Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 04 Antr. 27,2010 2:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linas_V rašo:
Domantai, šiandien laikau Tave už rankos ir siunčiu šilčiausius linkėjimus.

labas,nykstukai Linai,cia Domantas.O kodel tu man taip nedaznai parasai as jau buvau beveik pamirses tave.O zinai man siandien nedare to didelio tyrimo,nes neturejo kazkokiu ten vaistu (kontrastines medziagos Wink ) bet sake kai jau tures tada iskarto ir padarys,o siandien tiktai suleido chemija ir viskas,gerai ar ne. As tai visai nenoriu,kad darytu ta tyrima Evil or Very Mad

uzrasinejau as,Alvida Embarassed
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 04 Antr. 27,2010 3:12 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na va pasiskubinau issiusti ankstesne zinute,o pasirodo Domantas dar ne viska buvo sudiktaves,ka parasyti Smile
Tesiu: "o dar as kai buvau Klaipedoj ligoninej,susipazinau su Reinoldu ir jis man ranka paspaude,nors istikruju paspaude abidvi rankas Very Happy . Ir dar noriu visiem perduoti linkejimus Very Happy

Dabar ko gero viskas,sako,kad galiu siusti,tai ir siunciu Smile
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 04 Antr. 27,2010 3:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aciu brangusis musu Domantuk,kad padiktuoji mamytei ka parasyti.Mes taip taves pasiilgome.Gloria siuncia tau kruva linkejimu,tokia kruva, kaip jos suversti zaislai(ji man taip pat diktuoja ka rasyti).Kuo daugiau tau sveikatytes ir kuo maziau skausmeliu.Mylim.
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 04 Antr. 27,2010 5:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

OI KAIP SMAGU , KAD PADIKTUOJI MAMYTEI , MES LABAI LAUKIAM TAVO PADIKTUOTŲ ŽINUČIŲ . SIUYNČIAME TAU DIDELIUS ŠOKANČIUS LINKĖJIMUS. Very Happy
Atgal į viršų
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 04 Tr. 28,2010 8:46 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip gera skaityti Domantuk tavo mintis Smile jausti kuo jūs gyvenat Smile Pasiilgau Jūsų
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 04 Tr. 28,2010 12:20 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Šuniukas jau pakeliui Wink
Atgal į viršų
alvida

Prisijungė: 2010 02 09

PranešimasParašytas: 04 Tr. 28,2010 12:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sagne rašo:

aha,Tomas parase,kad jau turi Very Happy siaubas kaip jus ten greit susisukot Shocked Very Happy
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 04 Tr. 28,2010 1:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

alvida rašo:
Sagne rašo:

aha,Tomas parase,kad jau turi Very Happy siaubas kaip jus ten greit susisukot Shocked Very Happy

čia taviškis greitas kaip vėjas Smile
Atgal į viršų
Astra

Prisijungė: 2008 07 21

PranešimasParašytas: 04 Kv. 29,2010 8:44 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk, čia Reinolduko mama, visa širdimi palaikom tave ir stipriai spaudžiam kumštukus.
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 04 Pen. 30,2010 12:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip tu mazasis drauge?
Atgal į viršų
alvida

PranešimasParašytas: 05 Št. 01,2010 4:21 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sveiki,

greitut greituteliai skubu parasyti kaip mums sekasi Smile
laikomes visai neblogai,sedim namuciuose,niekur nosyciu nekisam(nors ir labai noretusi),pykstam ant kakliuko skausmu,kad ramiai neleidzia nakti miegoti,kuriam plana kaip iki vonios nueiti issimaudyti,nes jau kuri laika "maudomes" tik dregnom servetelem.Jis kaip mazas mano leliukas,kuriuo reikia pasirupinti nuo...iki... Gerai, kad su kalba viskas tvarkoje,tai visa musu dienotvarke sustyguoja.Tik ir girdziu: istiesk-sulenk kojytes,pakelk auksciau ranka ant pagalves,nusluostyk prakaita,apsuk ant kito sono,paskaityk...o kur dar noriu valgyti,noriu to,noriu ano,noriu trecio ir t.t tik spek suktis ir vykdyti jo norus, prasymus,pageidavimus.O dar ir mazasis nuolat aplink kuiciasi Smile nespeji nei mirktelt ir jau vakaras. Tik nepamanykit,kad as cia skundziuosi,kaip man sunku ir pan.Nea.Mums laaabai gera visiem kartu.JUk jis ir sypsosi,ir juokiasi,o kaip faina klausytis Domantuko pasakojimu,kai buna geros nuotaikos Smile kad ir siryt atsibudes sugalvojo,kad jam reikia butinai sukurti savo recepta(ale turbut tikrai bus virejas Smile ) ,tai issisiepus iki ausu klausiausi jo pasvarstymu "kazin ar duona tinka su plakta grietinele" Very Happy
Kad ir kaip ten bebutu,siandien yra taip kaip yra,o rytoj tikrai bus geriau Smile

Agne,nerealiai gera buvo su tavim susipazinti "gyvai" Smile .Aciu,kad uzsukai Wink

linkejimai visiem Wink
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 05 Sk. 02,2010 8:31 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Su mamyciu diena!Tu pati paciausia mamyte,mamyte is DIDZIOSIOS RAIDES!Kantrybes ir stiprios sveikatos.Zinoma ir kuo greiciausio Domantuko isgijimo.
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 05 Sk. 02,2010 7:08 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantai esi nepaprastas vaikutis - Rugučiukas, tavo žavinga šypsena ir spindinčios akytės tiesiog užburia Smile

Alvida, buvo begalo malonu apsikabinti Smile

Ačiū už žinutę Wink Rašyk man i meilą agnenator@gmail.com Wink daugiau žodžių tilps Wink
Atgal į viršų
alvida

PranešimasParašytas: 05 Kv. 06,2010 5:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pasidarem siandiem MR tyrima...prileido vaikui vaistu,prigirde visokiu relaniumu ir midokalmu,o ant nugarytes vistiek nepavyko paguldyti-nezmoniskai stiprus kakliuko skausmai..tyre paguldzius ant sono.Paradoksas- kontrasto,del kurio ir buvo atidetas tyrimas...nenaudojo,o paklausus kodel,isgirdau atsakyma "kam kankinti vaika"(???) Man atrodo visai nelogiska.MRT atsakymas trumpas ir labai aiskus:"totaliai isplitusi cistine astrocitoma" Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad gydymas Kaune bus nutrauktas.O kas toliau..?
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 05 Kv. 06,2010 9:09 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Alvida, mieloji, žinau ką reiškia mamai tokie žodžiai... Baimė, pyktis, skausmas, neviltis... ir tas amžinas klausimas "kodėl?"... atrodo vienas žingsnis iki beprotybės...
Apkabinu mintim, rankomis ir širdimi... esu ir būsiu šalia... atsiremk...
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 1649

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume