|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
kristuna
Prisijungė: 2009 10 01 Pranešimai: 2 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Kv. 01,2009 9:39 pm Rašyti temą: Savanoriskas darbas |
|
|
Laba diena.
Gal trumpai prisistatysiu. Esu 25 metu mergina, dabar gyvenanti Vilniuje. Pavasari pabaigiau mokslus Vilniaus universiteta ir gavau magistro laipsni, bei igijau aplinkotyros ir ekologijos specialybe, bet siuo metu kai krize visame pasaulyje, aisku negavau darbo pagal specialybe tai dirbu balionu parduotuve:) Siaip laisvu laiku kaip ir kiekvienas jaunimas megstu buti su draugais, jei yra galimybe pakeliauti. Domiuosi menu, rankdarbiais:)
O dabar gal sugriskim prie temos. Istikruju kreipiuosi i visas mamytes, kuriu vaikuciai serga. Noreciau suzinoti ar butu imanoma laisvu laiku pabuti su jusu vaikuciais. As noreciau, kad vaikai sergainys sia liga ir didziaja dali laiko praleisdami ligonineje ten bent kartais pasijaustu kaip mokykloje, ku visada buna pertrauka:) Mes galetume su jais zaisti, jei butu galimybe rengti vaidinimus, kartais diskotekas, ismokinciau jus daryti geles is balionu, bei visokius kitus linksmus gyvunelius:) As noriu bent kiek prisideti, kad jusu vaikuciu veiduose butu sypsenos.
Istikro as ieskojau visur tokios organizacijos, kuri uzsiimtu tokiu darbu su veziu serganciais vaikais, ne tik per ''Issipildymo akcijas'', bet ir paprasta savaites diena, taciau mano liudesiui as nieko nesuradau, todel ir reipiuosi i Jus, Mamas. Nes nezinau ar yra leidziama tokia veikla ligoninese. Labai lauksiu Jusu visu atsakymu, pasiulymu, bei pamastymu. Aciu.
Pagarbiai, Kristina |
|
Atgal į viršų |
|
|
egydaja
Prisijungė: 2010 09 02 Pranešimai: 2
|
Parašytas: 09 Kv. 02,2010 4:54 pm Rašyti temą: :) |
|
|
Kaip gera matyti, kad yra bendraminčių Aš irgi svajoju apie veiklą su šiais mažyliais Gal pavyko su kuo nors susisiekti? |
|
Atgal į viršų |
|
|
kristuna
Prisijungė: 2009 10 01 Pranešimai: 2 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pen. 03,2010 12:04 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip malonu, kad kazkas atsiliepe i mano zinute! Zinokit niekaip man nepavyko nieko surasti, kas noretu ir kam butu reikalinga mano pagalba, bet as vis tiek dar stengiuosi ir nenuleidziu ranku:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
egydaja
Prisijungė: 2010 09 02 Pranešimai: 2
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Renata
Prisijungė: 2007 12 09 Pranešimai: 7 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
|
DidziuojiA Svečias
|
Parašytas: 09 Antr. 06,2016 11:42 am Rašyti temą: |
|
|
Labas, esu vestuviu fotografas gal reikia pagalbos ? |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|