|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 05 Sk. 11,2014 6:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Liuda rašo: | Labas, Domantai.
Zinai, musu Andriui (13metu) tetis itaise skersini-prisitraukimams daryti. Koridoriuje tarp sienu, prie pat Andriaus kambario duru.Andrius nori buti stipresnis, tiesesnis. tai kasdien kelis kartus uzsikabina ant to skersinio.Kabo. Pries menesi kabojo vos vos, pirstai nelaike, o dabar jau iki triju suskaiciuoja. Kartais sako nusimines-as nei vieno prisitraukimo nepadarau. Tada tenka jam ipusti vilties. Mes sakom-Nieko, nieko, pazanga yra, dar anksti, dar treniruokis, prisitrauksi.
Gal ir tau tokio skersinio reiketu?
O tavo pasiekimai isties labai dideli, ir bus dar didesni. Nes tu turbut turi stipria valia. Saunuolis. |
Labas . O aš savo kambary turiu tokią didelę sienelę ,tai aš irgi labai dažnai ten kybau . Aš ilgiausiai išsilaikau kokias 20 gal daugiau sekundžių, o prisitraukimus man padaryti tai be šansų, neužtektu jėgos. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Sk. 11,2014 6:07 pm Rašyti temą: |
|
|
domantas rašo: | Aš ilgiausiai išsilaikau kokias 20 gal daugiau sekundžių, o prisitraukimus man padaryti tai be šansų, neužtektu jėgos. |
Tu taip ir toliau kabok, o paskui pamatysi, kad ne tik šansų yra padaryti prisitraukimą, bet padarysi jį ne vieną! |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 05 Pir. 12,2014 6:44 am Rašyti temą: |
|
|
Jau tu su savo charakteriu. -gali viska Atsisuk atgal ir prisiminsi ,koki kelia tu nuejai. argi tau yra kas nors neymanoma?Tau cia tik laiko klausimas-esu tuo isitikinus, kad kai sekanti kata rasysi, mes jau plosime uz tavo pasiekimus |
|
Atgal į viršų |
|
|
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Antr. 13,2014 8:16 am Rašyti temą: |
|
|
Domantuk, aš irgi nei vieno prisitraukimo nepadarau.. Tikiu tau greičiau pavyks tai padaryti nei man _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 05 Antr. 13,2014 5:13 pm Rašyti temą: |
|
|
aaggnnee rašo: | Domantuk, aš irgi nei vieno prisitraukimo nepadarau.. Tikiu tau greičiau pavyks tai padaryti nei man |
na aš turbūt taip pat nepadaryčiau Domantai , taip , kad nieko čia baisaus |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
Prisijungė: 2011 02 02 Pranešimai: 316 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 05 Antr. 27,2014 7:56 pm Rašyti temą: prisitraukimai |
|
|
Labas , Domantai,
Mes pranesame, kad su kabejimu ant skersinio pazanga pas mus yra, bet Andrius dar nei vienon prisitraukimo nepadaro. tai mes jam salia kedute padejom. Tai su jos pagalba siek tiek prisitaukia.
Ir tu pabandyk. Reikia pajausti, kurie gi raumenys kaip veikia, kurie padeda pristraukti.
Rasyk apie pasiekimus. Lenktyniausim. |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 02 Pen. 27,2015 5:42 pm Rašyti temą: |
|
|
KuKu olimpieti , laukiam tavo naujienų
Kaip sekasi pratimus atlikti , kaip mokslai , kaip padykėlis brolis ? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Caskada
Prisijungė: 2015 03 05 Pranešimai: 1
|
Parašytas: 03 Pen. 13,2015 5:02 pm Rašyti temą: Domantas |
|
|
Laba diena,
labai smagu skaityti apie si mazaji didvyri, saunuolis Domantai Sveik ir stiprek
Labai noreciau, kad su manimi susisiektu Domanto mama. Noreciau paprasyti siek tiek informacijos del gydymo.
Jeigu Jums nebus sunku, parasykite man emailu: visada87@gmail.com |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
|
Parašytas: 03 Kv. 26,2015 7:54 pm Rašyti temą: Re: Domantas |
|
|
Caskada rašo: | Laba diena,
labai smagu skaityti apie si mazaji didvyri, saunuolis Domantai Sveik ir stiprek
Labai noreciau, kad su manimi susisiektu Domanto mama. Noreciau paprasyti siek tiek informacijos del gydymo.
Jeigu Jums nebus sunku, parasykite man emailu: visada87@gmail.com |
Labas,
O jūs ir čia galite klausti ko tik norite apie tą gydymą,mama atsakys.Ar būtinai norite,kad į paštą parašytų. |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
|
Parašytas: 03 Kv. 26,2015 8:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš tai gyvenu gerai! Labai laukiu atostogų, pabodo eiti į mokyklą.Nors mokslai sekasi puikiai, beveik vieni dešimtukai. Sportuoti irgi tingiu Bet žinau, kad reikia. Nuo penktadienio dar varysiu ir į baseiną. Jau kažkada esu lankęs.Užtat stendinio modeliavimo būrelis man niekada turbūt nepabos, galėčiau eiti ten kiekvieną dieną. Linksma kompanija draugų ten susirenka:D Norėčiau dar į šachmatų būrelį, bet laiko nebelieka. Mano brolis žada eiti. Nors šiaip tai jis pamišęs dėl futbolo.Į treniruotes eina, varžybas važiuoja ir šiaip visur spardo kamuolį kur tik gali.
Ai dar Vilniuje prieš kokį mėnesį arba du buvau, magnetą darė. Ir viskas ten gerai auglys koks buvo toks ir yra, o viena pati didžiausia cista dar sumažėjo.Ir stuburo iškrypimas dar truputi padidėjo. Po to Kaune buvau pas neurochirurgą. Nelabai klausiausi ką gydytojas kalbėjo su mama,bet man svarbiausia kad neoperuoja Tik stuburui kažką rekomendavo įtvarą ar ką ten. Pasirodo,kad Klaipėdoj tokio man nepadarys,tai išsiuntė į Šiaulius. Žinau,kad pirmadienį jau važiuosiu. Labai nemėgstu važinėtis pas gydytojus.
Viskas jau eisiu naktipiečiauti ir miegot. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
|
Parašytas: 03 Pen. 27,2015 2:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikutis, Domantai.
Gera skaityti tavo optimistiska ataskaita.
Baseinas-plaukimas nuostabus dalykas. Isivaizduok, as lankau baseina jau beveik metai, man 46metai, o as paaugau 2.5cm. Neitiketina. Nes zmones tokio amziaus jau mazeja. Jei stengsiesi plaukti, darysi pratempimus vandenyje, tai ir tu pasitiesinsi-paaugsi.
Zinoma ir patingeti norisi, bet tik pradek ka nors daryti ir visi tinguliai isilaksto.
Sekmes, Tau, Pirmune. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Antr. 07,2015 6:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantai,
Tikiu, kad ne tik aš skaitau tavo žinutes su šypsena. Džiugiai nustebau, kad Danielius lanko futbolo treniruotes. Tačiau tu kažkodėl nepaminėjai apie netikėtas atostogas _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
|
Parašytas: 04 Tr. 08,2015 11:35 am Rašyti temą: |
|
|
O ar gali patikėti,kad man pačiam visiškai nesitiki, kad aš SKRISIU!!! atostogų LĖKTUVU!!! į Maljorką, į SALĄ!!! Kai pagalvoju apie tą kelione visada atrodo lyg iš fantastikos srities Visiškai visiškai nesitiki. Garbės žodis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
|
Parašytas: 04 Tr. 08,2015 9:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Gero vejo, Gero vejo.
Paciu nuosatabiausiu ispudziu linkiu. Tikiu, kad Jura bus isilusi ir tu daug plaukiosi. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Kv. 09,2015 3:28 pm Rašyti temą: |
|
|
domantas rašo: |
O ar gali patikėti,kad man pačiam visiškai nesitiki, kad aš SKRISIU!!! atostogų LĖKTUVU!!! į Maljorką, į SALĄ!!! Kai pagalvoju apie tą kelione visada atrodo lyg iš fantastikos srities Visiškai visiškai nesitiki. Garbės žodis |
Šypsausi skaitydama tavo mintis. Patikėk. Tikrai skrisim . Jau visai netrukus _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|