|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Antr. 17,2012 6:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Jūratė-Reniaus mama rašo: | Neber ka i Draugu sala vezt . O taip norejos visus pamatyt...Va kaip gavos |
Jūrate, argi čia problema . Va ir Daiva jau viena važiuoja, sėsk ir važiuokit kartu, bus be galo gera apsikabinti. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Kv. 05,2016 12:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Jūrate, kaip tu gyveni? _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 07 Antr. 05,2016 3:53 pm Rašyti temą: |
|
|
[quote="mama Rita"]Jūratė vėl apsigaubė tyla
Mano mielos mamytės - šiandien 8 metai, kai nėra Reniuko. Bet jis visad yra šalia - jo "bajeriais" kalbame su dukra ,kasryt išvedus šuniuką pasisupu ant klibancios šaligatvio plytelės...Nes jis taip darydavo. Kai tvarkau kapeli, kartais paklausiu jo, ar ten, pas Dievą, jis turi "Kėdainių" agurkų...
Sunkiai sekėsi man pradėt gyvent be jo. Gydytojai jau neturėjo vilties - bedvase žmogysta tiesiog pasirinko savęs sunaikinimą. Bet Dievo keliai nežinomi - kartą, nežemiškos jėgos parklupdyta, pasidaviau kovoje prieš gyvenimą. Nuo tada, jau 2,5 metų aš mokinuos gyvent iš naujo...
"Laiminga tuo, ką dar turiu
Turtinga tuo, ko jau nebeturėsiu" |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 12 Pir. 05,2016 10:22 am Rašyti temą: |
|
|
|
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|