Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
astaxa

Prisijungė: 2006 06 25

PranešimasParašytas: 05 Sk. 23,2010 7:43 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

♥♥♥

Šį savaitgalį trumpai mačiau spindinčias Domantuko akytes. Neįsimylėti jo- neįmanoma.

Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Neringa

Prisijungė: 2007 09 21

PranešimasParašytas: 05 Sk. 23,2010 11:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas, Domantai! Kaip tavo savaitgalis prabego?
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 05 Pir. 24,2010 3:37 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas mazuti. Kaip tu laikaisi?
Atgal į viršų
Lady

Prisijungė: 2008 11 26

PranešimasParašytas: 05 Antr. 25,2010 6:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis, mielas drauge!!! Kadangi turiu daug visokiu neatideliotinu reikalu ir darbeliu, brukstelsiu trumpai. Siandien mane pasieke zinute, jog rytoj, geguzes 26d. tave turetu pasiekti knygutes Smile Ar busi namuciuose? Smile Tikiuosi, kurjeris sekmingai atvyks i tavo namucius jau rytoj!!! Linkejimai, buckiai ir apkabinimai... Wink
Atgal į viršų
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 05 Tr. 26,2010 4:32 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lady rašo:
Labutis, mielas drauge!!! Kadangi turiu daug visokiu neatideliotinu reikalu ir darbeliu, brukstelsiu trumpai. Siandien mane pasieke zinute, jog rytoj, geguzes 26d. tave turetu pasiekti knygutes Smile Ar busi namuciuose? Smile Tikiuosi, kurjeris sekmingai atvyks i tavo namucius jau rytoj!!! Linkejimai, buckiai ir apkabinimai... Wink

"Taip taip man jau atnese siandien dvi knygas kazkoks dedule ir jau skaiciau biski ta kur misles yra,ir biski kaikurios pasirode sunkios,bet kitos tai lengvos.O ta stora manrods labai ilgai reikes skaityti.O as jau kazkada dar ir nuotraukas ziurejau,na tas kur atsiuntei ten kitur,ir zinai kokia man labiausiai patiko?Ta pati pirmiausia kur buvo.Ir zinai ka,as jau paskambinau ir uzsiregistravau i "Draugu sala"
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 05 Tr. 26,2010 6:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

SVEIKAS DOMANTUK Exclamation
EMILIJA PERDUODA DIDELIUS LINKĖJIMUS TAU.
KITĄ SAVAITĘ EMILIJAI MOKYKLĖLĖJE IŠLEISTUVĖS . JI VAIDINS GYDYTOJO AISKAUDOS ASISTENTĘ . Very Happy AR SKAITEI KNYGELĘ APIE DAKTARĄ AISKAUDĄ Question LABAI LINKSMA KNYGELĖ.
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 05 Kv. 27,2010 10:41 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis,Domantuk,kaip gerai ,kad mėgsti skaityti knygeles ir visada randi kuo užsiimti.Jau suspėjai užsiregistruoti ir į Draugų salą,žinau,kaip labai tu jos lauki.Mintimis siunčiu tau daug daug jėgų ir linkėjimų,kad nieko neskaudėtų.Labai norėčiau,kaip šis žmogeliukas pažiūrėti per kompiuterio ekraną ir pamatyti tave.
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 05 Kv. 27,2010 1:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jurgelis rašo:
SVEIKAS DOMANTUK Exclamation
EMILIJA PERDUODA DIDELIUS LINKĖJIMUS TAU.
KITĄ SAVAITĘ EMILIJAI MOKYKLĖLĖJE IŠLEISTUVĖS . JI VAIDINS GYDYTOJO AISKAUDOS ASISTENTĘ . Very Happy AR SKAITEI KNYGELĘ APIE DAKTARĄ AISKAUDĄ Question LABAI LINKSMA KNYGELĖ.

"ne nesu skaites apie daktara Aiskauda,Bet gal kada nors paskaitysiu.Juk as dar ir tos kitos nenusipirkau,kur sakei,nes dabar turiu kitokiu nauju knygeliu.O Emilijai patinka vaidinti ir nebuna nedrasu? As tai kai kita karta ejau i darzeli irgi esu vaidines.Viena karta buvau gandras,paskui lapinas ir dar esu buves gaidelis.Bet man labai nepatiko,kai ta gadeli lape nese.O lape buvo aukletoja,nes jeigu butu buves koks nors kitas vaikas,tai manes manrods nebutu panese.O Emilijai patinka misles spelioti?Man tai labai patinka."
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 05 Kv. 27,2010 1:29 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Irute rašo:
Labutis,Domantuk,kaip gerai ,kad mėgsti skaityti knygeles ir visada randi kuo užsiimti.Jau suspėjai užsiregistruoti ir į Draugų salą,žinau,kaip labai tu jos lauki.Mintimis siunčiu tau daug daug jėgų ir linkėjimų,kad nieko neskaudėtų.Labai norėčiau,kaip šis žmogeliukas pažiūrėti per kompiuterio ekraną ir pamatyti tave.

"O manrods,kad tau nepavyks manes pamatyti per kompiuteri Very Happy O juk as daugiai vienas pats ir negaliu nieko veikti,tik filmukus ziureti ir skaityti ir dar man vistiek turi lapus perversti i kita puse.Zinai ka as vakar sugalvojau? noreciau kad lauke labai daug dienu lytu ir butu negrazus oras,na tol kol as pasveiksiu,nes kai saule sviecia tada man labai norisi eiti i lauka.O tu irgi lauki tos sventes?"
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 05 Kv. 27,2010 9:40 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk,aš labai laukiu nuotraukų iš šventės.Pažiūriu ir man atrodo,kad ir aš pabuvau kartu su visais rugučiukais.Kaip blogai,kad tu net knygutės lapų negali pats persiversti,bet turi nuostabią mamytę,kuri visada tau padeda.Suprantu,kaip tau norisi į lauką,kai lauke šilta ir šviečia saulutė.Tikrai, gerai sugalvojai,geriau jau lytų,taip nesinorėtų į lauką.Stipriai stipriai spausiu kumštukus,kad tau palengvė ir dar sakysiu,kad palytų ,kad palytų,taip mes vaikystėje lietų šaukdavom.
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 05 Pen. 28,2010 3:38 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis.Jo suprantu,kad tau geriau kai lyja.Bet tau butina ziureti i saulyte, nors ir per langeli.Juk ji padeda gamintis laimes hormonui,kuris kelia nuotaikyte.Tai labai svarbu,kad tu turetum jegu kovoti su liga.Pamenu Gloria liepdavo uztraukti ligonines langus aklinai,kad net maziausias spindulelis neprasiverstu.taciau mes jai neleidome to padaryti.To nesuprantame,bet saulyte taip teigiamai mus veikia ir visiems padeda.Laikykis mylimuk,o mes tave palaikysime!
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 05 Pen. 28,2010 11:08 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Oi Domantuk Emilijai mįsles , tai patinka spėlioti , tik nelabai sekasi atspėti Very Happy
O vaidinti , tai ji nebijo . Labai sunkiai sekasi žodžius išmokti , bet dabar jau lyg be klaidų sako .
Smagu skaityti , kad ir tu darželyje spektakliukuose dalyvavai , tikras šaunuolis.Very Happy
O dėl oro va ir pradėjo lyti pas mus Kaune , tikriausiai užbūrei čia.
O kaip pas jus Question Very Happy
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 05 Pir. 31,2010 3:24 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mes visada galvojame apie tave.
Atgal į viršų
Lady

Prisijungė: 2008 11 26

PranešimasParašytas: 06 Tr. 02,2010 12:08 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

domantas rašo:
"Taip taip man jau atnese siandien dvi knygas kazkoks dedule ir jau skaiciau biski ta kur misles yra,ir biski kaikurios pasirode sunkios,bet kitos tai lengvos.O ta stora manrods labai ilgai reikes skaityti.O as jau kazkada dar ir nuotraukas ziurejau,na tas kur atsiuntei ten kitur,ir zinai kokia man labiausiai patiko?Ta pati pirmiausia kur buvo.Ir zinai ka,as jau paskambinau ir uzsiregistravau i "Draugu sala"

Labas Domantuk! Kaip laikaisi? Ar jau pradejo lyti pas jus? Pas mus tai vis pelenais lyja, tai labai nesmagu, nes oro uzterstumas siekia net 10 kartu leistina norma, va, mes tada butinai turime sedeti namuciuose, o ypac, mano sunelis, nes jis pazeidziamiausias.. O, zinok, as neatsimenu, kokia eiles tvarka siunciau tas nuotraukas; tai jei tau nesunku, man apipasakok ir as zinosiu Smile Beje, tos pacios nuotraukeles, kurias tau siunciau, bus tokiame zurnale "FOTO", tai, kai ji isleis, pasakysiu, ir jei turesi galimybe galesi ir ten jas pamatyti bei rasti interviu su mano vyru kaip jis ten ejo i zygi 12val, fotografavo ir t.t. Laughing Kaip sekasi tau knygeles skaityti? Daug jau misliu iminei? Ta knygute apie misles, 2008 metais, buvo isrinkta geriausia knygute vaikams. O enciklopedijos, zinai, tam ir vadinasi, kad butu sunkios, storos ir reiketu daug skaityti.. Galetum cia kokia misle uzminti mums Smile ? As irgi viena zinau is savo vaikystes: "Dvi kiaulytes-keturios uodegytes. Kas?" Ar zinai? Smile Dar labai dziaugiuosi, kad keliausi i draugu sala.. Kada ji bus? Na, tai tiek naujieneliu.. Parasykit ir jus su mamyte ka nors!!! Siunciame tau glebi sveikatos ir kad palytu, bet be pelenu Laughing Iki. Buckis.
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 06 Št. 05,2010 3:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lady rašo:
domantas rašo:

Labas Domantuk! Kaip laikaisi? Ar jau pradejo lyti pas jus? Pas mus tai vis pelenais lyja, tai labai nesmagu, nes oro uzterstumas siekia net 10 kartu leistina norma, va, mes tada butinai turime sedeti namuciuose, o ypac, mano sunelis, nes jis pazeidziamiausias.. O, zinok, as neatsimenu, kokia eiles tvarka siunciau tas nuotraukas; tai jei tau nesunku, man apipasakok ir as zinosiu Smile Beje, tos pacios nuotraukeles, kurias tau siunciau, bus tokiame zurnale "FOTO", tai, kai ji isleis, pasakysiu, ir jei turesi galimybe galesi ir ten jas pamatyti bei rasti interviu su mano vyru kaip jis ten ejo i zygi 12val, fotografavo ir t.t. Laughing Kaip sekasi tau knygeles skaityti? Daug jau misliu iminei? Ta knygute apie misles, 2008 metais, buvo isrinkta geriausia knygute vaikams. O enciklopedijos, zinai, tam ir vadinasi, kad butu sunkios, storos ir reiketu daug skaityti.. Galetum cia kokia misle uzminti mums Smile ? As irgi viena zinau is savo vaikystes: "Dvi kiaulytes-keturios uodegytes. Kas?" Ar zinai? Smile Dar labai dziaugiuosi, kad keliausi i draugu sala.. Kada ji bus? Na, tai tiek naujieneliu.. Parasykit ir jus su mamyte ka nors!!! Siunciame tau glebi sveikatos ir kad palytu, bet be pelenu Laughing Iki. Buckis.

Domantas:"labas:) laikausi as gerai,tiktai kartais biski nelabai gerai.Pas manes tai visai nelyja,viena karta kazkada neseniai lijo ir viskas.As ta misliu knyga jau seniai perskaiciau.O zinai ten galima ir savo misliu prirasyti ir dar atsakymus nupiesti.Ir mes jau prirasem kitokiu misliu,tiktai nupiesiu veliau,kai rankos biski sutvirtes.As labai ilgai galvojau tos misles,kur tu parasei,atsakyma,bet nelabai sugalvojau.Bet man atrodo,kad ten galetu buti karve(p.s.juokiausi iki nukritimo,kai paaiskino kodel Very Happy .zodziu,galvoja ir sako,kad dvi kiaulytes galetu buti du ragai,o keturios uodegyte,tai gal kojos? Paklausiu ir kas is to iseis,o jis ne nemirktelejes atsove- karve!!! Very Happy Laughing ). O ar tu man parasysi, ar as atspejau ar ne?"
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 1949

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume