|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Pen. 23,2007 11:33 pm Rašyti temą: Didelis ačiū |
|
|
Didelis ačiū Editai, abiems Linoms ir dar visiems visiems, surengusiems teatre tokį gražų japoniškos muzikos koncertą ir pakvietusiems ten ir mus.Koncertas buvo nuostabus! Abi su Rūtele akių atplėšti negalėjome.Rūtelė dabar spirgėte spirga noru išmokti groti būgnais "taiko", ji ir šiaip vos nenuskuodė į sceną.Gulėjimas ligoninėse neleido jai lankyti mėgstamas karate treniruotes ir laikyti egzaminus(kaip ir broliukui Mantvydui), bet viską kompensavo šiandieninis koncertas.Pažadėjau kitą kartą, kai gros "taiko", atsivesti ir Mantvydą, nes jis matė tik mobiliu telefonu padarytus įrašus.Dar mus su Rūtele sužavėjo Jekaterinos kalba( o ji išties kalbėjo japoniškai?- ir mes norim sužinoti nors žodeeelįįį), labai gražūs mergaičių piešiniai.Stebino savo ištverme mažasis Lukas.Po pirmosios koncerto dalies jis visai neatrodė pavargęs, nezirzė, tik uoliai kniaubė nosytę mamai į petį.Žodžiu- vakaras buvo fantastiškas. Dar kartą visiems ačiū. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Mantvydas
|
Parašytas: 03 Št. 24,2007 10:23 am Rašyti temą: |
|
|
Noriu pranešti džiugią naujieną- Vilniuje jau turime trijų(kol kas- mėgėjų) taiko muzikantų trupę.Visi trys palaikymo komandos nariai- Marija, Rūta ir Mantvydas, peržiūrėję vakarykščio koncerto įrašus, t.p. rastus įrašus internete, šįryt jau pradėjo repeticijas.Laimė, kaimynai buvo supratingi.
Rezultatas- kiaurai suplėšytas turėtas paprastas būgnas, sulaužytas didelis plastmasinis dubuo. Pasirodo, "taiko" būgnai yra laaabai stiprūs.Vaikai domisi, iš ko tie būgnai padaryti
Žodžiu, labai laukiame, kuomet Vilniuje bus galimybė išmokti groti šiais instrumentais.Dar kartą rengėjams dėkingi- nauji "taiko" fanatai-mama ir trys vaikai. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Galiorka Jekaterina
Prisijungė: 2006 01 20 Pranešimai: 148 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 03 Št. 24,2007 6:02 pm Rašyti temą: Re: Didelis ačiū |
|
|
Citata: | Dar mus su Rūtele sužavėjo Jekaterinos kalba( o ji išties kalbėjo japoniškai?- ir mes norim sužinoti nors žodeeelįįį), labai gražūs mergaičių piešiniai. |
Galiu parašyti visą frazę
japoniškai: Nippon no minasan, Ritoania e jokosoo! Watashitachi wo taskete kurete arigatoo gozaimas. Genki ni nattara Nippon ni ikitai desu! Hontoni arigato gozaimashta.
vertimas: mieli Japonijos svečiai, sveiki atvykę i Lietuvą.Ačiū Jums už pagalbą mums. Pasveikę mes būtinai norėsime atvykti i Japoniją. Ačiū Jums labai labai.
Dėkoju labai labai visiems,koncertas buvo fantastiškas
Paskutinį kartą redagavo Galiorka Jekaterina, 03 Antr. 27,2007 2:25 pm. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
|
Mantvydas
|
Parašytas: 03 Št. 24,2007 9:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū,Jekaterina už tekstą ir šiandien buvau koncerte ir girdėjau Ligitos kalbą. beto pasirodo Lietuvoje yra vaikinas kuris mokina kalbeti japoniškai ar žadi mokintis toliau Japonų kalbą? aš dar šiandien iš japoniu gavau keturias gerveles japoniškas išlankstyta lelija ir dėžute! Rūta |
|
Atgal į viršų |
|
|
Galiorka Jekaterina
|
Parašytas: 03 Sk. 25,2007 12:33 am Rašyti temą: |
|
|
Labai įdomu kaip Ligitai sekėsi Hm...nemanau kad išmoksiu japoniškai,bet būtų išties smagu mokintis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 03 Sk. 25,2007 12:22 pm Rašyti temą: |
|
|
[quote="Jekaterina"]Labai įdomu kaip Ligitai sekėsi
Labukas jekaterina man sekesi ne taip kaip tau nes man scenos baime paskiau pradze ir uzmirsau tai gerai kad linute ma padejo nes ji uz manes stovejo
Labai didelis ACIU visiem uz labai grazu , linksma ir idomu rengini |
|
Atgal į viršų |
|
|
Mantvydas
|
Parašytas: 03 Sk. 25,2007 3:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligitai sekėsi neblogai tik tekstą šektiek pamiršo o šeip kai toks sunkus tekstas buvo tai ir aš būčiau pamiršusi todėl kaip lietuvė ji pasakė mano manymu puikiai! Aš tai irgi labai norėčiau mokintis tą kalbą ir mokinsiuos galbūt jai toks jaunuolis sutiks mane mokinti. O beto kodel antrame koncerte nebuvai? ten japonai Lietuvos Himną dainavo! ir Ligita gavo japoniškų gervelių labai daug! Žodžiu laikykis Rūta |
|
Atgal į viršų |
|
|
Galiorka Jekaterina
|
Parašytas: 03 Sk. 25,2007 10:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Nebuvau nes nebuvo su kuo,esu iš Kauno,o tėvai su broliuku turėjo likt bet pažadėjo kad atsiųs nuotraukų |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Pir. 26,2007 5:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Prisidedu prie padėkos Koncertas buvo fantastiškas Ačiū ačiū ačiū mūsų darbštuolėms, kurios mus tokią didelę šventę padovanojo |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Antr. 27,2007 11:16 am Rašyti temą: |
|
|
Ačiū JUMS, Mielieji,
AČIŪ Jekaterinai už fantastiškus piešinius.
AČIŪ Simonai, Ligitai, Povilui, Aistei didiesiems pagalbininkams.
AČIŪ Raimondai, Emiliuko mamytei, pasidalinusiai patirtimi.
AČIŪ mažajam Lukui, Aidai Pijuko mamytei, Ritai - Dainoros mamytei, Saulei - Agnietės mamytei.
AČIŪ savanoriams, mielai vėl atėjusiems į pagalbą.
AČIŪ visiems, kartu ištiesusiems pagalbos ranką mažiesiems likimo draugams, kuriems taip reikalinga gyvybinių funkcijų stebėjimo įranga atliekant MBR tyrimą.
AČIŪ, kad esate. Susikibę už rankų galime padėti ne tik sau, bet ir kitiems.
MYLIU JUS.
JŪSŲ,
Edita _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Mantvydas
|
Parašytas: 03 Antr. 27,2007 7:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Miela Editėle , man įdomu, ar mes mokysimės groti Taiko? Šiaip mane dar labiau domina japonų kalba. Beje , mudvi su Rūta sugalvojome tokį dalyką... Dabar įsivaizduokite lietuvių chorą Tokijuje, apsirengusį japonų tautiniais rūbais ir kartu su priekyje stovinčiu dirigentu (Editėle) ir garsiai sakančius :
- We love Japan!
O tada visi japoniškai pradedame giedoti Japonijos himną... Linute iš toli, gal tikrai taip padarykime? Turiu omeny Japonijos himną... Gal galėtumėm jį išmokti (jei jie tokį turi...) Gal jei ne Japonijoje, tai bent Lietuvoje, jei visi japonai dar neišvažiavo namo...
Marija... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Antr. 27,2007 8:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš taip pat noriu padėkoti už koncertą. Visi, kurie bent truputėlį prisidėjo prie koncerto organizavimo ar pinigų aparatui pirkimo, yra šaunuoliai ir padarė didelį darbą! Šaunuolės Ligita ir Jekaterina, kad kalbėjote japoniškai. Tikriausiai nesuklysiu pasakęs, kad aplodismentų sulaukėte didesnių nei nei japonai
Į taiko grojikų būrį priimtumėte ir mane? Kai jie grojo, galvojau o kad man taip....
Kas čia norėjo Japonijos himno? Štai http://en.wikipedia.org/wiki/Kimi_ga_Yo Čia yra ir žodžiai, galima taip pat ir paklausyti.
Beje, vakar ėjau pro skverelį, kuris yra Trakų ir Pylimo gatvių sankryžoje. O ten - medis nukabinėtas gervėmis! Jos tokios didelės, mėlynos. Dar daugybė prie medžio padėta ir parašyta, kad tai yra dovana visiems ir galima imti. Gal kas po koncerto sugalvojo tokią gražią dovaną visiems pavasario proga
Paskutinį kartą redagavo Linas_V, 01 Sk. 27,2008 11:21 pm. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
|
druge
Prisijungė: 2007 03 26 Pranešimai: 1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Antr. 27,2007 9:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Beje, vakar ėjau pro skverelį, kuris yra Trakų ir Pylimo gatvių sankryžoje. O ten - medis nukabinėtas gervėmis! Jos tokios didelės, mėlynos. Dar daugybė prie medžio padėta ir parašyta, kad tai yra dovana visiems ir galima imti. Gal kas po koncerto sugalvojo tokią gražią dovaną visiems pavasario proga |
Tos gerves kabejo jau sekmadieni ryte. Ejom pro sali ir gerejomes
Beje, dekui uz rengini! Tikrai buvo labai smagu bent kazkiek prisidet vilkint geltonas maikutes
Visada pasiruose! _________________ As tik mazytis drugelis... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Dainoros mama-Rita
Prisijungė: 2007 01 24 Pranešimai: 14
|
Parašytas: 03 Antr. 27,2007 10:19 pm Rašyti temą: |
|
|
AČIŪ mielai Editai,kad pabuvome ir pabendravome su visais draugais:gera buvo apkabinti Jekateriną,Simoną,Aidą-Pijaus mamytę,Liną (iš toli),džiaugėmės puikiu koncertu,Erika ypač patenkinta-juk tiek visko pamatė...Mylim Jus.
Tik -ar nereikėtų mūsų Mielosioms-Editai ir Linai-surengti valgymo pokylio,o tai jas ten vėjas nuneš... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Tr. 28,2007 4:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Jooo, jūs tiek prirašėte, kad nežinau, ką ir atsakyt...
Teks rimtai susirūpinti fondo ofiso nuoma, turėsime kambariuką, pasikviesime japoną, gal pamokys... Bet va, kur būgnus gaut ...
Ačiū, kad esate... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|