|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 10:39 am Rašyti temą: |
|
|
Khmmm Tai kad pas mane skardeles nerasta, tik keraminiai puodeliai Jei pas ka yra gera orkaite ir skardele (ir sutiktu priimti "shef-povara" porai valandu i svechius), tai galechiau pamegint mamos kugelio receptuka  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 11:02 am Rašyti temą: |
|
|
Galiu mielai pasiūlyti savo virtuvę Ir dar maža to, papagalbą skutant bulves  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 11:05 am Rašyti temą: |
|
|
Linai Linai, nu ot liežuvį ilgą turi  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 11:17 am Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | Linai Linai, nu ot liežuvį ilgą turi  |
Ar aš ką sakiau?
Taip pat aš dar žinau, kas gali bulves lupti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 11:25 am Rašyti temą: |
|
|
Ir dar be to žmogaus, kurį žino Linas, jis man prieš gerą valandą, kai irgi kalbėjom apie kugelį, sakė, kad jis irgi gali skusti bulves (ir sutapk gi tu man taip ). Taip kad čia jau, man atrodo, visą skutėjų komanda turėsim  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 11:29 am Rašyti temą: |
|
|
Super O tarkavimo mashinele kas nors turi? Ar man savo atsivezhti?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 11:32 am Rašyti temą: |
|
|
Turiu, nereikia nieko vežtis  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 11:56 am Rašyti temą: |
|
|
Puiku O kuria diena planuojame shvesti? Lapkrichio pirma tokia diena, kad kai kurie sveikintojai gal bus toli nuo Vilniaus??? Ar bandysim suspeti viska perdien "apsukti"?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 12:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Gal būtų galima iš vakaro? Arba sakykite kada kam patogu, nes man tai realiai jokio skirtumo  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Dar viena Lina
Prisijungė: 2007 09 16 Pranešimai: 63
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 1:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Panašu, kad pridirbau
Atnešiau šiandien tą žaidimą su mašinom, tik pasižiūrėjo, akys suspindo, konstatavo, kad "taigi čia žiauriai geras" ir... dingo kompiuteryje
Dabar reiks sukti galvą kaip jį iš to kompiuterio ištraukt, nes nieko aplink nebemato
O kas dėl kino, tai mama rytoj dar tikrai bus, tai gal ir lekiam nieko nelaukę? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 3:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba visiems ,
Dėl kino. Rytoj (gal ir penktadienį) galime pagelbėti nugabenti Paulių į kiną. Na, kaip ne kaip, bet mūsų mašiniukas didžiausias. Be problemų telpa vežimėlis. Jau išbandyta.
O į kurį kino teatrą eitumėte Coca Cola Plazą ar Akropolį ?
Dėl gimtadienio. Kilo mintis, jei tik Paulius galėtų judėti gal sumąstyti jam padovanoti kokią staigmeną. Man net šiurpas ima pagalvojus apie gimtadienį palatoje - neįdomu, liūdna ir klausimas - ar mes visi tilptume mažytėje ligoninės palatoje? Dėl dienos - mums lapkričio 1 d. tikrai netinka, abejoju ar tiktų ir spalio 31 d. Bet manau, kad ir be mūsų smagiai pasiausite. Tik labai norėtume prisidėti.
Dėl kompiuterinių žaidimų. Jooo, Pauliaus mama priekaištingai žvelgė į mane traukiančią kompiuterį. Visiškai suprantu mamos nerimą, kol ji bus šalia Pauliui apribos žaidimų laiką, tačiau, kas nutiks, kai ji išvažiuos. Anot mamos, Paulius sėdės kruvinomis akimis ir net nebematydamas žais toliau Teks Linui pasukti galvą ir įdėti apsaugą, kad Paulius galėtų žaisti tik keletą valandų per dieną. Būsim žiaurūs, bet saugosim Paulių  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 4:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Nea, Edita su Dainoru turi dalyvauti. Kaip gi be Jūsų? Kas Ziuzes kugelį valgys? Aš gi pačią didžiausią skardą parūpinsiu
Gal lapkričio 2 d. tada galima? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 4:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | Nea, Edita su Dainoru turi dalyvauti. Kaip gi be Jūsų? Kas Ziuzes kugelį valgys? Aš gi pačią didžiausią skardą parūpinsiu  |
O aš vieną kitą bulvę nulupsiu
Tautvilė rašo: | Gal lapkričio 2 d. tada galima? |
Manau, kad galim,
Jei netyčia internetą Paulius gautų dar šį mėnesį, tai čia gal nereiktų visų planų atskleisti?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 4:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Tai jei ką kiekvienas savo žinutėse paspaus mygtuką 'keisti' ir ištrynę viską, ką parašė, parašys, kad labai jį myli  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 03,2007 4:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Su Dainoru pasitariau ir nusprendziau , gal tuomet galėtume Paulių pasveikinti spalio 31 d. Lapkričio 1 d. išvyksime iš Vilniaus ir grįšime tik sekmadienį. Be proto noriu aplankyti Rugutę, Pijų, Dainorą, Rytį...
O dėl omni connect Pauliui, net nežinau, bijau, kad Pauliaus nebeištrauksime iš kompo.
Ziuzia keps kugelį? Ei, o gal einame kur nors? A? Liūdna, kad Paulius negali vaikščioti, nusivestume pvz. į boulingo klubą. Manau, jis nėra žaidęs boulingo. Kur būtų įdomu pasiausti ir Paulius būtų vežimėlyje? Ei, jopjopininkai, kur idėjos? _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|