Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 09 Pir. 17,2012 5:37 am Rašyti temą: |
|
|
Na tu ir "kietas riesutelis". As gi tau sakiau,kad prezidentu busi. Zinoma, jeigu panoresi! ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 09 Pir. 17,2012 8:49 am Rašyti temą: |
|
|
ŠAUNUOLIS DOMANTUK , GAL GREITU LAIKU IR DAR ILGIAU MOKYKLĖLĖJE PAVYKS IŠBŪTI ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 09 Sk. 30,2012 10:32 am Rašyti temą: |
|
|
gloriagnius rašo: | Na tu ir "kietas riesutelis". As gi tau sakiau,kad prezidentu busi. Zinoma, jeigu panoresi! ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
Ne aš tai nežadu būti prezidentu nes nežinau ką jis veikia ir kažin ar man būtų įdomu Šiaip jau aš būsiu virėjas arba architektas ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Sk. 30,2012 10:34 am Rašyti temą: |
|
|
domantas rašo: | Šiaip jau aš būsiu virėjas arba architektas ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
Kad virėjas galėtum būti, tai net neabejoju teko ragauti Tavo patiekalų ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 09 Sk. 30,2012 10:43 am Rašyti temą: |
|
|
jurgelis rašo: | ŠAUNUOLIS DOMANTUK , GAL GREITU LAIKU IR DAR ILGIAU MOKYKLĖLĖJE PAVYKS IŠBŪTI ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
Manyčiau, kad išbūčiau ir dar ilgiau negu tris pamokas, bet mamytė man tikrai neleistu nes namuose reikia daug kartų prapulsuoti su aparatu ir dar ten visokias varškes suvalgyti ir sultis gerti ir dar vaistus gerti labai dažnai. Bet kai jau nebereikės jokių dietų laikytis tai galėsiu visai dienai į mokyklą eiti. |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 09 Sk. 30,2012 11:09 am Rašyti temą: |
|
|
O aš buvau į Vilnių išvažiavęs Magnetinį rezonansą man ten darė ir dabar visiem visiem noriu pasakyti kad mano tyrimai visai nepasikeitę na tokie pat kaip ir buvo tie patys du židinukai like ir jie stovi vietoje ir neauga ir nemažėja. O aš tai gerai jaučiuosi rytoj man vėl masažai prasidės Šiaip jau aš vienas pats galiu stovėti ilgai niekur neįsikibęs ir kai vaikštau užtenka tik i vieną ranką įsikibti o ne į abi.O kartais netgi pavyksta vienam pačiam pereiti per kambarį tik mamytė tada už nugaros stovi kad pagautų jeigu virsčiau
Ir dar su savo drauge Kotryna Vilniuj buvau susitikęs ir mes labai smagiai laiką praleidom Labiausiai tai patiko tas žaidimų vakarėlis ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 09 Sk. 30,2012 5:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu tau , Domantuk , labai labai , kad tokiomis geromis naujienomis pasidalini su mumis , inesdamas daug dziaugsmo akimirku i musu kasdienybe . Linkiu tau viso ko geriausio ! |
|
Atgal į viršų |
|
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Sk. 30,2012 6:48 pm Rašyti temą: |
|
|
3 kart VALIO! Tu cempionas tiek varzybuose tiek gyvenime esi be galo saunus vaikas Gero vakaro tau,sekmes rytoj mokykloj Linkejimai broliukui ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2012 8:35 pm Rašyti temą: |
|
|
saunuolis,Domantuk! sekmes tau mokykloje![](http://s10.rimg.info/c83f7e733a96e6d5ef16c2592d5e4320.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 10 Kv. 04,2012 3:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Kokios geros tavo naujienos Domantuk ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 10 Kv. 11,2012 9:17 am Rašyti temą: |
|
|
Tikras nugaletojas, tu, Domantuk!!!Ir olimpiadoj, ir gyvenime! Labai dziaugiuosi visais tavo laimejimais!
saunuolis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Atgal į viršų |
|
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Antr. 23,2012 6:46 am Rašyti temą: |
|
|
Kur musu Cempionas dingo Papasakok kaip gyveni. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 10 Antr. 30,2012 4:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Taip taip, kur dingai?Gal jau vel koki siurpriza mums ruosi? |
|
Atgal į viršų |
|
Liuda
Prisijungė: 2011 02 02 Pranešimai: 316 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 11 Kv. 01,2012 8:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis,
Zinai, tie tavo ,,zidinukai " stovi vietoje ir tai puiku, o tu tai augi, dideji. Reiskia tau tik reikia augti, ir jie liks nepastebimi ir nereiksmingi.
Be galo dziugu , kai tu rasai apie savo pirmuosius zingsnius. Pirmyn. |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 12 Sk. 09,2012 5:32 pm Rašyti temą: |
|
|
labas
Gerai aš gyvenu.Visai neseniai pas manęs buvo nykštukai užsukę Šiaip jau ketvirtadienį jie pas mane buvo ilgai,o šiandien tik sausainiu užsuko paimti kur aš iškepiau.Nes ta vyriausioji nykštukė visada nuveža kalėdų seneliui ir sakė,kad jam labai labai patinka.Man netgi pats kalėdų senelis parašė ant atvirutės, kad labai skanūs sausainiai būna.Tik ten švediškai parašyti,o nykštukė man išvertė Dabar jau išvažiavo nykštukai visi namo,bet sakė,kad kitais metais vėl būtinai atvažiuos.Patinka man ta vyriausioji nykštukė nes visada labai linksma būna
Ate man reikia eiti pamokas daryti nes dar visai nieko nesu daręs o jau rytoj į mokyklą reikės eiti.
O dar gavau dovanų tokį didelį eitech konstruktorių tai biški labai nekantrauju pradėti statyti. ATE |
|
Atgal į viršų |
|
|