Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

"Po angelo sparnu", savitarpio grupės susitikimai
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 36, 37, 38  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 05 Pen. 28,2010 7:49 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Smagu Smile Turėtų būti labai jaukus susitikimas Smile Pasiilgau...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sagne

PranešimasParašytas: 05 Pen. 28,2010 9:08 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sagne rašo:
Smagu Smile Turėtų būti labai jaukus susitikimas Smile Pasiilgau...

O kas dar jungiasi? Kaip kaunietes? qq Smile
Atgal į viršų
Lauriukas

Prisijungė: 2009 09 26

PranešimasParašytas: 05 Pen. 28,2010 10:07 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taip, taip Kaunietės žada būti tryse Smile
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 05 Pen. 28,2010 12:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lauriukas rašo:
Taip, taip Kaunietės žada būti tryse Smile

liuks, ačiū Smile
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 06 Antr. 01,2010 8:50 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikutės,

praėjus kelioms dienelėms, susigulėjus visai informacijai ir patyrimui, noriu paklausti, kaip jaučiatės po susitikimo?
Atgal į viršų
mama Rita

Prisijungė: 2006 09 14

PranešimasParašytas: 06 Antr. 01,2010 2:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sagne rašo:
Sveikutės,

praėjus kelioms dienelėms, susigulėjus visai informacijai ir patyrimui, noriu paklausti, kaip jaučiatės po susitikimo?

Po susitikimo jaučiuos puikiai... Ir dėl p.Marijos, ir dėl mūsų susimatymo... Buvau visų pasiilgusi...
Tiesa, kai grįžom vakare, kažkokia išsunkta jaučiaus, net su Daina nebeplepėjom, tiesiu taikymu miegot nuvingiavom...
p.Marija paliko tikrai įspūdį, o ir teorijos gavom.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Sagne

PranešimasParašytas: 06 Kv. 03,2010 12:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O aš atvirkščiai... Sad jaučiausi žiauriai pavargus, galva kaip replėm spaudė... net vairuoti namo iš karto nepajėgiau... nežinau, gal ne taip aš vis dėlto įsivaizduoju mūsų susitikimus... Aš norėčiau, kad tai būtų kartu gerai ir naudingai praleistas laikas, kad išsiskirtumėm ne limpančiomis iš nuovargio akimis, ne sujauktais jausmais ir mintimis, o šiluma širdyje, tarsi būtume buvę meilės sau oazėje... kažko vis dar trūksta... padiskutuokim, padėkit atrasti tą išminties ir stiprybės šaltinį, iš kurio susibėgę atsigertumėm, kaip elnės ištroškusios vandens...

Jūrate, žinai, aš manau, kad mes visos aukos, ir kuo ilgesnis buvo kelias per ligą, tuo turbūt sudėtingiau iš to išlipti... aš pamenu kaip pati verkdavau iš pykčio, nevilties kad net duše negaliu pasimėgauti vandens srove bėgančia ant veido, nes bijojau.... bijojau, kad kaip tik tuo metu gali numirti mano vaikas... todėl viska, ką dariau sau, buvo paskubomis daroma... ir kaip buvo keista ir sunku priprasti vėliau, kad galima iš lėto, neskubant ir dėl savęs kažką daryti...
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 06 Kv. 03,2010 3:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agnyt,
gal taip ir turi būti iš pradžių, kai kažką pajudini ...
čia kaip su tais skaudamais sąnariais: kol nejuda, rodos ir neskauda, bet jei nejudinsi - neišgysi...
Man gal lengviau, nes daug ką esu "išleidusi" per meditacijas. Ir į tėvelio mirtį jau žiūrėjau filosofiškai... neskau, kad visai neskaudėjo...

Plauksim į Draugų salą. Štai kur panirsim į gerumo vandenyną ...

Bet kokia veikla nukreipia mintis kita linkme, neleidžia užsisukt savigailoj... Tegu tai bus joga, knygos, rankdarbiai, dailė, eilės, dainos,... svarbu, kad tai būtų penas mūsų iškankintoms sieloms
(Agnyt, turi tokį nuostabų balsą Rolling Eyes Very Happy Exclamation SUPER...)
Girdėjau tokį pasakymą: kai žmogus dainuoja, jis būna čia ir dabar, nesiblaško po praeitį ar ateitį, tai pati nuostabiausia meditacija.
Smile
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 06 Pen. 04,2010 9:38 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Teisingą posakį girdėjai Smile perskaičiau ir susimąsčiau, kad tikrai, kai dainuoji - apie nieką negalvoji Smile bet vėl dainuoti pradėjau visai dar neseniai... va šokti, dar nesigauna...
Atgal į viršų
Lauriukas

PranešimasParašytas: 06 Kv. 10,2010 12:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sagne rašo:
O aš atvirkščiai... Sad jaučiausi žiauriai pavargus, galva Aš norėčiau, kad tai būtų kartu gerai ir naudingai praleistas laikas, kad išsiskirtumėm ne limpančiomis iš nuovargio akimis, ne sujauktais jausmais ir mintimis, o šiluma širdyje, tarsi būtume buvę meilės sau oazėje... kažko vis dar trūksta... padiskutuokim, padėkit atrasti tą išminties ir stiprybės šaltinį, iš kurio susibėgę atsigertumėm, kaip elnės ištroškusios vandens...
...

Man rodos, mes visos einam tuo pačiu keliu, tik vienos nuėjo toliau, kitos truputį pasiliko. Tikriausiai todėl skirtingai mus paveikė susitikimas. Ir kad atrasti meilės oazę, pirma reikia pereiti chaosą. Aš pasidariau tokias išvadas, kad pasveiktume turime pamilti save. Kad save pamiltume, turime atrasti kokios mes esame ir ko norime. Turime pažinti save. Laimė nėra tikslas. Laimė yra šalutinis produktas veiklos, kurioje išreiški savo kūrybingumą. O save išreiški tada kai save pamilsti. Tada pamilsti visą pasaulį su gėriu ir blogiu. Stiprybės šaltinio nerasi išorėje, nes jis yra tavo viduje. Daugiausia, ko mes galime pasisemti viena iš kitos, tai patirties, kaip pamilti save.
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 06 Antr. 15,2010 7:46 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mergaitės,
ar esat ką girdėję apie šeimos konsteliacijas?
Laura, pameni, kai buvom susitikę Panevėžy, kalbėjomės apie K.Daugėlą ir jo paskaitas?
Tai va, vakar buvau nuėjusi pasiklausyti jo paskaitos "Vidinis Aš mumyse - likimų, rolių persipynimai ir... Laimė"
Paliko didžiulį įspūdį.

Jei kam įdomu, čia yra internetinė nuoroda:
http://www.konsteliacijos-d.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=9

P.S. Smile Jau skaičiuoju dieneles iki susitikimo Draugų saloje...
Atgal į viršų
Lauriukas

PranešimasParašytas: 06 Antr. 15,2010 9:20 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taip, taip. Aš turiu Helingerio knygą, apie tai. Mano psichologė yra jose dalyvavusi, sakė, labai stipru. Sakiau kad sekantį kartą ir mane pasiimtų Smile Šiaip pas tą Daugėlą brangoka, nor jei eisi dalyvauti ir bus savaitgalis duok žinot, gal atvažiuočiau iki Panevėžio Smile Vienai nedrąsu.
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 06 Antr. 15,2010 11:19 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lauriukas rašo:
Taip, taip. Aš turiu Helingerio knygą, apie tai. Mano psichologė yra jose dalyvavusi, sakė, labai stipru. Sakiau kad sekantį kartą ir mane pasiimtų Smile Šiaip pas tą Daugėlą brangoka, nor jei eisi dalyvauti ir bus savaitgalis duok žinot, gal atvažiuočiau iki Panevėžio Smile Vienai nedrąsu.

Pas mus Panevėžy Daugėla paskaitas skaito pirmadieniais. Sekantis kartas numatytas 06-28d. 18-22val. Kaip klausytoja mokėjau 10Lt. Nemanau kad tai super brangu. Jei reikalinga asmeniškai konsteliacija - tada taip, brangoka, bet dabar visiems sunkmetis, galima derėtis.

Beje, Daugėla siūlėsi susitikti su mūsų grupe, jei būtų norinčių.
Atgal į viršų
Lauriukas

PranešimasParašytas: 06 Antr. 15,2010 11:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaži, kiek tas Daugėla kainuotų mūsų grupei Very Happy Paprasta paskaita manęs nelabai domina, kaži ar ką naujo jis man pasakytų. Norėčiau sudalyvauti kažkieno konsteliacijoje.
Būtų fainai, jei jis vienai iš mūsų padarytų konsteliaciją, o kitos būtų kaip dalyviai. Ir labdaros tikslais nemokamai Laughing , nes 600 tikrai niekas nemokės.
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 06 Antr. 15,2010 1:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pirmiausia reikia sužinoti ar kitos norėtu sudalyvauti, o jau tada bandyti pasiderėti Very Happy
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 36, 37, 38  Toliau
Puslapis 1138

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume