|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Tr. 29,2007 11:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Taip taip taip taip taip, visom keturiom pritariu!!!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pen. 31,2007 3:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Yra  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pen. 31,2007 3:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Ar yra pritariančių? |
Žinoma, kad yra  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina Tamulenaite
Prisijungė: 2007 07 25 Pranešimai: 74
|
Parašytas: 09 Št. 01,2007 7:39 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki!Siandien visi vaikai isejo i mokykla,o as likau namuose.Liudna  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Št. 01,2007 8:00 am Rašyti temą: |
|
|
Linute, nenusimink, kai žmogus negali eiti į mokyklą. tai mokykla ir jos draugai ateina patys. Ir mokytojai tikriausiai tave lankys. O kai tu vėl tvirtai vaikščiosi- tai vieną gražų rytą iškrėsi draugams pokštą- ateisi į mokyklą PATI! Įsivaizduoji, kaip visi nustebs ir susižavės? O juk tu tokia šaunuolė. Žodžiu, viskas bus gerai. O tuo pačiu mūsų šeimyna sveikina tave su Rugsėjo 1-ąją ir linki gerų pažymių, puikių įspūdžių ir daug daug naujų žinių. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Št. 01,2007 11:31 am Rašyti temą: |
|
|
Lina Tamulenaite rašo: | Sveiki!Siandien visi vaikai isejo i mokykla,o as likau namuose.Liudna  |
Linute, ir pas mus uz lango mokykla ir svente joje, tai mes su Liepa stebejom ja per langa
Na neliudek, nes ir mes liudesim, tu namie, iseini i lauka, susitiksi ir su draugais, o ateis laikas kai ir pati ten nueisi
Kai bus liudna rasyk mums mes tave paguosim
Linkejimai nuo musu su Liepa  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina Tamulenaite
|
Parašytas: 09 Tr. 05,2007 6:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki. Man sekasi nekaip. Skauda kairyji plauti. Geriu Vaistukus nuo skausmo. Kaip gyvenate Jus?
Iki Lauksiu Jusu laiskuciu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 05,2007 8:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Linute, Saulele, laikykis! Mes su Tavimi. Jei ne šalia, tai mintimis! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 09 Tr. 05,2007 8:50 pm Rašyti temą: |
|
|
taip ,Linute,laikykis,negali juk pasiduot;) papasakok ka veiki laisvalaikiu?Gal galima tave kaip nors nudziugint? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 05,2007 9:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Hmm... kviečiam į pagalbą šaunųjį Riterį Mantvydą, kad kariuomenę parengtų mūšiui. Mantvydai, rikiuok karius stosime į kovą su plaučiuko skausmu
O aš tyliai pasigirsiu - penktadienį apkabinsiu Linutę Biržuose. Labai labai pasiilgau. Nors mano bateriją mažumelę išsikrovusi, tačiau tikiu, kad apsikabinusios sugebėsime įkrauti abiejų baterijas.
Bučkis. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 09 Tr. 05,2007 10:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita kad jau pasigyrė, tai dabar gaus užduotį daug daug apkabinimų, bučkių, meilės ir linkėjimų Linutei nuvežti. Ir pasakyti, kad labai daug kumštukų yra laikomų ir karių pasiųstų už tai, kad skausmai dingtų, taigi jie būtinai dings  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 05,2007 11:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | Edita kad jau pasigyrė, tai dabar gaus užduotį daug daug apkabinimų, bučkių, meilės ir linkėjimų Linutei nuvežti. Ir pasakyti, kad labai daug kumštukų yra laikomų ir karių pasiųstų už tai, kad skausmai dingtų, taigi jie būtinai dings  |
Pažadu - numyluosiu, nubučkiuosiu nuvešiu jūrą linkėjimų, vandenyną kumštukų . Dar pasakysiu, kad visus įpareigoju laikyti ne tik rankų kumštukus, bet ir kojų, kad kuo mažiau skaudėtų. Na, o dėl karių... lauksime Mantvydo, aš šiuose reikaluose nieko nenusimanau. Ką jis įsakys - tą ir vešiu.
Ačiū Komandai. Bučkis Linutei. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina Tamulenaite
|
Parašytas: 09 Kv. 06,2007 7:01 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki. Aciu uz labai grazius sveikinimus  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Kv. 06,2007 8:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas:Linute, nors dviem frontais kovoti sunku, nes padedu Liepai, bet padėsu ir tau. Man 8 metai, bet turiu 10 metų treniruotus Napoleono karius. Jie galingai kovoja su ligom.Ir galės kovoti dviem frontais. Edita, Linutei nuvešk mano kariu pažadus, kad kovos už abi merginas ir laimėsim. Rezerve tarp kitko laikau ir dangiška karuomene, kuriai vadovauja arkangelas vardu Mikaelis. Jis, jei reikės prisijunks prie mano pestininkų.
visiem bučiukai ir ačiu visiems ir Editai, kad pasakėt man apie nauja ligą ir priešą ir pakvietėt į kovą.
Mano karių pergalės šūkis- geros bakterijos ir lastelės niekada nepasiduoda, ikovoja iki galo ir laimi.
Merginos- jūsų ligos kariai priešai jau pradėjo griūti nuo mano artilerijos atakos.Mantvydas.Su meile. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 09 Kv. 06,2007 9:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Gražina rašo: | Mantvydas:Linute, nors dviem frontais kovoti sunku, nes padedu Liepai, bet padėsu ir tau. Man 8 metai, bet turiu 10 metų treniruotus Napoleono karius. Jie galingai kovoja su ligom.Ir galės kovoti dviem frontais. Edita, Linutei nuvešk mano kariu pažadus, kad kovos už abi merginas ir laimėsim. Rezerve tarp kitko laikau ir dangiška karuomene, kuriai vadovauja arkangelas vardu Mikaelis. Jis, jei reikės prisijunks prie mano pestininkų.
visiem bučiukai ir ačiu visiems ir Editai, kad pasakėt man apie nauja ligą ir priešą ir pakvietėt į kovą.
Mano karių pergalės šūkis- geros bakterijos ir lastelės niekada nepasiduoda, ikovoja iki galo ir laimi.
Merginos- jūsų ligos kariai priešai jau pradėjo griūti nuo mano artilerijos atakos.Mantvydas.Su meile. |
Mantvydai, aš tavęs nepažįstu, bet tu jau dabar man labai patinki Tikiu, kad tikrai padėsi Linutei. Kas gi tokioms pajėgų atsilaikyti galėtų?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|