|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Saulė
Prisijungė: 2005 03 08 Pranešimai: 46 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 10 Pen. 21,2005 11:46 am Rašyti temą: |
|
|
Labai liūdna, ir gaila Reniaus. Aš juos su mamyte, puikiai atsimenu. |
|
Atgal į viršų |
|
|
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Pen. 21,2005 12:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki. Labai labai ačiū už gerus norus. Aleksiukas neturėjo žieminių batukų, bet užvakar jam juos nupirkau. Kailinukus irgi turime - išaugo mano vyresnėlis, kuriam dabar treji... Gal kuriam nors vaikučiui tų gerų žmonių siūlomų drabužėlių labiau reikia.
Nesmagu prašyti, bet gal kas turite nereikalingų 92 ar 98 dydžio (nors Aleksui dar nėra nei pusantrų metų, ūgis 80 cm, jis "burbuliukas", sveria beveik 12 kg, todėl į mažesnius dydžius netelpa) per priekį užsegamų drabužėlių (marškinukų, švarkelių ar pan.): mano Aleksui auglys sukėlė galvos smegenų vandenligę (hidrocefaliją), todėl per galvą velkami drabužėliai jam tiesiog netelpa dėl padidėjusios galvytės... O turimų užsegamų drabužėlių kartais pritrūksta.
Labai džiaugiuosi, kad paskelbti Pijaus istoriją Jūsų interneto puslapyje ryžosi dar viena iš Kaune vaikelį gydančių mamų - mes jau ne vieniši. Aida, Pijau, labai Jūsų pasiilgom. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
|
RamuneA
Prisijungė: 2005 02 21 Pranešimai: 49 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pen. 21,2005 12:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš pažiūrėsiu namuose, gal ką tokio dydžio ir atrasiu (susegamą per priekį). Laikykitės. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pen. 21,2005 5:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Saulė rašo: | Labai liūdna, ir gaila Reniaus. Aš juos su mamyte, puikiai atsimenu. |
Renius toks fainuolis, ūgtelėjęs, be galo drąsus... retas vaikas tiek daug žino apie ligą ir taip atvirai kalba Susitikome Rimi picerijoje, pasedėjome, paplepėjome, pavakarieniavome. Šiemet Renius labai laukė rugsėjo pirmosios... jau senai buvo susipirkęs knygas, sąsiuvinius, tačiau ... liga nesirenka datos... rugsėjo pirmąją jis trečią kartą išgirdo: "Laukia ilgas gydymas..." Žiauru... Pasistengsime nuo Jūratės pečių nuimti bent papildų Wobe-Mugos E pirkimą. Šiandien, tai mes galime padaryti Ačiū Jums _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kristina
Prisijungė: 2005 10 28 Pranešimai: 22 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Pen. 28,2005 10:56 am Rašyti temą: |
|
|
Renius mano krikšto sūnus... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Svečias
|
Parašytas: 10 Pen. 28,2005 11:21 am Rašyti temą: |
|
|
Atsimenu, kaip pirma karta sužinojom apie Reniuko ligą, buvo košmaras. Kaip paguldė į Kauno klinikas po savaitės turėmom krikštinti Reniuką, bet nieko nelaukdami pakrikštinom ligoninėje, atsimenu padovanojom tada auksine grandinėlę su kryželiu, nes dar dovanos nebuvom nupirke... tada užsidėjes maivėsi prieš visas seseles, o jam ta grandinėlė iki pilvo buvo:) ir linksma tada buvo ir labai liūdna... O sekančia diena išvažiavo su mamyte į Santariškes, o sesutė Aistė liko pas mus... taip ir gyvenom. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kristina
|
Parašytas: 10 Pen. 28,2005 12:38 pm Rašyti temą: |
|
|
oi privėliau klaidų ne Aistė sesutė o Auksė |
|
Atgal į viršų |
|
|
Elze Svečias
|
Parašytas: 10 Št. 29,2005 8:31 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
Seniai skaitau visas naujas jusu zinutes apie ligoniukus. Nepaliauju melstis, kad tik mazyliai pasveiktu. Ir kaskart verkiu, kai naujienos buna liudnos. Seniai noriu parasyti, bet vis neatrandu zodziu.
Labai noreciau bent kazkuo padeti. Labai stipriai pinigeliais padeti negalesiu. Po dekretiniu griztu i darba, tad pasistengsiu kiekviena menesi siek tiek pervesti i Jusu saskaita. Gal tie 20-30 litu kazkam bus labai reikalingi.
Taip pat geleciau Kaledom kokia dovanele nupirkti, tik parasykite kokia. Berods Samanta nori Lego kaladeliu?
Aciu Jums mamos uz stiprybe ir puiku pavyzdi. Negaliu jus niekaip kitaip pavadinti tik Mamomis (is didziosios raides). |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kristina
|
Parašytas: 11 Kv. 10,2005 12:07 pm Rašyti temą: |
|
|
[quote="Edita"] Ligita rašo: | Dziaugiuosi... atsirado geru zmoniu
Dar...vakar vos nenuvirtau nuo kėdės, kai Renius ilgai ilgai pagalvojęs pasakė savo svajonę: "Aš jau žinau savo svajonę. Man reikėtų "čipo" playstation kompiuteriui. Dabar turiu tik vieną žaidimą. Naujų nusipirkti negalime, nes originalūs labai brangūs" . Vaikai tuo ir yra žavūs, kad jų svajonės kartais būna tooookiooos neprognozuojamos, bet ir kartu labai realios. Reikia, tai reikia. |
Laba diena Edita,
Reniaus svajonę baigiu igyvendinti, kaip tik kompiuterių meistrai tvarko Reniuko playstation ir dar turės naujų žaidimų. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Kv. 10,2005 12:30 pm Rašyti temą: |
|
|
[quote="Kristina"] Edita rašo: | Ligita rašo: | Dziaugiuosi... atsirado geru zmoniu
Dar...vakar vos nenuvirtau nuo kėdės, kai Renius ilgai ilgai pagalvojęs pasakė savo svajonę: "Aš jau žinau savo svajonę. Man reikėtų "čipo" playstation kompiuteriui. Dabar turiu tik vieną žaidimą. Naujų nusipirkti negalime, nes originalūs labai brangūs" . Vaikai tuo ir yra žavūs, kad jų svajonės kartais būna tooookiooos neprognozuojamos, bet ir kartu labai realios. Reikia, tai reikia. |
Laba diena Edita,
Reniaus svajonę baigiu igyvendinti, kaip tik kompiuterių meistrai tvarko Reniuko playstation ir dar turės naujų žaidimų. |
Ačiū Kristina ir mes dar padovanosime žaidimų, kai tik sutaisys
Šiandien aplankysiu Reniuką _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Svečias
|
Parašytas: 11 Pen. 11,2005 9:54 am Rašyti temą: |
|
|
Laba Edita,
ar buvo vakar pas vaikučius? kaip Reniukas?
Pas reniuką važiuosiu sekmadien, kaip tik kompiuterį nuvešiu ir dar krūvą dovanų |
|
Atgal į viršų |
|
|
Diana
Prisijungė: 2005 02 07 Pranešimai: 102 Miestas: SIAULIAI
|
Parašytas: 11 Pir. 21,2005 5:05 pm Rašyti temą: Arteja Kaledos |
|
|
Sveika,Edita.
Tema-arteja Kaledos,apie jas ir noriu parasyti.Labai noreciau su Kaledomis pasveikinti musu bendra pazistama Emiliuka ,taciau pati negalesiu iteikt jam dovaneles .Noriu paklausti,tiksliau,paprasyti,-gal galesi ka nors nupirkti ir perduoti Emiliui Kaledu proga? Pinigelius as pervesiu Kai grizau juos aplankiusi,rasiau tau asmenine zinute,bet kazkaip netycia issitryne,o perrasyti nebeturejau laiko . Gal pati su Raimonda susisiekei? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Svečias
|
Parašytas: 11 Pir. 21,2005 5:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis Diana,
Ne su Raimonda dar nesusisiekiau Šiuo metu turiu skubų darbelį - išsamiai aprašyti fondo veiklą: tikslai, projektai, akcijos ir t.t...., sumaketuoti, susisiekti su spaustuve. Fondo veiklos informacinį bukletą reikia parengti iki gruodžio pradžios. Niekaip nebesuspėju , o ir mintys visai nesidėlioja
O dėl Kalėdų... aš norėčiau šiemet su Kalėdomis pasveikinti po Lietuvą išsibarsčiusius vaikus esančius remisijoje ar besigydančius. Manau, kad tie, kurie švenčių laikotarpiu bus ligoninėje ir taip sulauks vienokio ar kitokio dėmesio. O štai namučiuose esantys lieka pamiršti. Taigi norėčiau dovanėles įteikti: Emiliui, Jolitai, Agnietei, Simonai, Erikai, Aistei, Povilui, Pauliui, Salvijui, Samantai, Pijui, Aleksui, Ronaldui, Reniui, Dainorai, ...
Emiliuko tikrai tikrai nepamiršau ir būtinai pasveikinsime |
|
Atgal į viršų |
|
|
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Št. 24,2005 9:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu uz Kaledines dovaneles, aciu uz suteikta dziaugsma.
Laimingu, dziaudsmingu, palaimintu... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|