|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pir. 05,2007 12:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Smagios naujienos Greičiau jam ta temperatūra nukristų Sakė vaikinas, kad sūriu mes jau jį turbūt ilgam į priekį primaitinom Bet jei atsirastų kas nors, kas galėtų atvežti bulvyčių fri (tų jo mėgiamų iš McDonaldo), tai būtų labai jau patenkintas Reikės ką nors galvoti dėl tų bulvyčių (juk kol nuveži autobusu, tai viskas atšąla)... Na, gal ką nors sumastysim Kad tik valgytų... Dar vaikinas labai prašė manęs giros. Nors ir esu nusistačiusi prieš gazuotus gėrimus ligoniukams, bet šį kartą pasidaviau provokacijai, įkroviau į Jelenos lauknešiuką butelį giros, prieš tai išgavusi pažadą iš Pauliuko, kad prieš gerdamas bent kažkiek nugarins tuos burbuliukus |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jurgita
Prisijungė: 2007 01 22 Pranešimai: 10
|
Parašytas: 02 Kv. 08,2007 2:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip baigesi su tom bulvytem?...
As esu su masina. Normaliai pasiderinus galeciau nupirkti, atvezti ir kam nors perduoti, kas galetu aplankyti ir nunesti. Pati tikrai nesu pasiruosusi eiti, tikrai ne nebent va sitaip va, juokingai pagelbeti... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
|
Parašytas: 02 Kv. 08,2007 5:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Vakar sukrapshchiau jam paskutinius centukus ish pinigines ir palikau, kad ligonines kavinukeje galetu bulvychiu nusipirkt, tik nezhinau, ar uzhteko Nedaug beturejau grynu, o kiek tos bulviukes ten kainuoja nieks nezhino |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Kv. 08,2007 6:50 pm Rašyti temą: |
|
|
Ziuzia rašo: | Vakar sukrapshchiau jam paskutinius centukus ish pinigines |
Ar jau galiu barti? Viešai ar tik telefonu?
Kada Pauliukui numatyta operacija? Ar jis vis dar vienas? _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
|
Parašytas: 02 Kv. 08,2007 9:29 pm Rašyti temą: |
|
|
Editukai, ash juk pasakiau, kad grynus ish pinigines ishkrapshchiau Tai nereishkia, kad neturiu korteleje
Operuos ji rytoj, o mamyte turejo shiandien atvazhiuoti... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 02 Kv. 08,2007 10:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Ziuzia rašo: | Editukai, ash juk pasakiau, kad grynus ish pinigines ishkrapshchiau Tai nereishkia, kad neturiu korteleje
Operuos ji rytoj, o mamyte turejo shiandien atvazhiuoti... |
Pasiteisinot Na, žiūrėkit
Parašykit, kaip rytoj jam seksis _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Redita
Prisijungė: 2007 02 10 Pranešimai: 8
|
Parašytas: 02 Antr. 13,2007 7:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Skaitau apie Pauliuka ir asaros pacios byra-atrodo,kad jis rupi visiems,tik ne mamai Ne man teisti,bet... As savo 12 metu vaiko, taip sunkiai sergancio,ir vienai dienai nepalikciau vieno... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 02 Antr. 13,2007 7:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Redita rašo: | Skaitau apie Pauliuka ir asaros pacios byra-atrodo,kad jis rupi visiems,tik ne mamai Ne man teisti,bet... As savo 12 metu vaiko, taip sunkiai sergancio,ir vienai dienai nepalikciau vieno... |
Šiuo metu mama su Pauliuku. Tuo galime pasidžiaugti. Pauliui dėl komplikacijų atlikta dar viena operacija. Vėl pamažu lipa į kalną. Pastumsime aukštyn _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
|
Parašytas: 02 Tr. 14,2007 11:10 am Rašyti temą: |
|
|
Redita rašo: | Skaitau apie Pauliuka ir asaros pacios byra-atrodo,kad jis rupi visiems,tik ne mamai Ne man teisti,bet... As savo 12 metu vaiko, taip sunkiai sergancio,ir vienai dienai nepalikciau vieno... |
Aš neskubėčiau taip smerkti mamos. (Žinau, žinau, Editukai, tu kitos nuomonės ) Namie aštuonios karvytės (dabar jau septynios, viena krito, nes likusi namie viena Dovilytė nebesuvaldė situacijos), paršiukai ir viena paauglė mergaitė, kuri turi spėti ryte apeiti gyvulius pamelžti karves, tada eiti į mokyklą, o grįžusi pasikurti krosnį, pasiruošti maistą, paruošti pamokas, tada vėl apeiti gyvulius... Keletą dienų ji pabūna, palaksto šitaip, o paskui skambina mamai maldaudama grįžti namo bent kelioms dienoms ir jai padėti. Šį kartą Irena išvažiavo, kai krito karvė... Prieš Pauliuko operaciją atvažiavo vėl, dabar yra su Pauliuku. Priprašė vyresniojo brolio, kad ateitų padėti Dovilei, nors jis tai daro nenorom: turi savo gyvenimą, nenori rūpintis mamos ūkiu ir jaunesne sese... Pernai, kai Pauliukas buvo gydomas čia, Dovilytė susirgo plaučių uždegimu. Mamos nebuvo, ji slaugė Pauliuką. Dovilė pati išsikvietė greitąją pagalbą ir ją išvežė į ligoninę. Po to Irena susilaukė daug priekaištų ir grasinimų, kad iš jos atims vaikus, nes "murkso toje ligoninėje, nors ten vaiku gali daktarai pasirūpint, o mergaitę palieka likimo valiai..." O kaip persiplėšt į dvi dalis, kai esi viena? Nesakau, kad viskas yra gerai toje šeimoje, tačiau tikrai nenorėčiau atsidurti Irenos vietoje... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Tr. 14,2007 11:23 am Rašyti temą: |
|
|
Ziuzia, aš labai bijojau, kad , man laikinai kritus nelygioje kovoje su savo liga (laikinai beveik nevaikštau), Pauliuku nebus kam pasirūpinti.Nes vienas dalykas yra parašyti užjaučiančią žinutę kur nors forume, o visai kas kita- nuvažiuoti į pasaulio kraštą- Santariškes, aplankyti nepažįstamą vaiką, pirkti jam kažką...Tu- superpalaikytoja.Žaviuosi Tavimi, kad padedi Pauliui, nes pati niekuo kol kas nebegaliu padėti... Salliutuoju Tau abiem ramentais ir linkiu stiprybės Gražina. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 02 Tr. 14,2007 12:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Ziuzia rašo: | Aš neskubėčiau taip smerkti mamos. (Žinau, žinau, Editukai, tu kitos nuomonės ) |
Nesmerkiu mamos. Neturiu teisės smerkt. Tu gi žinai mane, jei paburbuliuoju, tai tik minutę, po to vėl MYLIU... Tai jokia nuomonė, tai noras, kad ligoniukai turėtų viską - rūpestingas mamas šalia, skanų maistą ir t.t.
Ale, jūs kažkokios pikčiurniukės (vienoje temoje, kitoje...), ar man jau vaidenasi
Bu-bu-bu...Meilės dieną prisisemkite kibirėlius meilės, tolerancijos, pakantumo, pagarbos, kad visiems metams užtektų _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
|
Parašytas: 02 Tr. 14,2007 12:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Aha, pikčiurnos mes Vis nepraleidžiam progos paburbuliuot taip "lietuviškai"
OK, baigiam barnius ir marš vaikų lepinti
Gražinute, nemojuokit ramentais, kad paskui nebūtų "bumpt" Sveikit ir stiprėkit, o Pauliuku ir jo mama pasistengsim pasirūpinti Esu ne viena mūšio lauke, pasveiko Jelena ir taip pat stengiasi bent kas antrą dienelę juos aplankyti Svarbu, kad greičiau sveiktų vaikas... |
|
Atgal į viršų |
|
|
ievute
Prisijungė: 2006 03 30 Pranešimai: 62 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Tr. 14,2007 8:48 pm Rašyti temą: |
|
|
gerai kai seimoje yra kam visus rupescius, buiti, pinigu uzdirba uzkrauti ir visai atsiduoti ligonio slaugymui. bet kartais esi visai vienas, ir ant tavo peciu viskas.
(o smerkti tai bjauriausias dalykas!) _________________ Vaikystė yra skaistumo, džiaugsmo būsena, pilnatvės pojūtis, kad viskas yra gerai, pasaulis yra gražus, tu atėjai džiaugtis ir būti laimingas. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Galiorka Jekaterina
Prisijungė: 2006 01 20 Pranešimai: 148 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Tr. 14,2007 8:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Meilė - reiškia gyventi - ne būti:
Kvatoti iš džiaugsmo per didelė liūtį,
Lakstyt basom per pusnis iki kelių
Ir Žinoti, jog būti geriau nebegali...
Visus su šv.Valentino diena...lai išsipildo viskas,ko trokštate savo širdyse |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
|
Parašytas: 02 Kv. 15,2007 3:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Achiu, Katenka Ir tave su Valentuku, nors jau ir prabegusiu Zhavus zuikiai |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|