Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Julija
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 37, 38, 39  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 02 Št. 25,2012 7:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julija tu tikra kovotoja , stebuklų būna ir aš jais tikiu , kad ir ką kiti sakytų Very Happy Džiaugiuosi , kad nežadi pasiduoti , tu tikra stipruolė ir tavo palaikymo komanda laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai didelė Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 02 Pir. 27,2012 5:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Smile
Atgal į viršų
arian

Prisijungė: 2009 07 24

PranešimasParašytas: 02 Antr. 28,2012 12:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julija, butinai tikek, kad viskas bus gerai. Tu nuostabi mergaite. Tik tokiu poziuriu galima kovoti su liga. Mes visi cia esantys laikom uz tave kumstukus, mes su tavimi. Exclamation Exclamation Exclamation
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 03 Kv. 01,2012 6:14 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Juliuk kaip tu?
Atgal į viršų
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 03 Pen. 02,2012 8:15 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

nius Confused kas naujo mano grazuolytes gyvenime? Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 03 Št. 03,2012 2:20 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kasdien laikau kumščius, kad viskas klotųsi gerai!
Atgal į viršų
JulijaR

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 03 Sk. 04,2012 12:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aš dabar esu namie. Antradienį sulašėjo chemija, o ketvirtadienį grįžau namo. Buvo nukritę trombocitai, tai juos sulašino prieš išvažiuojant.
Jaučiuosi silpnoka, greit pavargstu, vežimėlyje išsėdžiu max 20 minučių, o toliau guliu lovoje, ilsiuosi. Tikriausiai tai chemijos poveikis... Penktadienį ryte teko į miesto ligoninę važiuoti, nes širdis sustreikavo, spaudimas buvo 40/20, tai ligoninėje sulašino lašines, pakvėpavau deguonimi, šiek tiek atstatė būklę. Po to grįžau namo. Rytoj darys kraujo tyrimus, ir jeigu reiks, važiuosiu į Šiaulius susilašinti kraujo. Trumpai tiek naujienų.
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 03 Pir. 05,2012 4:47 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Siaubas 40/20 skamba baisokai!Sekmes tau rytoj!
Atgal į viršų
lyra

Prisijungė: 2012 02 26

PranešimasParašytas: 03 Pir. 05,2012 6:40 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Julija! Laikykis! O mes siuo metu laikysime uz tave kumscius ir siusime daug teigiamos energijos. Kai galesi, butinai parasyk, kaip sekasi...
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 03 Pir. 05,2012 11:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip sekesi kelione?
Atgal į viršų
Regi

Prisijungė: 2010 07 23

PranešimasParašytas: 03 Antr. 06,2012 10:17 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julyte, kaip atlaikei kelionę?
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 03 Tr. 07,2012 9:22 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

aisku,kad tai chemijos poveikis.ir sirdeles streikas nuo tos bjaurybes Evil or Very Mad bet mes visi zinom,kad tai praeis,kai tik ji baigsis.o kaip dabar kiti tyrimukai?kaip jautiesi?gerai,kad tu gali ir kraujuka susilasinti savam mieste.mes tai tik i Vilniu vaziuodavom,kai kas nors atsitikdavo Rolling Eyes
laikykis,mazute.kasdien viskas bus geriau Wink buckis tau i abu zandukus ir maza nosyte
Atgal į viršų
JulijaR

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 03 Tr. 07,2012 6:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pirmadienį vakare man pasidarė visai silpna, tad antradienį paryčiais išvažiavom į Vilnių. Naktį temperatūra sukilo virš 39, tai išgėriau ibupromą. Dar turiu problemų su tuštinimusi: yra užkietėję viduriai, kartais dedu mikrolax klizmutę, dažniausiai - bisakodil žvakutes, nes be pagalbos nieko nepavyksta padaryti... Bet tai čia ne naujiena. Visad gydymo metu turėjau su tuo problemų.
Kelionę į Vilnių tai visą pramiegojau. Jaučiausi labai silpnai ir buvo negera. O atvykau su be galo žemais kraujais: Leu buvo 0,07, o trombocitų - tik 3, nors pirmadienį jų turėjau apie 30. CRB buvo aukštas, kas rodo uždegimą...
Vakar dar reakcija į kažką prasidėjo: pradėjo kratyti nenormalaus stiprumo šaltkrėtis, kuris truko apie pusvalandį, ir tik suleidus kažkokius vaistus, pradėjo rimti. Tai po jo temperatūra buvo 40, 1 .

Nuo vakar yra leidžiami antibiotikai, priešgrybelinis, nes turiu stiprią infekciją, šiandien pajutau, jog ir burna opėti pradėjo, tad skalauju su spec. skysčiu, kurį paruošia skyriuje.

Naktį dar vienas nemalonumas atsirado - pradėjau šlapintis raudonai, tarsi kraujuotai. Tai pirma mintis ir buvo, jog čia kraujas, bet gydytoja mano, jog tai nuo vaistų (antibiotikų) šlapimas tiesiog pakeitė spalvą. Tikiuosi, kad taip ir yra, o ne kas blogiau...

Dar rytoj žada man supilti kamienines, kurias spalį iš manęs surinko. Buvau jau pradėjusi galvoti, kad nebeprireiks man jų... Very Happy

O savijauta šiandien daug geresnė, negu buvo vakar. Dėl to smagu Smile

Ačiū jums visiems už palaikymą, siunčiamas geras mintis, kurių galia net neabejoju! Smile

Tiesa, Agweta, mano mieste, Naujosios Akmenės ligoninėje, niekas taip pat nelašina kraujų - visus siunčia į artimiausią ligoninę, esančią Šiauliuose. Bet aš galėjau rinktis ar važiuoti į Šiaulius, ar į Vilnių. Kai gydytoja pasakė, jog Šiauliuose kraują piltų tik reanimacijoje ir tektų ten pabūti parą, iškart nusprendžiau, jog geriau važiuosiu į Vilnių susipilti trombocių, bet tuo metu net nenutuokiau, kad per kelias valandas savijauta taip pablogės, tad jau savaime gavosi taip, jog į Vilnių išvažiavau.
Atgal į viršų
Mama..

Prisijungė: 2012 01 23

PranešimasParašytas: 03 Tr. 07,2012 8:44 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Stiprek Saulyte..
Daug daug linkejimu ir apkabinimu is mylinciu sirdziu..
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 03 Tr. 07,2012 9:35 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

o dieve,kiek visko tau tenka iskesti Shocked Sad negaliu patiketi Sad bet viliuosi,kad musu galios,tau tikrai pades.sveik,zuikeli,sveik greiciau...
o Vilniu tu renkiesi teisingai.tik tau labai toli iki jo Rolling Eyes mums buvo arciau Confused vistik musu gydytojai jau zino viska apie savo ligoniukus ir jie greitai sutvarko visus nesklandumus.
aciu,kad vis parasai mums,nors tau ir labai negerai buna.bet mes cia visi,labai pergyvenam uz tave ir gyjam kartu. Wink
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 37, 38, 39  Toliau
Puslapis 2939

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume