|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Sk. 28,2007 2:00 pm Rašyti temą: Juliui reikalingi trombocitų donorai (kr. grupė II RH+) |
|
|
SKUBIAI REIKALINGI AFEREZINIŲ TROMBOCITŲ DONORAI !
Jei jūsų kraujo grupė II RH+ (teigiama), prašau, padovanokite trombocitų keturmečiui Juliui.
Juliui Vaičikauskui, keturi metukai. Berniukui diagnozuota lėtinė leukemija. Lapkričio pradžioje planuojama atlikti kaulų čiulpų transplantaciją. Donoru bus 9 metų broliukas. Netrukus, pirmadienį (10-29) Julius bus pradėtas ruošti transplantacijai".
Jei šiuo metu esate sveikas, nesirgote gelta, Jūsų venos stiprios ir ryškios - paskambinkite į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Kraujo centrą tel. nr.: 8 5 2365160 arba 8 688 62707, užsiregistruokite, susitarkite dėl Jums patogaus atvykimo laiko ir suteikite stiprybės lašelį Juliui.
Nepamirškite pasakyti, kad trombocitus skiriate Juliui Vaičikauskui.
Donorų Juliukui reikės ilgai kol ruošis transplantacijai ir dar dvi savaites po transplantacijos.
Paskubėkite. Prašau, nelikite abejingi.
Kraujo lašeli, leiskis į kelią,
Į bet kurią mūsų jautrią širdelę,
Mes jį branginsim, saugosim, glausim,
Žinom svarbiausia - mes atsigausim...
Mielas lašeli, toks reikalingas...
Kraujo lašeli, būk gailestingas... (Ligoniukės mama)
Dėl papildomos informacijos skambinkite man, Editai - 8 620 69665.
P.S. Kopijuokite šią informaciją ir persiųskite visiems geros valios žmonėms. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 10 Antr. 30,2007 10:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Nuoširdžiausias AČIŪ visiems skambinantiems man ir skubantiems pagelbėti mažajam Juliukui.
AČIŪ už taip reikalingą trombocitų lašelį. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Zanku
Prisijungė: 2007 10 14 Pranešimai: 21 Miestas: Londonas
|
Parašytas: 11 Kv. 01,2007 1:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Mano kraujo grupe tokia.Man siek tiek problematiskiau pasiekti Vilniu,bet noriu pasakyti jog jeigu tikrai nebus ka daryt ir reikes ir tam laikui kai reikes ju ,bet nebus,padarysiu viska kad atvykciau.Tik butu gerai jog bent diena pries pranestumet tikrai atvyksiu ir duosiu.Tik gal galetumet pasakyti ka tureciau padaryti kad patikrinti ar mano kraujas tikrai tinka kad nebutu tusciu vilciu,t.y. kad atvaziuoju o kas nors netinka.Siaip as tikrai nesirgus jokiom ligom,bet maza kas.Jei ka laukiu Jusu skambucio bet kuriuo paros metu mano tel 8 619 51190,nors as kiekviena diena uzeinu ir y cia,bet jeigu extra kas nors skambinkit. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 12 Kv. 06,2007 8:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Nuoširdžiai dėkoju visiems, atskubėjusiems į pagalbą Juliukui ir davusiems trombocitų. Šiuo metu berniuko kraujo rodikliai kyla ir trombocitų masės mažajam kovotojui nebereikia perpilti.
Ačiū Jums.
"Gal tik aš.
Gal ir tu,
O galbūt
Mes kartu
Turim viltį
Atnešt.
Gal tik tu,
Gal ir aš."
Temą užrakinu. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|