|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Pen. 25,2008 9:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Mylimukės, AČIŪ už bučinukus, už mylu mylu, už šypsenas. AČIŪ už pilnai įkrauta bateriją, nes jau buvo ... kritiškai išsikrovusi...
Nu, nereali, ta mūsų Princesė, čiauškutė, padaužiukė, mažoji šmikiukė.
Apkabinu savo mergytes. Gero vakaro.
P.S.Tiesa, viena žinia mane nuliūdino, Princesė įstojo į "Pusė grūdo klubą"  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Pen. 25,2008 10:16 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | Mylimukės, AČIŪ už bučinukus, už mylu mylu, už šypsenas. AČIŪ už pilnai įkrauta bateriją, nes jau buvo ... kritiškai išsikrovusi...
Nu, nereali, ta mūsų Princesė, čiauškutė, padaužiukė, mažoji šmikiukė.
Ei, tik nepradedam vieni kitiems dekoti , ane? Vat Liepos baterija niekaip neissikrauna, nezinau kas jos pakrovejas, gal jus zinot?
Apkabinu savo mergytes. Gero vakaro.
Tai mums buvo smagu praleisti laika kuris cia slenka ne itin greitai
P.S.Tiesa, viena žinia mane nuliūdino, Princesė įstojo į "Pusė grūdo klubą"  |
O kaip jis atsiliks nuo Editos, Linos (is toli), Aidos, Tautviles ir kitu "Rugutes" damu ji nenori buti stora valgom mes valgom, bet aisku noretusi daugiau
Myliukai visiems ir laukiam jop jop |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 01 Pen. 25,2008 10:59 pm Rašyti temą: |
|
|
| rutene rašo: | Ei, tik nepradedam vieni kitiems dekoti , ane? Vat Liepos baterija niekaip neissikrauna, nezinau kas jos pakrovejas, gal jus zinot? |
Mieloji, drįstu priminti Lino auksinę reziumę:
Rugutėj populiaru:
a) duoti velnių
b) visada vieni kitiems dėkoti
c) ginčytis, kas ką labiau myli
d) neklausyti kitų
e) laikyti kumščius
Ir visa tai iš didelės MEILĖS!
Bučkis. Nekantraudama laukiu sekmadienio Tik neieškok Lieputės pakrovėjo, dar sumąstysi iškraut , kas mano bateriją įkraus. Nešmikink  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Pir. 28,2008 12:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Na sveiki visi, mielieji draugai
Ilga tyla nereiske, jog jus pamirsom, taciau paprasciausiai neturejom jokiu naujienu, todel vis pradedavau rasyt ir istrindavau, nes net sakinio nesuregzdavau
O siandien naujienu turim ir skubam su jumis jomis pasidalinti Pagaliau Liepa "uzsiaugino" kamienines lasteles ir rytoj planuojama jas surinkti transplantacijai. Butu jau siandien surinke, bet kad geroji mamyte pamaitino Princese ir negalejo istatyti su narkoze kateterio surinkimui bet istatys po pietu o vakare jau niekas nesurinkineja kamieniniu lasteliu, taigi lauksim ryto
Taigi kas bus toliau nerasysiu, nes planai cia greitai gali pasikeisti, tiesiog rasysiu kasdien, kai tik galesiu, kas vyksta ir kaip mums sekasi
Laikykit kumstukus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Pir. 28,2008 1:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Papildymas:
Is dainos zodziu neismesi..."Draugai, issiskyrimo nebus...." toliau neprisimenu, bet uztenka sios frazes pasakyti kaip jus MYLIME
Sita trijule is fantastikos pasaulio pacia geriausia prasme
Cia retas kadras taciau labai brangus,valganti musu sielos sese, ech...
Cia dar viena sielos sese valganti salotas su ozkos suriu visai nekeista , ane?
Vakar buvo grazus seimos pietus
ACIU JUMS!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jovita
Prisijungė: 2006 03 27 Pranešimai: 116 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Antr. 29,2008 12:11 pm Rašyti temą: |
|
|
| Laikom kumštukus stipriai stipriai.... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sigita
Prisijungė: 2007 02 07 Pranešimai: 70 Miestas: Birzai
|
Parašytas: 01 Antr. 29,2008 12:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Liepuže , kariai kovoja iš visų jėgų! laikom kumščius netgi vadovauju kariuomenei suspaustais kumščiais laikykis Jūrų pajėgos. _________________ Meiles darbai visuomet priartina mus prie Dievo. /motina Terese/ |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Antr. 29,2008 3:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki!
Turim geru ziniu Mes jau turim reikiama kieki kamieniniu lasteliu, labai gerai pavyko jas surinkti tik per 2 val.
Ryt pasidarom tyrimuka ir lekiam namuciu iki sekmadienio, kita savaite laukia transplantacija
Jums uz kumstuku laikyma atsidekojame ikeldamos Liepos sypseniuka
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 01 Antr. 29,2008 4:14 pm Rašyti temą: |
|
|
stipriai stipriai stipriai stipriai stipriai apkabinu ir visa sirdele dziaugiuosi sia sviesia dienele O jau Princeses zavesys - ner zodziu ji aprasyt Myliu absoliuciai. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 01 Antr. 29,2008 4:24 pm Rašyti temą: |
|
|
| rutene rašo: | Sveiki!
Turim geru ziniu Mes jau turim reikiama kieki kamieniniu lasteliu, labai gerai pavyko jas surinkti tik per 2 val.
 |
Saulytes mano, Mergytes mano, TYLIAI džiaugiuosi... Stryktelėjote vienu laipteliu aukštyn... link transplantacijos...
Myliu be proto ir iš anksto pažadu - pražilsiu. Ačiū už sms, antraip jau šiandien bučiau pražilusi Milijoną kartų lengviau būti šalia, nei laukti...
P.S. Linut, prisiminiau, sekmadienį per šeimos pietus mūsų Ožkelei salotas su ožkos sūriu atnešė be sūrio . Išsireikalavom. Tiesa, Ožkelė įsižeidusi padavėjos paklausė: O kokios čia salotos? Absoliuti betvarkė, nenorėjo mūsų Ožkelei ožkos sūrio duot.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas
Paskutinį kartą redagavo Edita, 01 Antr. 29,2008 4:32 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 01 Antr. 29,2008 4:26 pm Rašyti temą: |
|
|
o as Editukui noriu padekoti uz SMSu retransliacija  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 30,2008 9:47 am Rašyti temą: |
|
|
Valio, valio, valio! (cia as tyliai, tyliai dziaugiuosi)
O Liepa kasdien vis grazyn ir su kiekviena nuotrauka vis didesne Gal ji kokias mieles valgo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sigita
Prisijungė: 2007 02 07 Pranešimai: 70 Miestas: Birzai
|
Parašytas: 01 Tr. 30,2008 9:57 am Rašyti temą: |
|
|
Tikrai Liepuže Tu taip greit augi O šypsenėlė tai pati nuostabiausia ir gražiausia Gal kas žino kur dingo Sausumos pajėgų vadas-Mantvydas?Na tikiuos kariuomenei Jis vadovauti gali. o gal Vade tau reikia pagalbos?Mano kariai galėtų Tau padėti.?  _________________ Meiles darbai visuomet priartina mus prie Dievo. /motina Terese/
Paskutinį kartą redagavo Sigita, 01 Tr. 30,2008 1:19 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Alexandra
Prisijungė: 2007 11 24 Pranešimai: 82 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Tr. 30,2008 11:24 am Rašyti temą: |
|
|
Aciu uz puikias naujienas. Laikome kumscius ir meldziames tolau. Ir nekantriai laukiame dar naujienu.
O Liepuze tikrai ugtelejo, ir siaip viresne ir rimtesne atrodo...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 30,2008 7:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika, Liepa. tu labai graži ir laukiu, kada tu paaugsi. Galėsime draugauti, pašnekėti. O kada tavo gimtadienis? Mano- liepos 8 diena.Greičiau sveik, o ar mamytė tave kasdien pabučiuoja nuo manęs? Širdies riteris Mantvydas.
Jūrų Pajėgų vadei Skaistei- aš esu gyvas ir beveik sveikas.Dėl beveik nekreipk dėmesio, čia turiu omenyje savo astmą.Tačiau pagalbos reikėtų. Pas mane pritrūko karių ir ginklų, bei šaudmenų ir artilerijos su žirgais. Per praeitą mūšį labai daug ginklų bei žirgų su kariais netekau. Atleisk, turbūt todėl nepavyko apsaugoti Linutės. Bet mes susikaupsime ir kausimės toliau. Turbūt po mėnesio bus lemiama kova: VS Ligos - Rugutės kariuomenė, kuriai vadovausiu ir aš ir tu, Skaiste.Tikimės pergalės prieš Reniaus, Liepos ir kitų vaikų ligas. Pažadu, kad vėl nesusirgsiu ir mūšio neteks atidėti. Vadas Mantvydas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|