|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Margarita
Prisijungė: 2007 10 31 Pranešimai: 68 Miestas: vilnius.
|
Parašytas: 11 Kv. 01,2007 10:17 am Rašyti temą: Trombocitopenija |
|
|
Sveiki.
Mano brolis jau beveik pusę metų serga "trombocitopenija".Pagal tyrimus tai ji yra ūminė...žinoma, tai nepalyginti su "vėžiu" bet vistiek mūsų šeima pergyvena...Arvydielis ankščiau po mėnesiais,savaitėmis guledavo Vilniaus Santariškiu vaikų onkohematologijos skyriuje..O dabar tiesiog kiekviena savaitę atvažiuojam pasidaryti kraujo,kartais susileisti vaistų...
Trombocitų būdavo ir 1 ir 2 pora kartu buvo virš 100...
Gal yra tokia liga sergančių vaikų? Ar vaikų artimųjų ir pan.?
O iš viso gal galite parašyti ką jus manote apie "trombocitopenja?
Viskas bus gerai. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Raimonda Cioga de Almeida
Prisijungė: 2009 01 27 Pranešimai: 1 Miestas: Herefordas, Anglija
|
Parašytas: 01 Tr. 28,2009 1:54 am Rašyti temą: |
|
|
Mano dukra, kuriai netrukus sueis 14-ka jau pusantru metu serga ITP arba dar kitaip trombocitopenija.Mes gyvename anglijoje ir zinoma buvo padaryti visi tyrimai tuo paciu ir kaulu ciulpu tyrimas istiriant genetika.Si liga gali slepti ir kt patologijas, todel svarbu geras istyrimas.Deja, isgyti neimanoma, kadangi tai autoimunine liga.Kontroliuoti liga yra skiriami steroidai, imunoglobino laselines ir kt vaistai.Taciau vaistai turi daug salutiniu poveikiu ir jie anglijoje skiriami tik esant kraujavimui pvz is nosies, dantenu reguliavimui.Esame uzsiregistrave ITP asociacijoje, kurioje yra daug vaiku ir suaugusiu serganciu sia liga.Taip pat gauname daug informacijos pastu, bei galima pasiskaityti internete tik aisku anglu kalba.
Neziurint jos ligos mes stengiames gyventi pilnaverti gyvenima.Zinoma reikia vengti tam tikru sporto rusiu.Bet ji net lanko oro pajegu armijos bureli ! _________________ Mano dukra, kuriai netrukus suieis 14-ka serga ITP (turi trombocitopenija).Jei kas noretu pabendreauti sia tema mielai sutiksiu pasidalinti savo patirtimi. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|