prisidėti ar palaikymu tai jau savaime aišku.
Šiaip man tuoj 27 metai, turiu 3metų dukrytę, esu iš Kauno, turiu gerą kraujuką, pilnas kišenes humoro ir optimizmo, daug noro padėti ir galiu tą padaryti. kaip jau kažkas ir sakė - linkiu visiems sveikatytės
Gintarė |
|
Atgal į viršų |
|
|
SauleLietuje
Prisijungė: 2008 07 23 Pranešimai: 19
|
Parašytas: 07 Tr. 23,2008 8:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki.
Jau senokai stebiu,skaitau Jusu mintis, jausmus..Esu jautri kitu bedoms,vargeliams.tikiuosi, rasiu,kuo prisideti,pagelbeti.Myliu.. _________________ Ausra pasiekiama tik nakties keliu |
|
Atgal į viršų |
|
|
Viktorija U
Prisijungė: 2008 08 27 Pranešimai: 1 Miestas: Vilnius-Maskva
|
Parašytas: 08 Tr. 27,2008 1:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, esu Viktorija.
Apie "Rugute" pirmiausiai suzinojau is mamu zurnalu - esu dvimecio Dominyko mama, o jau veliau ir is Linos (is toli ) - dabar jau is arti ))
Editos ir Linos deka supratau, kad is paziuros sudetingi dalykai daznai buna paprasti ir, kad svarbiausia isdristi...
Kadangi siuo metu gyvenu ir dirbu Maskvoje - siuo laiskeliu atveriu ne tik savo sirdi, bet ir savo namu duris - jei kazkam is Jusu Maskvoje reikes medicinines pagalbos (pavyko susidraugauti su rusisku paramos ir labdaros fondu "Podary zhyzn") o galbut pasibuvimo dideliame mieste (juk ne visi i gamta bega ilsetis ) , per Edita ar Lina ir, kaip suprantu, si foruma - visada mane surasite.
Tiesiu ranka ir atveriu sirdi - DRAUGAUKIME! |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|