|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
ikrivickaite
Prisijungė: 2012 06 08 Pranešimai: 3
|
Parašytas: 06 Št. 09,2012 9:50 pm Rašyti temą: Dėmesio! |
|
|
Sveiki visi,vaikučiai ir jų tėveliai. Katik prisijungiau prie šio forumo. Norėčiau pabendrauti ir susipažinti su jumis. Turiu drabužėlių,žaisliukų ir knygučių kurias norėčiau padovanoti vaikams,man tik reikia jūsų kontaktų |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
Prisijungė: 2011 02 02 Pranešimai: 316 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 05 Antr. 27,2014 9:06 pm Rašyti temą: Vaiku namuciai 2014m |
|
|
Tikriausiai dauguma girdejo ne tik apie Rugutes fonda ir jo gerus darbus, bet ir apie Mamu unija.
Tai irgi puiki labdaringa organizacija.
Jie paskutiniais metais kuria toki projekta -,,Vaiku namuciai" . issamiai galima susipazinti ju www puslapyje.
Susipazinkite.
Kvieciu isreiksti savo nuomone.
Ar manote, kad tokie ,,Vaiku namuciai" mums reikalingi? Ar jais bus imanoma pasinaudoti Jusu vaikui, Jums?
Noriu paskatinti isreiksti savo pasvarstymus ir nuomone, ipac svari nuomone, kurie siuo metu vargsta ligonineje.
Ar realu istrukti is ligonines, kai eini per chemoterapijos kursa?
Mano nuomone liudna. Nebutume galeje pasinaudoti Tokiais namuciais, nors ir labai noretume. Kiek reikejo pagalbos, tiek glaudemes Rugutes namuciuose. Vietos pakako. Uz tai esame dekingi. |
|
Atgal į viršų |
|
|
DidziuojiA Svečias
|
Parašytas: 09 Antr. 06,2016 11:41 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, esu vestuviu fotografas , gal reikia pagalbos ? |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|