Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 10 Kv. 11,2007 12:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Ot tai daug informacijos!!! Ka jis daro, ka valgo, ka moka, kaip draugauja su Rule?? Va taip tu pasakojai ir apie Kalnieti - kiekviena zodi reikejo istraukt  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Ligita
Prisijungė: 2007 09 13 Pranešimai: 127 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 10 Kv. 11,2007 12:09 pm Rašyti temą: |
|
|
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 10 Kv. 11,2007 2:53 pm Rašyti temą: |
|
|
na neee, jus matot, mielieji forumo skaitytojai, kas cia darosi?? visiskas izulumas!!!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pen. 12,2007 9:35 am Rašyti temą: |
|
|
Oi Linut...kai atvaziuosi as tau viska ispasakosiu....apie jopjopa shinshiu daug nezinau, bet...apie Kalnieti...abu ten, tiek mano saulele Ligitukas, tiek grazuoliukas Kalnietis susijaudine raudonavo...net nezinojau i kuri ziuret, varciau akis tai i Manta tai i Ligita, kaip varle kokia  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Št. 13,2007 8:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Turiu superinę (daugiau nei superinę) Ligitulės nuotrauką - neleidžia širdis ja grožėtis vieniems
Astule, kur gi čia Mantas neraudonuos  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Št. 13,2007 9:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas- Kokia tu graži, Ligita.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Št. 13,2007 11:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Turiu superinę (daugiau nei superinę) Ligitulės nuotrauką - neleidžia širdis ja grožėtis vieniems ] |
Pvz. aš ja seniai grožiuosi  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Št. 13,2007 11:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Edita rašo: | Turiu superinę (daugiau nei superinę) Ligitulės nuotrauką - neleidžia širdis ja grožėtis vieniems ] |
Pvz. aš ja seniai grožiuosi  |
Neabejoju , tik niekaip nesuprantu, kodėl viešai nerodai, a?  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 10 Sk. 14,2007 12:55 am Rašyti temą: |
|
|
As sia nuotrauka pavadinau Cosmopolitan'o virseliu! Ir ne bet kokio, o paties sauniausio numerio!! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Ligita
|
Parašytas: 10 Sk. 14,2007 6:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba
Man šita nuotrauka irgi laaabai graži Šį savaitgalį praleidau laaabai linksmai ypač kai su drauge buvom Kauneakropoli ir jau važiuodamos namo ir dar pas mus vakar buvo atvykusi Aida
Štai tiek naujienu ikikiki  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Antr. 16,2007 6:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Grazuole tu mano...saulyte...
Myliu, myliu, myliu |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Antr. 23,2007 8:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Ši sklitis įtartinai aptilus. Prašom tarti žodį  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 29,2007 10:30 am Rašyti temą: |
|
|
O kur Ligita prapuolus?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Ligita
|
Parašytas: 10 Antr. 30,2007 9:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas,
Aš jau čia :)Turiu daug įspudžiu iš Paryžiaus - Disneilendo
Net nežinau kaip pradėti rašyti Man labai patiko Disneilendas ir Paryžius Disneilende buvo didelė, didelė pasakų šalis su visais filmuku herojais o kokie jie dideli ir gražus labai patiko visos karusėlės,nes nežinodavai kas ten bus:D o ypač tos kurios buvo baisiausios o labiausiai tai kai tris kartus apsugdavo aplink galva disneilende buvom dvi dienas tai ant kai kuriu karuseliu supomės po du kartus o vakare kaip gražu kai užsidega pilis ir apsišviečia visos Disneilendo gatveles žibintai ir dainuoja Mike ir Mise kita diena nuvežė mus i parduotuves ten vaikštinėjome ir ėjome i akvariumą.Akvariumas buvo didelis didelis ir jų buvo laabai daug ten plaukiojo visokiausios žuvytės, rykliai, rajos, jūros žvaigždės, plaukiojantys vėžliai žuvytės Nemo ir dar visokiausiu visokiausiu :)jau ketvirtą dieną važevome i Paryžiu ten aplankėme visas įdomiausias, gražiausias vietas labiausiai patiko eifelio bokštas tik nekilom į viršu, nes buvo šaltoka Paryžiuje labai patiko balandžiai jie žmonių nebijojoir jie jau laaabai daug prisivalge, nes labai jau storuliukai kai maitini jie atskrenda ir atsitupa ant rankos Kitą diena jau skridome namo man labai patiko skristi lėktuvu kaip gražiai atrodo debesis iš viršaus o miestai ypač vakare nes tada matosi daug daug švieseliu
Labai labai AČIU už šitą kelione Editai, Egliai, Lėnai , Editai (Juliuko mamai ) ir visiems kitiems suteikusiams proga pamatyti pasakų šalį Disneilende Ačiu
Šiandien buvau Kaune susitikau su Edita ir Lina(is toli) buvo labai gera Jus pamatyti Edita, laaaaaaaaabai AČIU už nuostabe staigmena Už Gitara (dar vienas gyvunėlis )Lina(is toli) laaaaaabai Ačiu už Geišos skėti ir saldumynus
Štai kiek daug įspudžiu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Antr. 30,2007 10:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Šitiek šypsenėlių šiame forume vienoje žinutėje dar neteko matyti. Vien tik į jas pažvelgus, galima suprasti, kad yra kažkas džiugaus. Džiaugiuosi, kad buvo smagu!
Taip pat džiaugiuosi, kad turi GITARĄ. Linkiu, kad Tavo didelis užsidegimas groti išliktų.
... o tada kitoje Draugų saloje išgirsime Tave grojančią  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|