|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 4:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Tiesa, o kaip dėl kino? Rytoj? Kelintą valandą ir kur?
MYLIU. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 5:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Jei Edita su Dainoru gali pad4ti nuvežti Paulių, tada aš šį kartą dėl tam tikrų priežasčių kiną praleisiu. Jei galės Linas ir Lina, paliksiu Paulių jų kompanijai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 5:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Tiesa, o kaip dėl kino? Rytoj? Kelintą valandą ir kur? |
Jei einame į mano minėtą "LA Troškinys". tai yra seansas 17.00 val Forum Cinema Akropolis. Aš atvažiuočiau tiesiai į Akropolį po darbo. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 5:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Edita rašo: | Tiesa, o kaip dėl kino? Rytoj? Kelintą valandą ir kur? |
Jei einame į mano minėtą "LA Troškinys". tai yra seansas 17.00 val Forum Cinema Akropolis. Aš atvažiuočiau tiesiai į Akropolį po darbo. |
Linai, susisiek su Pauliumi, paklausk dėl antibiotikų, kelintą val. jie jam leidžiami? _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 5:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Liūdna, kad Paulius negali vaikščioti, nusivestume pvz. į boulingo klubą. Manau, jis nėra žaidęs boulingo. Kur būtų įdomu pasiausti ir Paulius būtų vežimėlyje? Ei, jopjopininkai, kur idėjos? |
Edita, jopjopininkai turi savo skyrelį, kuriame yra tylu. Bet tai suprantama, nes viskas galvojama tyliai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 5:09 pm Rašyti temą: |
|
|
O dėl Pauliaus gimtadienio, tai manau, kad galim kokį jop jop jop sugalvoti. Bet tik tiek, kad reikia žinoti, ar bus jo mama, nes po to prikursim planų ir paaiškės, kad nieko neišeina padaryti.. Bet kokiu atveju, manau, kad Ziuzes kugelis yra privaloma vakaro dalis  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Dar viena Lina
Prisijungė: 2007 09 16 Pranešimai: 63
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 5:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: |
Linai, susisiek su Pauliumi, paklausk dėl antibiotikų, kelintą val. jie jam leidžiami? |
Man šiandien sakė, kad 11 valandą.
Nežinau, ar aš dar čia į kompaniją įsipaišysiu, jei transportas ir visa kita atsirado?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 5:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Dar viena Lina rašo: | Nežinau, ar aš dar čia į kompaniją įsipaišysiu, jei transportas ir visa kita atsirado?  |
Kokie dar gali būti klausimai? Visi laukiami!
Tik dabar pagalvojau. Kažin, ar ta salė (27), kurioje rodomas filmas, turės tokį platų praėjimą, kur galėtume su vežimėliu atvažiuoti kaip aną kartą? Na tokiu atveju prašytume vietų šone. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 5:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Dar viena Lina rašo: | Edita rašo: |
Linai, susisiek su Pauliumi, paklausk dėl antibiotikų, kelintą val. jie jam leidžiami? |
Man šiandien sakė, kad 11 valandą.
Nežinau, ar aš dar čia į kompaniją įsipaišysiu, jei transportas ir visa kita atsirado?  |
Žinoma. O kas eis su Pauliumi į kiną. Edita ir vėl tik nuveš, pavalgydins ir parveš Be to bus labai smagu pasimatyt. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 5:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Žinoma. O kas eis su Pauliumi į kiną. Edita ir vėl tik nuveš, pavalgydins ir parveš |
Kaip ir aną kartą. Nieko, kada nors mes Editą nuvešime į kiną  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 5:52 pm Rašyti temą: |
|
|
jop jop jop  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 6:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Neseniai skambinau Pauliui. Rytoj jam darys operaciją, nuims aparatą. Todėl ėjimą į kiną reiks šiek tiek nukelti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 6:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Neseniai skambinau Pauliui. Rytoj jam darys operaciją, nuims aparatą. Todėl ėjimą į kiną reiks šiek tiek nukelti... |
Spausim rytoj kumštukus. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Dar viena Lina
Prisijungė: 2007 09 16 Pranešimai: 63
|
Parašytas: 10 Kv. 04,2007 5:51 am Rašyti temą: |
|
|
Na kinas ne vilkas, į mišką nepabėgs. Vėliau nulėksim.
Va dėl gimtadienio pagalvojau... Kiek km nuo Vilniaus gyvena Paulius? O ką, jei paprasčiausiai namo parvežus, prieš tai suorganizavus sutikimą su draugais, kad pasveikinti ateitų. Arba atvirkščiai, jei neišeis, draugus į Vilnių atvežti. Arba dar, kaip pvz. dėl kokios šaudyklos, kur į visokius taikinius šaudo. Man atrodo su vežimuku ten turėtų būt įmanoma, reiktų išsiaiškinti. Dar. Kažkur centre (lyg Gedimino prospekte ar netoli jo) žinau buvo trimatis kinas, manau turėtų būti įdomu, jei niekas nepasikeitė. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Kv. 04,2007 2:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai toli Pauliukas nuo Vilniaus Beveik kitame Lietuvos gale... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|