Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

"Po angelo sparnu", savitarpio grupės susitikimai
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 36, 37, 38  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Lauriukas

Prisijungė: 2009 09 26

PranešimasParašytas: 06 Kv. 27,2013 1:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū Ritule, taip gražiai viską suorganizavai, laukiu nesulaukiu susitikimo. Penktadienį susikambinsim, tiksliai susitarsim, kur aš prisijungsiu.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
mama Rita

Prisijungė: 2006 09 14

PranešimasParašytas: 07 Pir. 01,2013 1:13 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gal pasidalinsit, mergaitės, trumpai savo įspūdžiais po mūsų susitikimo...
Galiu trumpai parašyti tiek:
šeštadienis pralėkė NUOSTABIAI... 100 balų... mūsų grupės Po angelo sparnu susitikimas šį kartą buvo išvažiuojamasis Molėtų rajone, gamtoje, aplankėm Šv.Mergelės Marijos apsireiškimo vietą netoli Skiemonių ( apsireiškimas 1962-07-13/14), po to buvo dailės terapijos seansas - tapėm savo širdies ikonas ... NEREALU... ir kalbėjomės... kalbėjomės... vis buvo negana, nepajutom, kaip atlėkė 21val. (vietoj planuotos 18-os) dieną užbaigėm dar kartą sustodamos apsireiškimo vietoje...... O dabar naktį rašau, nes negaliu užmigti, nes ką tik, mūsų laiku po pirmos nakties, turėjau nerealų pokalbį telefonu - susipažinom su giminaite per radiją "Lietuvos aidai" Berisso mieste (Argentina), kalbėjomės tiesioginiame eteryje... emocijos liejasi per kraštus ... Exclamation Very Happy Laughing
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Lauriukas

Prisijungė: 2009 09 26

PranešimasParašytas: 07 Pir. 01,2013 10:22 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ritule, tikrai stebuklai Smile Turėsi papasakoti plačiau. Aš irgi vis dar spinduliuoju, tomis geromis emocijomis kurių pasikrovėme. Žiūriu į savo paveikslą ir užlieja gėris. Kaip keista tai jausti iš savo terliūzės - grožį Smile
Tik gaila, Aistutis susirgo, šiandien su tempratūra atsikėlė. Na, bet psveiks gi. Kažkaip iš Marijos reikia nuotraukas gauti, labai noriu dar jūsų paveikslus pažiūrėti.
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 07 Pir. 01,2013 10:48 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

skambino Vilma ir prašė jos vardu parašyti Very Happy taigi ...

Vilma:
sėdėdama rate kieme, prie laužavietės, kai aptarinėjom, turėjau galimybę, bet kažkaip pamiršau, o gal tuo metu neatėjo mintis apie tai, kad turiu galimybę padėkoti visoms, taigi ESU LABAI DĖKINGA visoms, priėmusioms mane į savo grupę, atradau čia savo sielos drauges o gal tiksliau - sielos gimines, naują šeimą sielų lygmeny... Laughing gal kartais per drąsiai reiškiausi, kaip pirmam kartui - atsiprašau...

P.S. Rita: tikiuosi, kad tiksliai perdaviau Vilmos žodžius, mintis ir jausmus... bet manau, kad Vilma kiek per savikritiška...
Very Happy apkabinu visas ir ypač Rugutės fondą Editos asmenyje Very Happy iš tiesų, būtų buvę kvaila dėl pinigų stygiaus nesusitikti, bet... be finansinės paramos niekas nevyksta, netgi nuostabūs dalykai Rolling Eyes
Atgal į viršų
rima

Prisijungė: 2010 08 03

PranešimasParašytas: 07 Pir. 01,2013 4:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Didelis ir nepakartojamas aciu ! Uz nuostabiai praleista laika , uz gilias ir prasmingas mintis , uz prisiminimus , uz supratima , uz malda , uz sypsenas , uz buvima kartu ...
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 07 Kv. 04,2013 9:30 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rima,

parašyk man į rita.juozapaviciene@gmail.com
aš nežinau tavo elektroninio adreso. Mes gavom iš Marijos nuotraukų Very Happy
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 07 Kv. 04,2013 10:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kelios akimirkos iš šeštadieninio susitikimo...

https://imageshack.com/scaled/large/703/br6p.jpg
https://imageshack.com/scaled/large/826/1b63.jpg
https://imageshack.com/scaled/large/153/cvvp.jpg
https://imageshack.com/scaled/large/28/bi9o.jpg

Very Happy
Atgal į viršų
Diana

Prisijungė: 2005 02 07

PranešimasParašytas: 07 Pen. 05,2013 9:27 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

oj Shocked kiek čia visko vyksta Very Happy aš-kaip lėtai šliaužianti sraigė,vis vėluoju... o kiek prisijuokiau iš nuotraukų procese-visos tokios susikaupusios,labai atsakingai tapome savo širdies ikonas Laughing
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 07 Pen. 05,2013 10:44 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Perskaičiau ir pagalvojau:
kaip tai tinka mums visoms, todėl dalinuosi:

Ant Tavo palangės
Lai pražysta
Mažos
Ir didelės
Viltys.
Lesa smiltis iš rankų
Balti, nepažįstami,
Atklydę
Laukiniai
Paukščiai.
Lai jie visada pasilieka.
Net rudenį atskrenda
Sušildyti
Tavo
Delnų ♥

Smile
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 07 Pen. 05,2013 10:46 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Diana rašo:
oj Shocked kiek čia visko vyksta Very Happy aš-kaip lėtai šliaužianti sraigė,vis vėluoju... o kiek prisijuokiau iš nuotraukų procese-visos tokios susikaupusios,labai atsakingai tapome savo širdies ikonas Laughing

Dianai: o tu tai didžiausia slapukė - nei tavęs, nei tavo darbo nematyti Smile
Atgal į viršų
Vaivušiuko mama

Prisijungė: 2009 06 14

PranešimasParašytas: 07 Antr. 09,2013 5:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laba,

puikios nuotraukos!Atrodot, kaip ne šios žemės gyventojos:)Matyt, kosmose pabuvojot ir kūnu, ir siela Laughing
O man jau pavydas "bambą griaužia"-ir aš noriu:)))Kada paimatom?
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 07 Pen. 12,2013 12:29 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vaivušiuko mama rašo:
Laba,

puikios nuotraukos!Atrodot, kaip ne šios žemės gyventojos:)Matyt, kosmose pabuvojot ir kūnu, ir siela Laughing
O man jau pavydas "bambą griaužia"-ir aš noriu:)))Kada pasimatom?

Labu,

Tavęs ten irgi labai trūko Smile Kai sušokom į kombinezonus juokavom, kad tik sparnelių trūksta, susitikimas savo dvasia tikrai atitiko mūsų grupės pavadinimą Very Happy

O pasimatom artimiausiu laiku Draugų saloj Šešuolėliuose (kurios važiuos), o dėl mūsų grupės kito susitikimo dar nesitarėm

Smile Smile
Atgal į viršų
Siga

Prisijungė: 2005 11 29

PranešimasParašytas: 07 Pir. 15,2013 1:11 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sveikos,
yra proga susitikti Smile ....
baigiamasis ano susitikimo etapas- paveikslų/piešinių/šedevrų/"maliavonių" išsidalinimas... Visus sodyboje likusius darbus parsivežiau namo. "Subrendo" mūsų menas, daug naujų įžvalgų juose... Smagu ir aptart būtų...
Pavyzdžiui -iš mūsų (autoriau juk du) grojančių, skambančiu , užburiančių Embarassed krioklių išlindo dvi piktos akys Sad ...
Tai va- kalbėjau su Rita ir Vilma- jos po pora darbelių paims ir perduos viena Dianai ,kita- Dainai... Mielai aš juos palaikyčiau , bet nežinau , kada susitiksim. Draugų sala šiemet dubliuojasi su Platelių plaukimo maratonu- šeimos tarybos sprendimas nesutapo su mano nuomone...

Vis dar džiaugiuosi susitikimu, smagu , kad viskas pavyko, kad viskas tiko- na sodyba tikrai to nebuvo mačiusi Smile ...
.. ir Mažajam Dailininkui tapymas įstrigo giliai- vos išvydo visus išrikiuotus darbelius , čiupo broliui už rankos ir vedė rodyti "tokis tokis Kipro" Very Happy

Dėl sekančio susitikimo- reiktų , manau, "užsikalt" kokį laisvą Marijos savaitgalį rugsėjo ar spalio mėn.( vasara jau "nepasirašau" pati) Rolling Eyes Gal vėl kur nors kitoj vietoj susitikt sugalvotume... Ar ne?

Gražios vasaros...
Daivut, teks tau visas aplankyt, kad gyvai šedevrus pažiūrėtum
Wink Wink
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 07 Kv. 25,2013 2:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mergaitės,

Siga siūlo ilgai neatidėliojant, kokiam spalio mėn. "užkalt" kurį šeštadienį susitikimui su Marija.

Edita parašė, cituoju: "... dėl Jūsų piešinių, įspūdžių ir peno sielai taip pat labai džiugu. Galit užsikalt datą Smile, sutinku.
Apkabinu,
Edita"

Taigi, siūlykit kada būtų patogiau - mėn. pradžioj ar pabaigoj, kokioj vietoj, tada klausiu Marijos.
IKI... Very Happy
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 07 Pen. 26,2013 12:59 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

o Diana siūlo rugsėjo mėn. susitikti Palangoj, su nakvynę. Galėtume užsukt į Pakutuvėnus. Kol orai šiltesni, kol ne vėlyvas ruduo. Very Happy
idėja super Smile kas pritariat?
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 36, 37, 38  Toliau
Puslapis 3338

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume