|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 10 Št. 02,2010 12:12 am Rašyti temą: |
|
|
Kad viskas iseitu i gera!Patys silciausi palinkejimai ir giliausia malda! |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 10 Št. 02,2010 7:27 am Rašyti temą: |
|
|
Ignas tikras stipruolis , o dar su tokia stipria mamyte ,viskas bus gerai |
|
Atgal į viršų |
|
|
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 10 Sk. 03,2010 6:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas vakaras mielieji,linkiu kiek tik įmanoma ramesnės naktelės prieš kelionę. Pačių geriausių tyrimų atsakymų ir kad jie greičiau paaiškėtų. Meldžiuosi,kad Igno tyrimai išsklaidytų visą nerimą iš mamytės širdelės. |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 10 Antr. 05,2010 2:01 pm Rašyti temą: |
|
|
tyrimus padare vakar Ignui.net kaulu ciulpus eme.gydytoja stebejosi,kad tai vienintelis pacientas,kuris imant ciulpus ,sypsosi.sake tokiu dar nebuvo klause,''ar tau neskauda?''.''skauda''-sako Ignas,bet matyt jam taip iseina laukiam ketvirtadienio,kai suzinosim atsakymus.vistik mums nepavyko ilysti i Santariskiu puslapi,nes raso,kad telefonas neregistruotas sistemoje o kaip ji registruot,Gvidai,klausiu jau taves ar reikia pacioj ligoninej kazkur klausti ar tiesiog tai galima padaryti internetu
zodziu vel gyvenam laukimu... |
|
Atgal į viršų |
|
|
gvidas
Prisijungė: 2008 08 01 Pranešimai: 13 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Antr. 05,2010 2:54 pm Rašyti temą: |
|
|
agweta rašo: | tyrimus padare vakar Ignui.net kaulu ciulpus eme.gydytoja stebejosi,kad tai vienintelis pacientas,kuris imant ciulpus ,sypsosi.sake tokiu dar nebuvo klause,''ar tau neskauda?''.''skauda''-sako Ignas,bet matyt jam taip iseina laukiam ketvirtadienio,kai suzinosim atsakymus.vistik mums nepavyko ilysti i Santariskiu puslapi,nes raso,kad telefonas neregistruotas sistemoje o kaip ji registruot,Gvidai,klausiu jau taves ar reikia pacioj ligoninej kazkur klausti ar tiesiog tai galima padaryti internetu
Laba diena,
Agweta, mano ankščiau siųstoje nuorodoje ( https://viva.santa.lt/ipk/instrukcija.asp ) yra aprašyta kaip tą padaryti.. Ten rašo:
''<<<Naudotis Internetine paciento kortele (IPK) gali kiekvienas turintis mobilų telefoną Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų (VULSK) pacientas, susipažinęs su IPK naudojimosi sąlygomis ir jas pasirašęs. Tai galima atlikti (t.y. užsiregistruoti IPK sistemoje) šiose vietose:
- Priėmimo skyriuje, gulantis į stacionarą;
- Konsultacijų poliklinikoje, atvykus konsultuotis;
- Informacijos skyriuje darbo metu.<<<"
Taigi, prisijungti galėsite tik tuo atveju jei pasirašysite popiergalį (taisykles) vienoje iš aukščiau paminėtų vietų. Tada Jums bus duota sutartis, kurioje nurodyta kaip reikia prisijungti prie sistemos bei aktyvuotas telefono numeris..
P.S. Registracijai reikalingas Igno dokumentas su nuotrauka.. Ar reikalingas pats Ignas - pasakyt negaliu Kadangi gulėdamas KČ skyriuje lakstyt po ligoninę negalėjau, tai visus reikalus už mane sutvarkė mama (paėmė mano pasą, nuėjo i informaciją, grįžo į skyrių su dokumentais, kuriuos aš pasirašiau. Pasirašytą vieną egzempliorių nunešė atgal). Nuo tada mano diena prasidėdavo anksti ryte paimto kraujo analize.. |
|
Atgal į viršų |
|
|
gvidas
Prisijungė: 2008 08 01 Pranešimai: 13 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Antr. 05,2010 3:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Šiek tiek apie tyrimų terminus.
Kiekvieną kartą į Santariškes atvažiuoju ryte. Kol užsiregistruoju registratūroj, sulaukiu savo gydytojo bei paima kraują ateina 10 val. ryto.
Paskutinį kartą kraujas imtas 2010-09-13 apie 10 val.
Internetinėj paciento kortelėje matau, kad tyrimai laboratorijoj atsidūrė:
* Biocheminis tyrimas (bio) - Krešėjimas 2010-09-13 10:38
* Biocheminis tyrimas (bio) - Metabolitai 2010-09-13 10:38
* Bendras kraujo tyrimas 2010-09-13 10:44
* Chimerizmas 2010-09-14 08:09
Kai darydavo kaulų čiulpų tyrimą (Mielogramą) , tai įrašas taip pat atsirasdavo poros valandų bėgyje.
Pradžioj suformuojamos tik tuščios tyrimų lentelės, o atsakymai jose atsiranda po 1-2 val. Į kai kurias tyrimų lenteles talpinami skirtingų tyrimų atsakymai. pvz.
Bendro kraujo tyrimo tuščia lentelė suformuota 2010-09-13 10:44
atsakymai įkrito apie 12 val., o apie 13 val. ta pati lentelė dar pasipildo leukograma.
Trumpiau tariant: visus tyrimus matau už 3 valandų, chimerizmą kitą dieną ryte.
Įtariu ir Jums kažkokių stebuklų ten nedaro ir visi pagrindiniai tyrimai jau aiškūs (išskyrus chimerizmą) jau tą pačią dieną. Kiek pamenu, tai virusus (citomegalą, Epštein-Barą) tiria truputį ilgiau.. Greičiausiai dėl jų ir liepia kankintis 3 dienas.. |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 10 Antr. 05,2010 5:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi oi oi koks ilgas ir sunkus tas laukimas!Linkime tik geru rezultatu! |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 10 Antr. 05,2010 6:48 pm Rašyti temą: |
|
|
gvidas rašo: | agweta rašo: | tyrimus padare vakar Ignui.net kaulu ciulpus eme.gydytoja stebejosi,kad tai vienintelis pacientas,kuris imant ciulpus ,sypsosi.sake tokiu dar nebuvo klause,''ar tau neskauda?''.''skauda''-sako Ignas,bet matyt jam taip iseina laukiam ketvirtadienio,kai suzinosim atsakymus.vistik mums nepavyko ilysti i Santariskiu puslapi,nes raso,kad telefonas neregistruotas sistemoje o kaip ji registruot,Gvidai,klausiu jau taves ar reikia pacioj ligoninej kazkur klausti ar tiesiog tai galima padaryti internetu
Laba diena,
Agweta, mano ankščiau siųstoje nuorodoje ( https://viva.santa.lt/ipk/instrukcija.asp ) yra aprašyta kaip tą padaryti.. Ten rašo:
''<<<Naudotis Internetine paciento kortele (IPK) gali kiekvienas turintis mobilų telefoną Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų (VULSK) pacientas, susipažinęs su IPK naudojimosi sąlygomis ir jas pasirašęs. Tai galima atlikti (t.y. užsiregistruoti IPK sistemoje) šiose vietose:
- Priėmimo skyriuje, gulantis į stacionarą;
- Konsultacijų poliklinikoje, atvykus konsultuotis;
- Informacijos skyriuje darbo metu.<<<"
Taigi, prisijungti galėsite tik tuo atveju jei pasirašysite popiergalį (taisykles) vienoje iš aukščiau paminėtų vietų. Tada Jums bus duota sutartis, kurioje nurodyta kaip reikia prisijungti prie sistemos bei aktyvuotas telefono numeris..
P.S. Registracijai reikalingas Igno dokumentas su nuotrauka.. Ar reikalingas pats Ignas - pasakyt negaliu Kadangi gulėdamas KČ skyriuje lakstyt po ligoninę negalėjau, tai visus reikalus už mane sutvarkė mama (paėmė mano pasą, nuėjo i informaciją, grįžo į skyrių su dokumentais, kuriuos aš pasirašiau. Pasirašytą vieną egzempliorių nunešė atgal). Nuo tada mano diena prasidėdavo anksti ryte paimto kraujo analize.. |
aisku ..teks palaukt kito menesio.o dabar kantriai laukiam ketvirtadienio...aciu tau |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 10 Tr. 06,2010 7:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Kuo ramesnes nakteles laukiant 4-dienio,ir geru naujienu jo sulaukus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 10 Kv. 07,2010 3:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Su nekantrumu laukiame atsakymu! |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 10 Kv. 07,2010 7:52 pm Rašyti temą: |
|
|
aciu jums uz nerima ir rupesti Igno tyrimai geri vel ramiai gyvensim iki lapkricio 2d.taigi,antradieni jau vaziuosim i mokykla.gal viskas bus gerai ir galesim toliau testi mokslus |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 10 Pen. 08,2010 7:07 am Rašyti temą: |
|
|
Super naujienos. Šaunuoliai, taip ir toliau laikykitės |
|
Atgal į viršų |
|
|
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 10 Pen. 08,2010 7:31 am Rašyti temą: |
|
|
Ir aš nepaprastai džiaugiuosi už jus abu,pagaliau galėsit ramiau atsipūsti.Sėkmės moksluose Ignui ir žinoma kuo geresnės sveikatos. |
|
Atgal į viršų |
|
|
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 10 Pen. 08,2010 9:18 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip gerai , kad tyrimai geri , geriau nieko ir buti negali ... |
|
Atgal į viršų |
|
|
julija
Prisijungė: 2008 03 04 Pranešimai: 402
|
Parašytas: 10 Pen. 08,2010 9:19 am Rašyti temą: |
|
|
Super naujienos ! |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|