|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 10 Antr. 13,2009 1:58 pm Rašyti temą: |
|
|
gerai,kad randi laiko mokslams ir kitiems uzsiemimams.tik jie gali atitraukti mintis.bet neilgam...suprantu tave.ir tas rudenio saltis ir gamta-viskas susipina i viena visuma...jausmus |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 11 Pen. 06,2009 10:14 am Rašyti temą: |
|
|
Lapkričio 6-oji, prieš du metus mums reiškė viltį, prieš metus dar vienas gimtadienis, kurį smagiai atšventėme su jūsų mielieji, pagalba ir palaikymu, o šiemet... dar vis kamuojantis klausimas KODĖL? ir beribis ilgesys. Lapkričio 6-oji- tai mūsų transplantacijos diena, į kurią buvo sudėta tiek daug vilčių, tiek tikėtasi, kad viskas bus gerai. Praėjo vėlinės, artėja metinės, o mano širdy tokia jausmų sumaištis, kad nežinau kur dėtis ir kuo visa tai pasibaigs... |
|
Atgal į viršų |
|
|
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 11 Pen. 06,2009 11:03 am Rašyti temą: |
|
|
Į klausimą KODĖL, atsakymo tikriausiai niekada nebus.
Juliukas jau negrįs. Bet jis gyvas mūsų visų širdyse...
Stiprybės jums, Vaida, rasti šviesą kasdienybėje, rasti prasmę darbeliuose...
Apkabinu. |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 11 Pen. 06,2009 8:57 pm Rašyti temą: |
|
|
apkabinu tave,mieloji... |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
|
Parašytas: 11 Tr. 11,2009 12:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Senokai nemačiau taip švytinčių Ievos akių. Ačiū šauniesiems nykštukams, jei laiškas sukelia tiek teigiamų emocijų, tai kas bus, kai aplankys nykštukai. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Tr. 11,2009 3:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Kas bus, kai Nykštukai aplankys, tai pamatysim tada, kai ateis laikas O iki to reikia padaryti, kad ir Nykštukų akys spindėtų - jie irgi laaaabai laukia laiškų
Linkėjimai Ievai ir Justui |
|
Atgal į viršų |
|
|
jolitaieva
Prisijungė: 2008 08 03 Pranešimai: 68
|
Parašytas: 12 Št. 19,2009 8:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Vaidute liudna nes sulaukem jau metuku.kai isejo Musu vaikiukai.gal Jiem ten smagu nes ira kartu.as negaliu pamirsti kai IEVUTEI padovanojo JULIUKAS puodeli kaip IEVUTE ta puodeli sudauzius netycia verke bet taip gailiai kad paciai man asaros krenta.laukiu bet zinau kad nebegrys o turbut jau paaugus nes tuoi jai 7 metukai.skaudu nes musu abieju gimtadienis tapacia diena.nelaukiu svenciu nes nera maziausios musu SAULYTES /belieka tik mum laikytis |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 12 Tr. 23,2009 2:33 pm Rašyti temą: |
|
|
visa sirdimi,visa siela,visomis mintimis esam siandien su tavimi,Vaidute ir su visa tavo seima.metai...kiek daug ir kiek mazai...atrodo,kad vakar dar maciau mazaji Juliuka ligonines virtuvelej o is tikruju...apkabinam jus visus stipriai ir karstai...visad salia |
|
Atgal į viršų |
|
|
jolitaieva
Prisijungė: 2008 08 03 Pranešimai: 68
|
Parašytas: 12 Tr. 23,2009 9:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Sianakt tavo angeliukai
Dangumi praskris.
Ir nutups veliau zaismingai,
Zvaigzdemis kai lis.
Kai danguj suzibs pasvaiste,
Uodega mazu zvaigzdziu..
Angelai sapnus pabarste
Ant tavu delnu
Sianakt tieji angeliukai
Vis skraidys greta,,
Saugos tavo pasauleli
Ir sapnus taip pat
.
Jie neleis net man prieiti
Prie tavu minciu
Tad man teks dangum keliauti
Link tavo sapnu..
Kai danguj suzibs saulute,
Savo spinduliais
Reiks man vel tave palikti..
Su ausra iseit
Kai pabusi- nebijok tu
Vel nakis ateis.
Angeliukai pas tave vel
Dangumi pareis
. |
|
Atgal į viršų |
|
|
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 12 Kv. 24,2009 12:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Vaida sia diena mes su Jumis.Mazasis musu drauge,Juliuk,mums visiems taves truksta |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 02 Št. 06,2010 12:45 pm Rašyti temą: |
|
|
kaip gyvuojat,Vaidute?kas naujo?vis dar esam su jusu seima,vis dar esam kartu su mazuoju Juliuku |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Tr. 24,2010 11:40 am Rašyti temą: |
|
|
Vaida, parasyk, kaip gyveni. Tu neatvaziuoji i Angeliuku mamyciu susitikimus- nezinau, kaip tu ? |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
|
Parašytas: 02 Tr. 24,2010 10:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Mielosios, smagu, kad yra kas apie mane galvoja. Aš taip pat dažnai apie visas pagalvoju, beveik kasdien užsuku į forumą, bet dažniau kaip tyli skaitytoja. Labai pergyvenu už kiekvieną kovotoją... Juratėle, tu ypatingai mano širdy. Kai žiūriu Juliuko albumą, ilgėliau stabteliu prie nuotraukos, kurioje Juliukas su Reniuku. Tada, kai darėm nuotraukas, juokavau, kad atrodo kaip "štepselis su karapunka" , bet dabar juokas nebeima. Galvoju, gal ir ten jie "draugeliai", kaip ir KČ. Neatvažiuoju į susitikimus, nes man labai jau toli, o dar tokia vairuotoja tesu , nors labai, labai norėčiau. Kaip laikaus? Kažkaip laikaus, aš vaistų negeriu, nes noriu viską išgyvent, suvokdama ir susidėliodama kas ir kaip... Nors tai ir labai sunku, mano namiškiai ir visi artimieji pripratę, kad aš labai stipri, tai jų akyse tokia ir stengiuos būt, nors taip kartais norėtus užrikt, kad ir aš turiu širdį, jei nepastebėjot, ir ji labai, labai kraujuoja. Verkiu kai niekas nemato ant pagalvės, kapuose, Juliuko kambaryje . Taip pasiilgau savo mažylio, norėčiau bent sapne pamatyt, bet jis mane lanko labai retai. Paskutinį kart kai sapnavau, tai Juliukas liūdnas klausė, kodėl aš taip dažnai liūdžiu? Labai laukiu pavasario, kai vėl galėsiu puošt kapelį ir nors taip pabūt arčiau savo mažylio... Dabar ten taip nyku, šalta... Apkabinu visus, laikykimės drauge... |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 02 Kv. 25,2010 10:04 am Rašyti temą: |
|
|
mieloji,negali visiems rodyti,kad esi stipri.tegul ir jie pamato,kad turi jautria,gera sirdele.tegul supranta,kaip tau sunku.neslepk nuo saviskiu sito.nereikia.tada dar sunkiau tau.nors ko gero ir as taip daryciau...
visad sutavimi,su jumis,jusu |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
|
Parašytas: 05 Sk. 30,2010 2:35 pm Rašyti temą: |
|
|
Šiandien mums būtų 7-eri. Ant torto būtų degusios 7 žvakutės, pilnas kambarys draugų, juoko ir džiugesio... Būtų buvusios išleistuvės darželyje ...ir jaudulys...laukiant pirmosios rugsėjo. Kaip būtų atrodęs mano mažylis su kostiumu ir gėlėmis rankose savo pirmajai mokytojai...Lieka tik spėliot ir įsivaizduot... Viskas būtų buvę, jei ne...
O šiandie tik ilgesys begalinis, begalinis... Ar jis kada sumažės? |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|