| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 02 Pir. 05,2007 7:47 am Rašyti temą: |
|
|
Labas labas,  
Man sejasi gerai va laukiu mokytoju kada ateis kaip tau sekasi? kodel jau nebesedi skaipei?
apkabinu myliu ir buciuoju :*:*:*  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pir. 05,2007 9:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba saulele....ir vel neisejo man siandien su tavim pasikalbeti...pasiskaipinti....
Lakstau kaip ikirpta i viena vieta niekaip savo darbeliu nudirbt nespeju...o dar nosis varva jau kokius 20 kilogramu nosiniu sugadinau
Ryt...jei visiskai is koto neisvirsiu...nes vakarais vis dar temperatura laikosi...busiu darbelyje...ir sedesiu prie kompo...bijau, kad laboratorijoje apciaudysiu ir uzkresiu visus meginius tai kojos ten nekelsiu ....jei busi prie kompo...pasikalbesim
Laaaaaabai taves pasiilgau
Buciukai ir ramiu sapniuku  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 02 Antr. 06,2007 3:43 am Rašyti temą: |
|
|
Vakar su Ligituku jau susirašėm prisikikenom kaip visada niu tas mūsų Ligitukas jei prie "šypsenėlių" būtų širdelių - tai čia kokį tūkstantį dabar padėčiau (gal todėl Editukas širdelių ir neduoda dėti forume, greit vietos neliktų ). |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 02 Antr. 06,2007 4:41 am Rašyti temą: |
|
|
Beje, pagalvojau, ar nereikėtų kartais apibarti Astutės, kad serga ir laksto kaip įkirpta?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 02 Antr. 06,2007 10:13 am Rašyti temą: |
|
|
sveiki ,
Turiu labai gera naujiena siandien mama paskambino daktarui ir paklause koksai mano kaulo metalas tai sake kad tas metallas tinka daryti magnetini Tai reiskia kad man galima daryti magnetini
Nebark jos linute ji jau sake kad gal siandien sedes namuciuose  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 06,2007 3:02 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jolanta rašo: | sveiki ,
Turiu labai gera naujiena siandien mama paskambino daktarui ir paklause koksai mano kaulo metalas tai sake kad tas metallas tinka daryti magnetini Tai reiskia kad man galima daryti magnetini
Nebark jos linute ji jau sake kad gal siandien sedes namuciuose  |
Ligituk, super naujienos, dabar lauksim dar geresniu
O del Astutes reiketu gerai pagalvoti....gal reiketu su Jokubu ir Emilija susitarti, kad mama porai dieneliu prie lovos priristu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 02 Pen. 09,2007 3:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligituk, gerveliu dangus tavo kambaryje - ypatingas!!! Kiek gerveliu jau islankstei?
Myliu.
O Astute, atrodo, buvo pririshta. Vakar is namuciu rase. Valio  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
|
Parašytas: 02 Pen. 09,2007 4:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligituk, tu mano saulele...kaip nuostabiai tu atrodai ir pritariu Linutei...gerveliu dangus ypatingas
Linut, Ligitukai sirdeles jus mano....dekui jums uz rupesteli, bet ... as be jokio pririsimo is lovos nebeislipu...nakti rodes, kad galva skersai kas butu kokiu virbalu perveres...sinusitas prasidejo... Blogiausia, kad norejau si savaitgali lekt i Radviliski, o griztant atgal pas Ligituka uzsukt...bet guliu lovoj, uztinusiais sinusais... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 02 Pen. 09,2007 4:33 pm Rašyti temą: |
|
|
| na ir dar papasakok, kiek grudo per diena suvalgai? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
|
Parašytas: 02 Pen. 09,2007 7:50 pm Rašyti temą: |
|
|
Linut maniskiu, nuosavu, atidetu resursu kokiam menesiui (o gal ir daugiau) uztektu jei tu grudu ir isvis nelesciau...bet lesu...ir pamacius mane isitikintum, kad ne grudeliais maitinuosi ir ...ne raudonuju pupeliu desertais  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 02 Sk. 11,2007 3:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
Vakar buvome Kaune ir aplankeme musu mylima pijuka oooo koks jisai jau idziulis toj mane daaugs
Dar buvom kino teatre ziurejome ,,medziokles sezona " filmuka buvo labai juokingas o po to i svecius atsivezeme Inga, Dariu ir Martyna ot linksmai praleidom laika vakar  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pir. 12,2007 10:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Šaunuolė, Ligita! Vajėj kiek gervių!!
Kiek jų yra? Beveik šimtą suskaičiavau nuotraukoje (iš šv.Kalėdų akimirkų) [/list] |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pir. 12,2007 11:38 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linas_V rašo: | Šaunuolė, Ligita! Vajėj kiek gervių!!
|
Aha. Sutinku. Fantastiškai atrodo.
Ligituk, tai kiek ten tų gervelių skleidžiančių japonišką dvasią? Ar visos lankstytos iš japoniško popieriaus? _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 02 Antr. 13,2007 9:38 am Rašyti temą: |
|
|
sweikuciai ,
Gerveliu nebegaliu suskaiciuoti nes kai skaiciuoju uzmirstu ar jau ta gervele skaicevau tai ir taip ratu gaunasi o gerveliu lanksciau is Japonisko popieriaus kur Linute atsiunte ir ir Lietuvisko origami popieriaus nu bet prizdu kai jas nuiminesiu kad nuvalyciau tai tada suskaiciuosiu arba siandien arba rytoj, nes siandien vaziuoju pas dantiste taisyti danti tai gali nebuti laiko nebent vakare pabandysiu O turiu paskusti Linute zinokit reikia verste versti miegoti kol jos neapibari tol ji neina miegoti jai turbut susimaise diena su naktim ji jau turbut peleda pasidariusi tai va Linut apskundziau tave
Reikia kazka daryti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 13,2007 11:27 am Rašyti temą: |
|
|
| Jolanta rašo: | ji jau turbut peleda pasidariusi tai va Linut apskundziau tave
Reikia kazka daryti  |
Nea, ji ne pelėda. Ji - Naktinis Drugelis  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|