![Pagrindinis puslapis](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 02 Št. 25,2012 7:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Julija tu tikra kovotoja , stebuklų būna ir aš jais tikiu , kad ir ką kiti sakytų Džiaugiuosi , kad nežadi pasiduoti , tu tikra stipruolė ir tavo palaikymo komanda laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai didelė ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 02 Pir. 27,2012 5:19 pm Rašyti temą: |
|
|
![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
arian
Prisijungė: 2009 07 24 Pranešimai: 86 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 28,2012 12:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Julija, butinai tikek, kad viskas bus gerai. Tu nuostabi mergaite. Tik tokiu poziuriu galima kovoti su liga. Mes visi cia esantys laikom uz tave kumstukus, mes su tavimi. ![Exclamation](images/smiles/icon_exclaim.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 03 Kv. 01,2012 6:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Juliuk kaip tu? |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 03 Pen. 02,2012 8:15 am Rašyti temą: |
|
|
nius kas naujo mano grazuolytes gyvenime? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Št. 03,2012 2:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Kasdien laikau kumščius, kad viskas klotųsi gerai! |
|
Atgal į viršų |
|
JulijaR
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 125 Miestas: Naujoji Akmenė
|
Parašytas: 03 Sk. 04,2012 12:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš dabar esu namie. Antradienį sulašėjo chemija, o ketvirtadienį grįžau namo. Buvo nukritę trombocitai, tai juos sulašino prieš išvažiuojant.
Jaučiuosi silpnoka, greit pavargstu, vežimėlyje išsėdžiu max 20 minučių, o toliau guliu lovoje, ilsiuosi. Tikriausiai tai chemijos poveikis... Penktadienį ryte teko į miesto ligoninę važiuoti, nes širdis sustreikavo, spaudimas buvo 40/20, tai ligoninėje sulašino lašines, pakvėpavau deguonimi, šiek tiek atstatė būklę. Po to grįžau namo. Rytoj darys kraujo tyrimus, ir jeigu reiks, važiuosiu į Šiaulius susilašinti kraujo. Trumpai tiek naujienų. |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 03 Pir. 05,2012 4:47 am Rašyti temą: |
|
|
Siaubas 40/20 skamba baisokai!Sekmes tau rytoj! |
|
Atgal į viršų |
|
lyra
Prisijungė: 2012 02 26 Pranešimai: 47 Miestas: London
|
Parašytas: 03 Pir. 05,2012 6:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Julija! Laikykis! O mes siuo metu laikysime uz tave kumscius ir siusime daug teigiamos energijos. Kai galesi, butinai parasyk, kaip sekasi... |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 03 Pir. 05,2012 11:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip sekesi kelione? |
|
Atgal į viršų |
|
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 03 Antr. 06,2012 10:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Julyte, kaip atlaikei kelionę? |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 03 Tr. 07,2012 9:22 am Rašyti temą: |
|
|
aisku,kad tai chemijos poveikis.ir sirdeles streikas nuo tos bjaurybes bet mes visi zinom,kad tai praeis,kai tik ji baigsis.o kaip dabar kiti tyrimukai?kaip jautiesi?gerai,kad tu gali ir kraujuka susilasinti savam mieste.mes tai tik i Vilniu vaziuodavom,kai kas nors atsitikdavo
laikykis,mazute.kasdien viskas bus geriau buckis tau i abu zandukus ir maza nosyte ![](http://s20.rimg.info/a3cf078e3b4619f4775adf226d5dda51.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
JulijaR
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 125 Miestas: Naujoji Akmenė
|
Parašytas: 03 Tr. 07,2012 6:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Pirmadienį vakare man pasidarė visai silpna, tad antradienį paryčiais išvažiavom į Vilnių. Naktį temperatūra sukilo virš 39, tai išgėriau ibupromą. Dar turiu problemų su tuštinimusi: yra užkietėję viduriai, kartais dedu mikrolax klizmutę, dažniausiai - bisakodil žvakutes, nes be pagalbos nieko nepavyksta padaryti... Bet tai čia ne naujiena. Visad gydymo metu turėjau su tuo problemų.
Kelionę į Vilnių tai visą pramiegojau. Jaučiausi labai silpnai ir buvo negera. O atvykau su be galo žemais kraujais: Leu buvo 0,07, o trombocitų - tik 3, nors pirmadienį jų turėjau apie 30. CRB buvo aukštas, kas rodo uždegimą...
Vakar dar reakcija į kažką prasidėjo: pradėjo kratyti nenormalaus stiprumo šaltkrėtis, kuris truko apie pusvalandį, ir tik suleidus kažkokius vaistus, pradėjo rimti. Tai po jo temperatūra buvo 40, 1 .
Nuo vakar yra leidžiami antibiotikai, priešgrybelinis, nes turiu stiprią infekciją, šiandien pajutau, jog ir burna opėti pradėjo, tad skalauju su spec. skysčiu, kurį paruošia skyriuje.
Naktį dar vienas nemalonumas atsirado - pradėjau šlapintis raudonai, tarsi kraujuotai. Tai pirma mintis ir buvo, jog čia kraujas, bet gydytoja mano, jog tai nuo vaistų (antibiotikų) šlapimas tiesiog pakeitė spalvą. Tikiuosi, kad taip ir yra, o ne kas blogiau...
Dar rytoj žada man supilti kamienines, kurias spalį iš manęs surinko. Buvau jau pradėjusi galvoti, kad nebeprireiks man jų...
O savijauta šiandien daug geresnė, negu buvo vakar. Dėl to smagu
Ačiū jums visiems už palaikymą, siunčiamas geras mintis, kurių galia net neabejoju!
Tiesa, Agweta, mano mieste, Naujosios Akmenės ligoninėje, niekas taip pat nelašina kraujų - visus siunčia į artimiausią ligoninę, esančią Šiauliuose. Bet aš galėjau rinktis ar važiuoti į Šiaulius, ar į Vilnių. Kai gydytoja pasakė, jog Šiauliuose kraują piltų tik reanimacijoje ir tektų ten pabūti parą, iškart nusprendžiau, jog geriau važiuosiu į Vilnių susipilti trombocių, bet tuo metu net nenutuokiau, kad per kelias valandas savijauta taip pablogės, tad jau savaime gavosi taip, jog į Vilnių išvažiavau. |
|
Atgal į viršų |
|
Mama..
Prisijungė: 2012 01 23 Pranešimai: 11
|
Parašytas: 03 Tr. 07,2012 8:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Stiprek Saulyte..
Daug daug linkejimu ir apkabinimu is mylinciu sirdziu.. |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 03 Tr. 07,2012 9:35 pm Rašyti temą: |
|
|
o dieve,kiek visko tau tenka iskesti negaliu patiketi bet viliuosi,kad musu galios,tau tikrai pades.sveik,zuikeli,sveik greiciau...
o Vilniu tu renkiesi teisingai.tik tau labai toli iki jo mums buvo arciau vistik musu gydytojai jau zino viska apie savo ligoniukus ir jie greitai sutvarko visus nesklandumus.
aciu,kad vis parasai mums,nors tau ir labai negerai buna.bet mes cia visi,labai pergyvenam uz tave ir gyjam kartu. ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|