|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 01 Kv. 10,2013 3:55 pm Rašyti temą: |
|
|
labai labai dziaugiuosi uz visus ligoniukus,kurie vartoja vaistus imatinibas (glevec).pasirodo,kad juos siaip ne taip kompensavo!jie jau israsomi knygelese.ir pasiimti reikia vaistineje.labai geras nutarimas.
Ignas siandien Vilniuj.tyrimu nedare,bet vaistus israse 3men i prieki. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
Prisijungė: 2011 02 02 Pranešimai: 316 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 01 Št. 12,2013 11:07 pm Rašyti temą: imutanibas |
|
|
Labas Agweta,
Paaiskink prasau, kas per vaistai nuo ko? |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 01 Sk. 13,2013 3:26 pm Rašyti temą: |
|
|
tuos vaistus ligoniams duoda po kc transplantacijos.tuo metu,kai Ignui ji buvo padaryta,dar ju negavom,nes nebuvo nutarta,kad ju reikia.dabar jau visiems ,kurie sirgo leukemija,juos kompensavo ir skiria net 5 metus ,kad neissidaugintu piktosios lasteles.taigi,jie reguliuoja ju gamyba-pristabdo.Ignas juos gauna jau 3 metai.bet anksciau duodavo skyriuj,o dabar jau israsineja knygelese.kol juos geria-man ramu.zinau,kad ligos sugryzimo tikimybe maza.nebent organizmas priprastu prie vaisto,bet tada zinau,kad yra kitokiu vaistu,stipresniu uz imatiniba.taigi,dar viena tikimybe,kad tolina baime recidyvuoti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
|
Parašytas: 01 Sk. 13,2013 6:49 pm Rašyti temą: imatinibas |
|
|
Aciu.
Mes jau 1m 7men po KCT del ULL, bet as apie juos net negirdejau, tiksliau girdejau, kad suauge vartoja.... Bet negirdejau svarstymo-gal mums vartoti gal ne. Suprantu-kiekvieno ligonio kita situacija...
Del kokiu priezasciu Jums paskyre? |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 01 Sk. 13,2013 8:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Ignas po metu po kc transplantacijos,recidyvavo...tada po 2-ju chemoterapijos kursu jam vel gryzo donoro kraujas ir nuo tada jis geria tuos vaistus.kiek zinau,cia gydytoju konsiliumas nutaria,kam skirti pagal liga.matyt jums ju nereikia |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
|
Parašytas: 01 Sk. 13,2013 8:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu , Agweta,
Netiketa istorija. Suvokiu, kiek isgyvenimu po tais paprastais zodziais slepiasi.
Bet vel gi-viltis yra.
Suprantu, kodel Jus tap demesingai palaikote rugutes globotinius. Tai tarsi duokle-padesi kitam, gal tave beda aplenks.
Ir tikrai aplenks. |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 01 Pir. 14,2013 10:16 am Rašyti temą: |
|
|
Viskas gerai su mumis.o ''Rugute''tapo mano sielos ramybe.jei cia bent diena neuzeinu-negaliu ramiai gyventi.jusu visu vaikuciai-mano seima,mano gyvenimas,mano dziaugsmas ir mano skausmas.tokia jau esu.gal ne visad rasau,nes buna-skauda sirdi...bet mintimis visad keliauju kartu su visais myliu jus visus nuo maziausio iki vyriausio.manau,kad tai iaugo i mano pasauli |
|
Atgal į viršų |
|
|
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 01 Pir. 21,2013 11:55 am Rašyti temą: |
|
|
Agweta, gera skaityti Jūsų mintis... Ačiū, kad skleidžiate pozityvą, kad visad nuoširdžiai ir atkakliai palaikote, domitės, dalijat šilumą ir savo labai didelę patirtį, visad randat ką pasakyti, padrąsinti. Net kai žodžių nebėra, Jūs mokat būti šalia vaikučių... Sveikatos Jums ir užaugusiam Ignui.Apkabinu |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 01 Tr. 23,2013 8:58 am Rašyti temą: |
|
|
aciu,Ingrida.tu buvai musu palaikymo komandoj.daznai vis perskaitau Igno skyreli ir visad verkiu...ne vien todel,kad buvo sunku,bet todel,kad tokia silta palaikymo komanda buvo salia.visi jus ir buvot musu vaistas.vaistas ejimo i prieki.vaistas isgijimo ne vien fiziskai,bet ir moraliskai.uz tai labiausiai jums ir esam dekingi.tai didziausia dovana musu gyvenime.dekoju jums visiems be galo.
na ir kaip as galeciau gyventi be visu jusu?! |
|
Atgal į viršų |
|
|
ingrida
|
Parašytas: 01 Tr. 23,2013 10:22 am Rašyti temą: |
|
|
Šypsausi ! Vėl apkabinu ! |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 01 Tr. 23,2013 9:51 pm Rašyti temą: |
|
|
|
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 02 Tr. 13,2013 7:06 am Rašyti temą: |
|
|
Tu brangioji kaip visada "silta" ir jautri visiems. Tavo sirdyje telpam mes visi! Ta pati siunciam ir tau. Juk ka duodi, ta ir gauni.Apkabink nuo musu ta dideli vyruka ir pabuciuok i zanduka! |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 02 Kv. 14,2013 11:35 am Rašyti temą: |
|
|
dekuj mano ''vyrukas''vakar gryzo is Vilniaus.aplanke savo drauga,pasisveciavo dvi dienas ir dar pridave kraujo tyrimus.dabar miega,kaip kudikis
tik,kazin,ar neparsiveze kokio viruso sake gerkle skauda .
palauksiu,kol nubus.
o i zanduka neleido buciuot
sake,as ne mazvaikis |
|
Atgal į viršų |
|
|
ingrida
|
Parašytas: 04 Pir. 08,2013 5:50 pm Rašyti temą: |
|
|
Tiesiog, pavasariniai linkėjimai... Norėčiau, kad būtų saulėti, o nežinia, kokie jus pasieks- nes čia sninga, čia saulė...Na, linkiu žalios spalvos ir kuo greičiau! |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 04 Antr. 09,2013 9:38 am Rašyti temą: |
|
|
dekuj,mieloji.pas mus atskrido sauleti,su daugybe pauksteliu ciulbejimu,linkejimai. tik sniego dar vis yra,bet jau pempes klykauja arimuose.ir vyturelis aukstai danguje pakibes.o varnenai apziurineja savo namucius.zodziu,gamta atbunda.tik,va,geles dar nedrista prazisti
bet ir joms ateis laikas...neuzilgo
Ignas is Vilniaus parsiveze gerus tyrimu atsakymus.vel du menesius ramiai gyvensim.ta pavasarine klampyne kieme pristabde mano nenuorama.dairosi,kaip gandriukas pro langa ir laukia sauletu dienu,kad keliai pageretu.mat,gaila masina lauzyt per tokia purvyne
taigi,viena ''kvaraba''tik prikibusi-sloga.kazkaip ji mus visus labai myli.sloguojam paeiliui |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|