|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
ema
Prisijungė: 2006 04 24 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 08 Antr. 07,2007 3:48 pm Rašyti temą: Aleksiuko istorija |
|
|
Labai ilgai nezinau net kodel negalejau rasyti butent cia.
Tu, Ingute, visada suspeji su dovanomis ir tikrai jos originalios buna. Juk nedaugelis is musu gali pasidziaugti tokia dovana sugalvojus. Va is manes tai juokiasi, kad as jubiliejaus proga vyrui norejau dovana padaryti tik visai tiktrim menesiais pavelavau . Osau norejau dovana pasidaryti tai trim menesiais anksciau gavosi. Uz tai mane visi pajuokia, kas jei jau sakau siurprizas tai arba anksciau arba veliau trim menesiais buna |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 08 Antr. 07,2007 4:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Martynukui dideliausi linkejimai! Ir as jau dienas skaiciuoju apkabinu. |
|
Atgal į viršų |
|
|
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 08 Antr. 07,2007 6:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir Jus apkabinam! _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Marina
Prisijungė: 2006 03 07 Pranešimai: 63 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 08 Kv. 09,2007 3:12 am Rašyti temą: |
|
|
Oi Ingute prajokinai mane su savo pasiplaukojimu Tai tik ziuresit poilsi su baidarem,rinkites ramia upe.Si savaitgali patirem tokius pat nuotykius tik su baidarem,aciu devui kad buvom be vaiku,nuo apsivertimo visos kojos melynos
Gavau nuotraukytes,aciu labai.Laukiu dar ir kitu kai padarisi atsiusk,buk gerute,ten daug superiniu nuotrauku |
|
Atgal į viršų |
|
|
inga
|
Parašytas: 08 Kv. 09,2007 7:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Marina rašo: | Oi Ingute prajokinai mane su savo pasiplaukojimu Tai tik ziuresit poilsi su baidarem,rinkites ramia upe.Si savaitgali patirem tokius pat nuotykius tik su baidarem,aciu devui kad buvom be vaiku,nuo apsivertimo visos kojos melynos
Gavau nuotraukytes,aciu labai.Laukiu dar ir kitu kai padarisi atsiusk,buk gerute,ten daug superiniu nuotrauku |
Tai ir tu apsivertei... Mums tai juokinga buvo, ypač kai visus maišelius ir kepures, batus po upę gainiojomės, kol sugaudėm... Net neužsigavom. Jau vėl norim plaukioti. O ramia upe tai neįdomu, miegas ima... Dabar jau turim patirties, tai lengviau bus. Bet kanoja tai daugiau neplauksim - tik baidare.
Šiandien nunešiau nuotraukas jau daryti (tik dabar pavyko juostą užbaigti... ), tai kitą savaitę paimsiu ir tau būtinai išsiųsiu. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Marina
|
Parašytas: 08 Pen. 10,2007 10:02 pm Rašyti temą: |
|
|
inga rašo: | Marina rašo: | Oi Ingute prajokinai mane su savo pasiplaukojimu Tai tik ziuresit poilsi su baidarem,rinkites ramia upe.Si savaitgali patirem tokius pat nuotykius tik su baidarem,aciu devui kad buvom be vaiku,nuo apsivertimo visos kojos melynos
Tai ir tu apsivertei... Mums tai juokinga buvo, ypač kai visus maišelius ir kepures, batus po upę gainiojomės, kol sugaudėm... Net neužsigavom. Jau vėl norim plaukioti. O ramia upe tai neįdomu, miegas ima... Dabar jau turim patirties, tai lengviau bus. Bet kanoja tai daugiau neplauksim - tik baidare.
Šiandien nunešiau nuotraukas jau daryti (tik dabar pavyko juostą užbaigti... ), tai kitą savaitę paimsiu ir tau būtinai išsiųsiu. |
Aha ir mums tas pats,tik su baidare
Ir mes prisijokem,gaila tik mobiliaku,vyro jau sutvarke,o mano nezynia ar pavyks Nu nieko,kad tik tokios bedos butu,galeciau nors kiekviena diena verstis
Kai apsivertem,tai mano vyras vietoj to kad sauktu draugams kad mane gelbetu,sauke irkla gaudykit O sesuo mano nepasimete,tik sureke savo vyrui mane kad gelbetu(ten srove ir gylu buvo),tas su rubais ir mobiliaku irgi issoko i upe Taip del musu dar keli buvo slapi.Teko iki nakvynes plaukti be perstojimo 5 val,nes visi be proto susalom
Nors ir jums nutiko tas pats,bet vistiek smagu,kad tu gerai praleidai laiko,o svarbiausia dar su juoku.Daugiau jums linksmu akimirku ir sipsenu veide
Del nuotraukyciu is anksto dekoju. |
|
Atgal į viršų |
|
|
inga
|
Parašytas: 08 Pen. 17,2007 7:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Nu ir nustebinai mus šiandien, Linute (iš toli)... Paskambino popiet toks vyriškis ir oficialiu tonu paklausė, ar čia Martynas Juknevičius gyvena... Aš jau kaip ir išsigandau, bet, kai paklausiau, paaiškino, kad jam siuntinys iš Japonijos atėjo... Aš iš to netikėtumo net ne iškart susigaudžiau, kas ir kur...
Dėkui už tokį malonų netikėtumą. Martynas pats išpakavo tą siuntinį: pirmiausia čiupo dinozaurus, o visom kitom įdomybėm gal tik po kokio pusvalandžio susidomėjo. Saldainukai jam irgi labai patiko. Na, o džiovintą žuvį tėveliai su malonumu "patvarkė", nes Martynui tai pasirodė per daug įtartinas maistas...
Ačiū tau už super gimtadienio dovaną. Linkėjimai nuo Dariaus! _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 08 Sk. 19,2007 5:57 am Rašyti temą: |
|
|
Dinozaurai savo dideliais zingsniais per greitai keliavo ir keliomis dienelemis per anksti pasieke Martynuka Sveikinu Mazaji Dinozauriuka Martynuka ir Teveli Dariu su gimtadieniais! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Sk. 19,2007 5:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Dangumi saulutė rieda,
Lanko bitė rožės žiedą.
Žiogas derina smuikelį,
Tempia skruzdėlė šapelį.
Kregždė raižo žydrą dangų,
Šlama obelis po langu...
Ant obels rasoto lapo
Sveikinimą tau nutapė
Saulės spindulys auksinis
_ su gimtadieniu, Martynai!
Gražina ir 3 išdykėliai |
|
Atgal į viršų |
|
|
inga
|
Parašytas: 08 Pir. 20,2007 4:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū visiems! _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pen. 12,2007 7:34 am Rašyti temą: |
|
|
Labas Ingut,
Kaip jus laikotes? Senokai nieko negirdet. Kaip tavo kursai, jau baigei? Kaip Martynukas?
Pasiilgom.
Ryt jei niekas nesikeis, planuoju buti Kaune, pas Nagliuka. Po to dumsiu i Kedainius, tai gal tame tarpe rastumeme koki pusvalanduka kur susibegti? Jei turesi laikucio, susikambinsim
Daug linkejimu ir buciuku is darganoto Vilniaus |
|
Atgal į viršų |
|
|
inga
|
Parašytas: 10 Pen. 12,2007 5:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas.
Niekur nedingau. Tiesiog būnu šalia, tyliai...
Šis mėnuo buvo labai intensyvus: baigiamasis darbas, egzaminai, diplomas, darbo paieškos... Be to, dar stiprus peršalimas bene mėnesį kamavo (dar iki šiol iki galo nepasveikau). Bet dabar viskas stabilizavosi.
Baigiamuosius egzaminus išlaikiau, diplomą vakar gavau: dabar esu kvalifikuota apskaitininkė. Belieka susirasti darbą.
Visai puiku būtų pasimatyti rytoj. Kad būsi Kaune? Bandysiu prisiderinti. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
|
inga
|
Parašytas: 11 Sk. 04,2007 8:02 pm Rašyti temą: |
|
|
"Man patinka naktį žiūrėt į
mėnulį,
Žvaigždėse aš tave
išvystu.
Man patinka rytą žiūrėti į
žolę,
Rasoje aš tave
išvystu.
Man patinka dieną žiūrėti į
dangų,
Saulėj aš tave
išvystu.
Man patinka vakare žiūrėti į
tolį,
Toliuose aš tave
išvystu.
Man patinka bet kada žiūrėt į
bet ką,
Nes bet kur aš tave
išvystu. "
(Karolina) _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Marina
|
Parašytas: 04 Antr. 01,2008 9:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Ingut sveika.Kaip tu laikaisi?Gal jau turi darba?Ar baigiai mokslus?
Pasiilgau taves ir Aleksiuko |
|
Atgal į viršų |
|
|
inga
|
Parašytas: 04 Sk. 06,2008 4:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas, Marina.
Baigiau mokslus, ir dirbu nuo lapkričio mėn. Viskas neblogai pas mus. Martynas auga, šėlioja. Tau linkėjimus perduoda...
Aš irgi tavęs pasilgau. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|