Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

"Po angelo sparnu", savitarpio grupės susitikimai
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
mama Rita

Prisijungė: 2006 09 14

PranešimasParašytas: 11 Tr. 06,2013 11:23 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Peržvelgiau ką teatrai siūlo GRUODŽIO 7d.

Lietuvos nacionalinis dramos teatras. Gedimino pr. 4,
16:00 KONTRABOSAS
18:00 HAMLETAS

Jaunimo teatre vis dar nematyti gruodžio repertuaro.

“DOMINO” teatras
"Bus sunku..."
15:00 ir 19:00
Trukmė: 2:10

Valstybinis Vilniaus Mažasis teatras:
18:30 val.
FREKEN JULIJA
Trukmė: 1 val. 20 min.

Ir truputi nerimtai:
“KEISTUOLIŲ” teatre
12:00 val. KALĖDŲ PREMJERA! Laimingasis Hansas
tai muzikinis spektaklis su pasilinksminimais pagal Brolių Grimų pasakas
Režisierius - Andrius Kaniava. Po spektaklio linksmybės su Kalėdų Seneliu. ( čia tuo atveju, jei norim pasiaust kaip vaikai Very Happy Laughing Laughing )

Gal kuri dar ką nors radot? Ką siūlot rinktis?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Vaivušiuko mama

Prisijungė: 2009 06 14

PranešimasParašytas: 11 Tr. 06,2013 5:32 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dar kartelį rašau.O gal lukterkim truputį, gal "Jaunimo" teatras pasipildys, be to, labai vykę koncertai būna Kongresų rūmuose, šiuo metu irgi neužpildyta gruodžio 07 d.
Manau, kad dar galim lukterti savaitėlę.
O iš paskelbtų labiausiai tiktų DOMINO, tiesiog kažkas lengvo, o ir renginys vyks dieną...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Lauriukas

Prisijungė: 2009 09 26

PranešimasParašytas: 11 Kv. 07,2013 1:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Man kaip ir nesvarbu koks spektaklis Smile tiks bet kas ką išrinksite. Dar tolokai tas gruodis, tai ir dėl nakvynės nieko nežinau, bent šeštadieniui, pasistengsiu būti Smile
Dėl naujokių idėja gera Smile
Atgal į viršų
Daina T

Prisijungė: 2008 08 26

PranešimasParašytas: 11 Pen. 08,2013 2:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas visoms.Labai,labai pasiilgau visų,todėl kaip bebuvę gruody prisijungsiu.Dėl programos nesvarbu,tiks viskas.
Atgal į viršų
rima

Prisijungė: 2010 08 03

PranešimasParašytas: 11 Pen. 08,2013 6:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas , man irgi viskas tiks.
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 11 Pen. 08,2013 10:36 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vaivušiuko mama rašo:

Dar turiu tokią mintį.Mes vis guodėmės, kad naujokai prie mūsų neprisijungia.Čia ir būtų galimybė pakviesti tokia proga, prisistatant naujai pagrindiniam puslapyje (reikia paderinti su Edita), trumpai aprašant, ką mes veikiam, kaip dažnai susitinkam, siūlyčiau įdėti kokią nuotraukėlę, kad ir iš paskutinio susitikimo su mūsų "Gyvybės medžiais" Wink Kaip manot?

Labas, Mielosios,

Mintis aprašyti jūsų susitikimus yra puiki. Netgi būtų puiku, jei kiekviena prisimintumėte, kaip pirmą kartą pravėrėte "Rugutės namų" duris, ko tikėjotės iš šių susitikimų ir ką jie jums suteikė ir t.t. Lauksiu Jūsų minčių Smile

O dėl kultūrinės programos gruodžio 7 d. - išsirinkite, susiskaičiuokite ir man pasakykite.

Apkabinu visas.
mama Rita

PranešimasParašytas: 11 Antr. 12,2013 6:11 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita rašo:

Labas, Mielosios,

Mintis aprašyti jūsų susitikimus yra puiki. Netgi būtų puiku, jei kiekviena prisimintumėte, kaip pirmą kartą pravėrėte "Rugutės namų" duris, ko tikėjotės iš šių susitikimų ir ką jie jums suteikė ir t.t. Lauksiu Jūsų minčių Smile

Mano pamąstymai Very Happy

Penkeri metai... taip daug ir taip mažai... kasmet mūsų gyvenimo bagažas pasipildo 365 ilgesio dienom... ir kasmet tos pačios dienos atneša begalinį džiaugsmą...
Pamenu, Rugutės namučių duris pirmą kartą pravėriau ypač nedrąsiai, su nepasitikėjimu, kirbėjo abejonė: ar man čia vieta? Kitos mamos vienaip ar kitaip jau buvo prasilenkę kažkur Santariškių koridoriuose, visų vaikai sirgo onkologinėmis ligomis. Mano sūnaus liga nieko bendro neturėjo su onkologija. Tiesiog, keliaujant sūnaus ligos keliu buvau tyli Rugutės forumo skaitytoja, stiprybės pavyzdžiu man tada tapo Reniaus mama Jūratė ir kitos Rugutės mamos...
Ko gi mes tikėjomės susitikę pirmą kartą? Tiesiog norėjosi bendraut su tokiom pat, skausmo sužeistom mamom, su kuriom ir paverkt, ir pasijuokt lengviau, nei su kitais, to nepatyrusiais. Kaip tada sakėm, bendrom jėgom pradėt kapstytis iš netekties skausmo liūno...
Penkeri metai mūsų grupelėje davė be galo daug, išsigydžiau nuo nepasitikėjimo, atradau sielos draugių. Kiekvienas mūsų susitikimas - širdžiai miela dovana, kaskart kitokia ir labai laukiama... Nėštukių atsiradimas ir naujų žmogučių gimimas, pažintis su Marija, dailės terapijos užsiėmimai, o jau tapyba ant drobės... ir po pusmečio dar spangstam nuo prisiminimų... O kur dar šokolado ir arbatos degustacijos, bendras ėjimas į Spragtuką ar kelionės, arba tiesiog draugiškas pasikrizenimas ar juokas iki žandų sopėjimo...
Paradoksas:?: Exclamation Bet... už šias gyvenimo dovanas esu dėkinga sūnaus netekčiai ir žinoma "Rugutei"... Ar prieš penkerius metus būčiau galėjusi taip ištarti? Tikrai ne...
Atgal į viršų
Lauriukas

Prisijungė: 2009 09 26

PranešimasParašytas: 11 Tr. 13,2013 1:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nerealus Ritos pasakojimas, vos neapsiverkiau.

Man teko ateiti jau į susiformavusią grupelę, pirmą kart buvo nedrasu, tačiau neįsivaizdavau kur dar galėčiau sulaukti pagalbos. Ligos metu rašiau į Rugutės forumą ir palaikymo sulaukiau ten. Pirmą kart nejaukumas buvo ir tame, kad atėjau pas moteris, kurios šypsojosi, jas visas mačiau pirmą kart, o pas mane buvo juodas gedulas, praėjęs gal mėnuo po laidotuvių. Šypsenos išnyko, kai ėmiau pasakoti savo istoriją, išsiverkėme visos. Ir po to kiekvienai naujai įsijungusiai būdavo ašarų "etapas".
Dabar jau seniai neverkėm. Kaip ir Rita jau galiu paskyti "ačiū Viešpatie už išbandymus", bet dar neesu tikra, kad jei galėčiau savo gyvenimą pakartoti, pakartočiau ir šį išbandymą.
Nuostabiausias akimirkas "Rugutėje" patyriau grupiniuose užsiėmimuose su psichoterapiaute Marija. Labai padėjo atrasti naują, dvasinį gyvenimą, suvokti savo vertybes, suvokti ko aš noriu ir kas svarbu gyvenime, kaip vėl tapti laiminga. Dabar labiausiai šia patirtimi norėčiau pasidalinti su kitomis kenčiančiomis mamomis.
Ir ne tiesa, ką pasakė mamos pirmo susitikimo metu "kad skausmas nepraeina" - JIS PRAEINA! Tik reikia stengtis ir priimti pagalbą.
Atgal į viršų
Vaivušiuko mama

PranešimasParašytas: 11 Kv. 14,2013 5:40 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Atrodo, kad jau viskas teisingai ir konkrečiai pasakyta Ritos ir Lauros pasakojimais, tikrai jaučiausi panašiai: ir ta pirmo karto nedrąsa buvo, ir tas lyg ir "nepatogumas" kitus apkrauti savo problemomis, ašaromis, ką jausdavau bendraudama su žmonėmis, to nepatyrusiais.
Apskritai, aplinkiniai, matyt, tiesiog vengdavo mane kalbinti "tuo klausimu", aš pati 4 metus jį "apeidavau", nenorėjau verkti, skųstis, supratau, kad tiesiog pastatai pašnekovą į nepatogią padėtį: vienas puola tave guosti, glostyti, kitas verkia kartu su tavim, bet kažkaip ne tas.
Prisimenu, kaip Siga "pralaužė ledus" ir tapo viskas aišku- suvažiavom visos išsilieti, išsikriokti, išsirėkti, išsipasakoti, pasiguosti, jaučiausi sava tarp savų.Taip ir buvo, pirmus kartus tikrai raudojom balsu be jokios gėdos, lyg koks pūlinys būtų pratrūkęs...
O po to atėjo palengvėjimas, nes supratau, kad mes visos uždavinėjom sau tuos pačius klausimus (kodėl man?), jautėmės kaltos, abejojom (ką tokio blogo gyvenime padariau?Turbūt, ne viską iki galo padariau, kad išgelbėti savo brangiausią vaiką?) ir t.t.
Dabar drąsiai galiu pasakyti, kad ir aš pasikeičiau kartu su visomis grupelės mamomis: aš galiu apie tai kalbėti, aš leidžiu sau juoktis, džiaugtis, atsisakyti juodos spalvos.
Iš naujo radau Dievą, Bažnyčią, Ramybę, Pažinimo Norą, Likimo Drauges ir kt.šviesius dalykus.Už ką esu dėkinga grupei su Marija ir Editai.
Galiu padėkoti savo Patirčiai ir Kančiai, kurios mane atvedė į šį gyvenimo etapą, suteikė Stiprybės džiaugtis savo artimaisiais, draugais, dažniau pamatyti saulę ar nuostabų gamtovaizdį, vertinti nuoširdumą ir draugystę Very Happy
Atgal į viršų
Siga

Prisijungė: 2005 11 29

PranešimasParašytas: 11 Pen. 29,2013 7:32 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Niekaip negaliu pradėt rašyt- tiesiog noriu padaryti „copy“ ankstesniams pasisakymams.

Kažkada net suabejojau , kad jau penkeri metai, kaip mes susitikinėjam... Nors man taip paprasta , tai suskaičiuoti... Lygiai tiek pat , kiek mes neturim Povilo...

Dar ilgai norėjosi kartoti :“netiesa, nesąmonė, negali būti“...
Dar ilgai gyvenai praeitimi ir sunkiai dėliojau mintis į ateitį...
Dar ilgai gyvenau su juodžiausiu gedulu širdy ir šimtu retoriniu klausimų „kodėl? Kodėl man?..“
Dar ilgai gyvenau- taikiausi prie gyvenimo, kuris bėgo įprastai- dovanodamas džiaugsmus ir rūpesčius, kasdienybes ir šventes.
Gyvenau , bet niekam neatvėriau savo skausmo .Turiu daug puikių artimų žmonių, bet.. Nenorėjau nei užuojautos, nei gailesčio... O skausmas augo, laikas tikrai negydė... Todėl pirmą kart važiuodama į susitikimą, žinojau , ko ieškau... Nesiruošiau „ledų laužt“ , bet labai tikėjau. (Tiesa, tas pirmas atvažiavimas buvo kažkoks nesėkmingas – važiavau viena, autobusas vėlavo...).
Bet susitikimas- jis pateisino mano viltis. Tikrai įvyko lūžis..
Sutikau Mamas- tokias pat , kaip aš- su skausmu, neviltim ir pykčiu, ieškančias kelio pirmyn ... Sutikau Mamas, kurios tapo ir mano draugėmis. Taip, tai sakau iš širdies, nes tai, kad mus jungia –be galo brangu ir patikima. Prisipažinsiu, nespėju aš su jumis nei visur dalyvaut, nei taip tobulėt... Bet kiekvienas susitikimas man tiek daug duoda- ir „batareikos pasikrauna“, ir sielon harmonija grįžta..Todėl ir laukiu kiekvieno- nesvarbu su Kipručiu teks važiuot ar vienai, Namučiuose ar namuose bus...
Ačiū , mamulės, kad esat...
Ačiū Editai- už idėją, Namučius, visokeriopą globą...
Ačiū Marijai- jos atėjimas į mūsų grupę tikrai Likimo dovana. (ups- cv neišsiunčiau, paveikslų nepradėjau tapyt)..
Ačiū Agnei... už Mariją.
Gal perskaitys mūsų mintis mamos, kurių širdis kausto beribė gėla , išlydėjus savo Angelą..
Prisijunkit... Mes čia rašom linksmai ir pakiliai- o iš tiesų ir paverkiam, ir pasiguodžiam , ir apsikabinam, ir paatviraujam, ir pajuokaujam, ir vėl paverkiam ... Juk mes- Angeliukų mamos. Visam laikui...
Atgal į viršų
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 11 Pen. 29,2013 8:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip jūs visos taikliai rašot, nebežinau ką pridurt... Tiesa pasakius, aš nelabai prisimenu jau tą pirmąjį kartą... berods tada visos pasakojom savo istorijas, verkėm ir tapėm... tada buvo mūsų su Edita ieškojimas pagalbos iš šalies, kas galėtų moderuoti susitikimus... buvo keletas bandymų... ir Marija. Džiaugiuosi, kad jums tiko tai ką siūlė ji, nes tai išties stipru...

Man mūsų susitikimai labai padėjo... nes jaučiau, kad man reikia apie tai išsikalbėt, bet ne su bet kuo... o su tomis mamomis, kurios supranta tą širdgėlą, jaučia tą patį apmaudą ir pyktį, pasislėpusį už klausimo "kodėl?"

Ačiū jums visoms kartu ir kiekvienai atskirai, juk pasidalintas skausmas per pus lengvesnis...
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 01 Pir. 20,2014 9:38 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mergaitės,
planuojam naują susitikimą naujuose metuose Very Happy

Marijai laisvi vasario šeštadieniai: vasario 1 ir vasario 15.
Kuris labiau tinka?

Ir kurioje vietoj norėtumėt?
Atgal į viršų
Vaivušiuko mama

PranešimasParašytas: 01 Pen. 24,2014 9:51 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laba,

labiau tinka vasario 15 diena Smile Norėtųsi matytis su visomis jau esamomis narėmis, galbūt, ir naujokėmis ir šiemet, nes bendravimas, pasidalinimas, išsikalbėjimas iš tiesų gydo Wink IKI Laughing
Atgal į viršų
VAIDA

Prisijungė: 2007 10 26

PranešimasParašytas: 01 Tr. 29,2014 8:20 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O, kaip aš Jums mielosios, pavydžių tų susiėjimų ir pasikalbėjimų iš širdies. Kad tas Vilnius būtų arčiau... Rolling Eyes
Atgal į viršų
Diana

Prisijungė: 2005 02 07

PranešimasParašytas: 01 Pen. 31,2014 1:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikos mergaitės,
labai gaila,tačiau man šįkart nepavyks su jumis pasimatyti Sad tokios aplinkybės susiklostė,kad kurį laiką reikia riboti visus malonumus Confused
Vaida o jums traukiniu Klaipėda-Vilnius netinka vykti? Aš dažnai važiuodavau,traukiniu pigiau nei autobusu Rolling Eyes ir man kelionė būtų smagesnė,jei jungtumėtės kartu Wink
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38  Toliau
Puslapis 3638

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume