![Pagrindinis puslapis](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 07 Antr. 29,2008 9:27 am Rašyti temą: |
|
|
aciu uz kvietima ir laipsni Matyt musu leukocitai issigando ziurkytes ir pasoko iki0.174 ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
agweta
|
Parašytas: 07 Antr. 29,2008 9:46 am Rašyti temą: |
|
|
Beja,Mantvydai sveikinu tave su vardadieniu ir siunciu milijona roziu (gaila,kad nera ju idetu i sypseneles geliu ir bucinuku galetu buti)ir daugybe buciniu ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Gabrielė
Prisijungė: 2008 07 01 Pranešimai: 45 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 07 Antr. 29,2008 10:03 am Rašyti temą: |
|
|
Džiaugiuosi kad pašoko leukocitai. ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Antr. 29,2008 7:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū už sveikinimus. Net nežinojau, kad šiandien mano vardadienis. Bet džiaugiuosi. Kad leukocitai atsirado- tai savaime suprantama. Nes jie gavo paauklėjimą ir tikriausiai perskaitė statutą.
Tiesa, vakar užmiršau parašyti karių kodeksą. Tokį kodeksą yra davęs užimtų kraštų žmonėms imperatorius Napoleonas. Beje, ir dalis Lietuvos yra gyvenusi pagal Napoleono kodeksą, kai jis išlaisvino lietuvius iš baudžiauninkų. Tai va mano kodeksas skelbtų, kad visi kapitonai ir leukocitai privalo skaityti statutą, jokiu būdu jokiu atveju nenuleisti rankų ir kalavijo jose.Dar kapitonai privalo daugiau valgyti. Nors tiek kiek aš. Kodekso pabaiga.
Visiems linkėjimai, damoms bučiniai. Vadas Mantvydas. ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 7:38 am Rašyti temą: ignas |
|
|
Labas Rytelis, kaip laikosi mūsų naujasis kareivėlis Kiek leukocitų prisiauginot per naktelę? Ar mamytė vis dar su 'uniforma"? Galvojam apie Jus, gal kitą savaitėlę susitiksim, nors trumpam? |
|
Atgal į viršų |
|
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 9:53 am Rašyti temą: |
|
|
Siunciame dar viena ziurkyte, kad leukocitai dar daugiau pasoktu. ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 9:55 am Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas rašo: | Ačiū už sveikinimus. Net nežinojau, kad šiandien mano vardadienis. Bet džiaugiuosi. Kad leukocitai atsirado- tai savaime suprantama. Nes jie gavo paauklėjimą ir tikriausiai perskaitė statutą.
Tiesa, vakar užmiršau parašyti karių kodeksą. Tokį kodeksą yra davęs užimtų kraštų žmonėms imperatorius Napoleonas. Beje, ir dalis Lietuvos yra gyvenusi pagal Napoleono kodeksą, kai jis išlaisvino lietuvius iš baudžiauninkų. Tai va mano kodeksas skelbtų, kad visi kapitonai ir leukocitai privalo skaityti statutą, jokiu būdu jokiu atveju nenuleisti rankų ir kalavijo jose.Dar kapitonai privalo daugiau valgyti. Nors tiek kiek aš. Kodekso pabaiga.
Visiems linkėjimai, damoms bučiniai. Vadas Mantvydas. ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
na,leukocitai tai pasiskaite jau syryt turim 0.234 va...o su mesa truputi sudetingiau...nepatinka jam ir tiek
uz bucinukus -dekui supratau,kad jie man ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 10:00 am Rašyti temą: Re: ignas |
|
|
VAIDA rašo: | Labas Rytelis, kaip laikosi mūsų naujasis kareivėlis Kiek leukocitų prisiauginot per naktelę? Ar mamytė vis dar su 'uniforma"? Galvojam apie Jus, gal kitą savaitėlę susitiksim, nors trumpam? |
Labutis.daug daug bucinuku jums ten visiems.pirmasis Juliukui paaugo musu leukocitai-jau 0,234 va jokiu dar ''blogybiu'' nejauciam,isskyrus burna jautri ir skauda siek tiek.bet,tai ne beda-juk priprate O uniforma tai kai prikibo taip ir liko gerai,kad i miesta nereikia su ja eiti siaip viena diena isvaziavau su tapkem bliamba,pamaciau jas tik sustojime,kad prie koju ''prikibusios''
Kiap noriu jus pamatyti-dievuliau! kada atvaziuosit? ![Confused](images/smiles/icon_confused.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 10:01 am Rašyti temą: |
|
|
Elze rašo: | Siunciame dar viena ziurkyte, kad leukocitai dar daugiau pasoktu. ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
aciu aciu gerai,kad mes nebijom tu pukuotu gyvuneliu bet leukocitus tai ''paveike'' ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 10:11 am Rašyti temą: ignas |
|
|
Na ir prajuokinai tu čia su savo tapkėm . Aš matai jau dirbu, mokykla tuščia vyrai klases dažo, o aš iš tavo tapkių juokiuos. Tai sako, gal nuo dažų kvapo galvelė apsisuko . Mes atvažiuojam antradienį ![Exclamation](images/smiles/icon_exclaim.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 10:24 am Rašyti temą: |
|
|
Eik tu! cia dar ne visi mano ''nuotykiai'' perpirmas dienas mes visa poskyri buvom palike be elektros uzmirsau isjungti virduli ir maniau,kad ji sudeginau...zinai dabar tikrai zvengsi ant visos mokyklos .
Issiprasiau sesutes,kad leistu nauja nusipirkt...isleido nulekiau i maxima,pasiemiau kita,paprasiau,kad pardaveja ji patikrintu,bet ji sako,kad negalima...kagi...parvaziavau ''namo'' ijungiu- neveikia!.susipakavusi vezu atgal...pasiimu kita,priverciu patikrinti -viskas gerai parvaziuoju-NEVEIKIA jungiu pasiemusi is sesuciu-irgi neveikia pasirodo,kad mano senasis arbatinis tik elektros kirtikli ismuse ir visai neperdege ijungiu senaji virduli-viskas okei.dabar turiu du
Ir dar kita vakara Ignas sviesa buvo atjunges vakare patrauke ta virvele kur kybo virs lovos ir kad sprogs! galvojom,kad puse poskyrio nunese o cia tik lempa sudege.sesutes prabildejo koridorium-Ignas sako,''apsimeskim,kad miegam Kazkuri ikiso galva i palata-paziurejo ir isejo ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
julija
Prisijungė: 2008 03 04 Pranešimai: 402
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 10:37 am Rašyti temą: |
|
|
bairius kreciat jus toj ligoninej,tik nesusprogdinkit
oro buckis Ignuj nuo panu ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 10:44 am Rašyti temą: |
|
|
Mes gi buvom be ''praktikos''
Dekui uz bucinukus ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
julija
Prisijungė: 2008 03 04 Pranešimai: 402
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 10:46 am Rašyti temą: |
|
|
Visko toj ligoninej igausit. ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Gabrielė
Prisijungė: 2008 07 01 Pranešimai: 45 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 10:47 am Rašyti temą: |
|
|
Dziugu kad kyla leukocita.. ;]
Bet ziurekit tik nesudeginkit ligonines..;DD _________________ *aš visgi tik žmogus* |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|