|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Št. 12,2008 1:47 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | Rūta, o dar sakai, kad tau neatrodo, kad ji auga Visa panelė jau  |
Tikrai?!
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 01 Št. 12,2008 4:07 pm Rašyti temą: Liepa |
|
|
Sveikos, brangiosios
Greičiau atvarykit, pas mus, nes man jau "varžteliai" pradėjo suktis. Juliui vis labiau skauda pilva, o pasirodo kitų vaistų kaip analginas ir nošpa nėra. Tai tokius vaistelius mes ir namie susileisim, nes realiai čia daugiau niekas nedaroma.
Baigiu nagus nusigraužt, kad čia dariau ta transplantaciją. Bet dar derinam klausimą, jei niekas negerės apie išvykimą į Vokietiją.
Labai labai Jusu pasiilgom |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Sk. 13,2008 3:43 pm Rašyti temą: Re: Liepa |
|
|
| VAIDA rašo: | Sveikos, brangiosios
Greičiau atvarykit, pas mus, nes man jau "varžteliai" pradėjo suktis. Juliui vis labiau skauda pilva, o pasirodo kitų vaistų kaip analginas ir nošpa nėra. Tai tokius vaistelius mes ir namie susileisim, nes realiai čia daugiau niekas nedaroma.
Baigiu nagus nusigraužt, kad čia dariau ta transplantaciją. Bet dar derinam klausimą, jei niekas negerės apie išvykimą į Vokietiją.
Labai labai Jusu pasiilgom |
Vaidute, Juliuk, jau lekiam, pirmadieni jus aplankysim, baisiai pasiilgom ir pabandysim tuos "varztelius" pasukiot i reikiama padeti nagu negrauzk, dar niekas nevelu, ka nors sugalvosim  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Sk. 13,2008 4:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Cia musu vakarykste pazintis su tikru triusiu
Emocijos liejosi per krastus
O sita, siaip man labai grazi (ir Liepa ir Tautvile ), aciu Linui
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Sk. 13,2008 5:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Liepuže, tavo nuotraukose tu laaabai graži. Tik yra vienas klausimas- ar ten tavo triušiukas? Aš greitai turėsiu žiurkytę, tik reikės turėti narvelį, namuką narvelyje ir maistą. Bet negaliu sugalvoti tai patelei vardo. Prašau mano kaeriuomenės narių siūlyti mano žiurkytei vardą. Jau rytoj vėl pradėsiu eiti į mokyklą. Šimtą kartų bučiukas Liepai. Vadas Mantvydas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 01 Pir. 14,2008 9:03 am Rašyti temą: |
|
|
paskutine foto tikrai fantastiska!Saunuolis Linai! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Pir. 14,2008 9:39 am Rašyti temą: |
|
|
O pas Rūtą mačiau dar vieną labai gražią nuotrauką, kur aš su Liepa esu
O šiaip fainuolė princesė. Aš irgi namie triušį turiu, taip kad kai būsit Vilniuj, labai kviečiu Liepą į svečius jį už ausų patampyti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 01 Pir. 14,2008 9:48 am Rašyti temą: |
|
|
Oi, Tautvile, kaip tu mane erzini
Pamaciau nuotraukeles ir bandziau patyleti Bet pavydo balsas stiprus , kai parasei apie dar viena judvieju nuotrauka - neisturejau...
Kur tas triusis? Ar tikrai namuose?? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Pir. 14,2008 10:23 am Rašyti temą: |
|
|
Neeeeeeeeeeeeeee triusio mes neturim mes buvom sveciuose pas triusi jai jis pasirode daug patrauklesnis uz dideeeeeeeeeeli suni, nes sio ji baiminosi
Bandysim sia savaitele nuvezti Liepa pas musu buvusi augintini Tuti (toiterjeras), kuri mes iskeiteme i Liepa Pagaliau atejo metas suipazinti, tikimes neissigas, o Tutis bus draugiskas (pazadame foto )
Mantvydai, Liepa siuncia daug daug bucinuku savo vadui ir siulom ziurkytei varda Pita O tu jau issirinksi tau labiausiai patikusi  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Antr. 15,2008 12:33 am Rašyti temą: |
|
|
Mieloji is toli, pavydek
Mazaja Princese netrukus paversim mazaja Teletabyte. Ismokem filmukus ziuret. Ismokysim ir zaist su teletabiais.
Ui, kaip myliu zaviaja Selmiuke. Buckiai nuostabiai seimynelei - Lieputei, mamytei ir tetukui.
Mantvydai, Rutos pasiulytas ziurkytei vardas Pita, labai grazus. Man irgi labai patiktu . Tiesa, dar grazus vardas - Čita.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Alexandra
Prisijungė: 2007 11 24 Pranešimai: 82 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Antr. 15,2008 1:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi kokia fainute ta Liepuze labai noretusi kada nors susipazint su princese ne tik is nuotrauku...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Antr. 15,2008 2:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Tikras, tkriausias Teletabiu namas su visa iranga!!!
Kas gali buti nuostabiau Princesei (Teletabiu gerbejai ), as foto neturejau todel negalejau pasidziaugti su visais, aciu Editai uz foto ir uz tai, jog jos galvoje tik pacios sauniausios idejos, kurios dziugina musu vaikucius
Dziaugiames kiekviena karta kai mus aplankote namuose, juk mes sielos draugai...
Adai, Tautvilei dekojame uz pukia nuotaika  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Margarita
Prisijungė: 2007 10 31 Pranešimai: 68 Miestas: vilnius.
|
Parašytas: 01 Antr. 15,2008 8:41 pm Rašyti temą: |
|
|
koks grazus namukas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 16,2008 12:45 am Rašyti temą: |
|
|
Pažiūrėjau į Lieputės nuotrauką, pakutenau pelytės rodykle nosytę kuti, kuti ir pagalvojau - menkos galimybės, vaizdą jums galim perduot, o garso neaa. Gaila. O Mažylė čiauška fantastiškai.
Miegok, Liepute. Saldžių sapnelių. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 01 Tr. 16,2008 3:14 am Rašyti temą: |
|
|
Na dabar as pasididziuosiu - as ir garsa turiu Bet kaip pasiiiiiiiiiiiiiiiiiilgauuuuuuuuuuuuuuuuuu, kaukt norisi |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|