Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Lukas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 35, 36, 37  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 09 Pen. 18,2009 12:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Audronė rašo:
Pratęsiant mintį, kas naujo Lukučio fronte, noriu pasidžiaugti, kad po vasaros atostogų mokinukas Lukas toliau lanko pamokėles.

Lukučio klausiu: ką parašyti Editai ir Sonatai?
Lukas: AČIŪ už mokyklėlę.

Kiekviena pamokėlė – Lukučiui didžiausia šventė.

Lukuti,

Nedėkok man Smile . Mano širdelė neapsakomai džiaugiasi, kad tu eini į mokyklėlę, mokaisi lipdyti, piešti, dainuoti, vaidinti ir ,žinoma, tikriausiai... svajoti Smile Siunčiu beribį bučkį ir plačiausią šypseną.

Audrone,

Tai, kaip praėjo ta pirmoji diena, kaip jautėsi Lukutis. Labai jau nepasipasakojai, hmmm... Very Happy
Audronė

Prisijungė: 2007 01 23

PranešimasParašytas: 09 Pen. 18,2009 2:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip smagu gauti žinutę Very Happy
Edita, AČIŪ Very Happy Very Happy Very Happy
Per vasarą Lukas namuose padrąsėjo, išdykesnis, gudresnis tapo, ir jau pats Lukutis tikisi, kad ir mokyklėlėje bus drąsus. Visą vasarą Lukas klausė, tai kada gi baigsis vasaros atostogos, ir Lukutis eis į mokyklėlę. Pasiilgęs mokyklėlės, pamokėlių, mokytojų, vaikų, užduotėlių, darbelių. Pirmoji pamokėlių diena. Kiek daug Lukučio džiaugsmo akyse. Pirmosios pamokėlės, nauja programa ir nauja lėlė sveikinasi su vaikais. Lukučiui įsiminė, kad jau nebe lėlė Jonas, o lėlė Onutė sako „Labas, vaikai“. O po pamokėlių Lukas manęs klausia : Ar viską dariau? (nes labai jau nori būti drąsus, nieko nebijoti ir viskas užduotėles daryti). Very Happy
Dabar Lukutis miega pietų miego, o prieš užmiegant ar dieną ar vakare, Lukas prašo pasakų, išgirstų mokyklėlėje.
Kol kas tiek naujų įspūdžių Very Happy
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Edita

PranešimasParašytas: 09 Pen. 18,2009 3:11 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū, Audrone Smile

Oho, mano Lukutis, jau tikras vyrukas! Tikiu, kad šiais metais vaidinime dalyvaus jau vienas pats, be mamos rankos. Wink

Tavo pasakojimas apie Lukučio norus ir mokslus, man penas širdžiai visai dienai Very Happy .

Apkabinu. Jūsų ir visada šalia.
Audronė

PranešimasParašytas: 09 Pir. 28,2009 9:22 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lukas turi naujienėlių. Nuo šiandien Lukutis lanko darželį. Šiandien pirmą kartą buvo vienas, be mamos, 1,5 val. Very Happy

O mokyklėlę Lukutis lanko su didžiuliu noru ir džiaugsmu. Per pirmą pamokėlę būna nedrąsiausia, per antrą šiek tiek drąsiau, per trečią pamokėlę įsidrąsina, o ketvirtoje pamokėlėje jau pats viską daro Very Happy
Atgal į viršų
Indrė

Prisijungė: 2009 07 19

PranešimasParašytas: 10 Pen. 09,2009 6:55 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Saunuoliukas Very Happy
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 10 Pen. 09,2009 8:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tikras šaunuoliukas Very Happy Very Happy Very Happy Wink
Atgal į viršų
Edita

PranešimasParašytas: 10 Sk. 11,2009 7:54 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Audronė rašo:
Lukas turi naujienėlių. Nuo šiandien Lukutis lanko darželį. Šiandien pirmą kartą buvo vienas, be mamos, 1,5 val. Very Happy

Labukas,

Pasiiiilgau Smile
Kaip mano Lukučiui darželyje sekasi? Vis pagalvoju, kaip jis ten, ar širdelė neliūdi?

Myliu.
Audronė

PranešimasParašytas: 10 Pir. 12,2009 12:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas,

Ačiū už žinutes Very Happy

Tik pirmą rytą, eidamas į darželį, Lukas neverkė. O taip, tai kiekvieną rytą ašaros rieda, iki tol, kol darželyje atsisveikinam. Tik aš pro grupės duris, ir jaučiu, kad ašaros baigėsi. Jei ir viskas gerai seksis, nutarėm, kad šiuos mokslo metus Lukas darželį lankys iki pietų miego. Po kelių valandų Luką iš darželio pasiima močiutė. Lukas vis klausia močiutės: ko taip anksti mane paimi? Šiandien nuėjo močiutė Luko paimti, tai jis sako, kad nori dar pabūti darželyje, tai močiutė turėjo antrą kartą dar po valandos ateiti anūkėlio pasiimti.
Luko paklausiu: ar ilgai darželyje verki? Lukas atsako: vieną minutę.
Lukutis man visus darželio įspūdžius išpasakoja: ką darželyje veikė, kaip sveikino saulę, kaip darė laikrodį, kokią dainelę dainavo, kokį darbelį darė...

Šeštadienį grįžom iš mokyklėlės, Lukas dar nespėjo persirengti ir prašo manęs, kad padarytumėm užduotėles, kurių nedrįso padaryti per pamokėles. Mokyklėlėje nori būti drąsus, bet drąsiam būti nevisada išeina. O šeštadienį Lukučiui labiausia įsiminė per sporto pamokėlę išgirsta dainelė, o ypatingai žodžiai: miau miau miau, aš tave vistiek matau Very Happy
Atgal į viršų
ingrida

Prisijungė: 2005 01 08

PranešimasParašytas: 10 Antr. 13,2009 10:48 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gera girdėti apie naują Lukučio gyvenimo etapą Wink
Smagu, kad grįžęs namo pasipasakoja apie savo dienelę...O širdį mamoms visad skauda, kai reikia "paleisti", palikti savo vaiką net trumpam, net suprantant, kad kolektyvas vaikui labai reikalingas, kad jis mokosi naujų dalykų, tampa vis savarankiškesniu... Sėkmės jums.
Atgal į viršų
Edita

PranešimasParašytas: 10 Tr. 14,2009 6:44 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Audronė rašo:
O šeštadienį Lukučiui labiausia įsiminė per sporto pamokėlę išgirsta dainelė, o ypatingai žodžiai: miau miau miau, aš tave vistiek matau Very Happy

Aš viliuosi Luką pamatyti lapkričio 28 d. vakarop, kaip visuomet, Šv. Ignoto bažnyčioje. Ech, sudainuosime mes tą dainelę - "miau miau miau, aš tave vistiek matau". Skambiai ji turėtų skambėti bažnyčios skliautais Smile

Kuo mažiau ašariukų Jums darželyje.
Audronė

PranešimasParašytas: 10 Kv. 15,2009 5:21 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edituk, A Č I Ū !!!

Mes būtinai ateisime lapkričio 28 d. į Šv.Ignoto bažnyčią, į mūsų RUGUTĖS fondo penkerių metų gimtadienį !!!
Atgal į viršų
Edita

PranešimasParašytas: 10 Kv. 15,2009 10:07 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Audronė rašo:
Edituk, A Č I Ū !!!

Mes būtinai ateisime lapkričio 28 d. į Šv.Ignoto bažnyčią, į mūsų RUGUTĖS fondo penkerių metų gimtadienį !!!

Very Happy

Man beprotiškai Gera bus jus apkabinti, pabūti bažnyčioje (tiksliau, pasiausti Wink ) visų mūsų didelės draugystės gimimo dieną.

"miau miau miau, aš tave vis tiek matau" Wink
Indrė

Prisijungė: 2009 07 19

PranešimasParašytas: 10 Kv. 29,2009 10:55 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lukuti,
Kur tik beeitum ir ką tu beveiktum,
Lai ant peties angelėlis sėdės.
Kas benutiktų ir ką bekalbėtum,
Tegu jis viską išspręsti padės.
SU TORTADIENIU, Lukučiuk. Very Happy
Džiugios šventės Laughing , puikios nuotaikos Razz ir nuostabių dovanėlių. Wink
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 10 Kv. 29,2009 1:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Su Gimtadieniu, Lukuti ir Tėveliai! Smile
Atgal į viršų
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 10 Kv. 29,2009 2:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Su gimtadieniu vyruti
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 35, 36, 37  Toliau
Puslapis 2837

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume